Hezzu

11 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Wok Up Iso Omena

Päädyimme lauantaina syömään Ison Omenan Wok Up ravintolaan sattumalta. Aluksi tarkoituksenamme oli mennä lounastamaan Peshawar ravintolaan, mutta sepä olikin muuttanut pois Pihatörmän osoitteesta, joten suuntasimme Isoon Omenaan.

Wok Up ravintola näytti heti ulkoapäin mielenkiintoiselta konseptilta, joten valitsimme sen. Itse ravintola on pikaravintolatyylinen, jossa ruoka valitaan tiskiltä. Henkilökunta opasti ystävällisesti, mitä hintaan kuuluu. Valitsin Beef Barbeque tarjousannoksen, joka sisälsi juoman hintaan 8.40€. Jahka olin kerännyt tuoreet raaka-aineet, sain valita vielä mitä lihan lisukkeeksi tulee. Otin tumman riisin. Annoksen valmistaminen sujui nopeasti. Pluspisteenä oli maustebaari, josta sai valita lisämausteita annokseen, kuten chilikastiketta ym.

Valitsemani Wok Annos oli sopivan tulisella tavalla maukas ja riittävä, joten paikasta jäi todella positiivinen kokemus. Näitä ketjun paikkoja tulen kokeilemaan uudestaan. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.04.2010
Note 0

Foursquaressa oli Hesburgerin kesän check-in special, joka piti käydä testaamassa. Kerrosateria (0,4l juoma, normaalit ranskalaiset ja kerroshampurilainen) oli 5,70€. Perusmättöä, mutta maistui hyvältä ulkona penkillä. Plussat Foursqare-jutusta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 07.08.2011
Note 0

Pikkuinen Hesburger Teboil-kylmäaseman vieressä. Autokaista ja pieni sisätila. Hesen hinnat ovat minusta ylihinnoiteltuja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 6€ Hinzugefügt: 06.03.2010
Note -1

Restaurant: Restaurant Lime Leaf

Pitipä poiketa sunnuntailounaalla Banana Leafissä, kun sitä täällä Eat. fi:ssä oli niin paljon kehuttu. Valitsimme Buffeen, joka maksoi 10,90 euroa. Lapset saivat täältäkin muutaman euron alennuksen. Kello oli vähän yli 12 ja olimme ensimmäisiä asiakkaita. Buffeessa oli erilaisia kiinalais/thaimaalaistyyppisiä annoksia. Hyvänmakuisia olivat, mutta eivät mitään erityisempää.

Paikka oli hyvin siisti, mutta jotenkin kolkon tuntuinen. Ei jäänyt sellaista fiilistä, että tänne voisi tulla uudestaan.

Lisäys: Maksoin lounaan luottokortilla. Jälkeenpäin luottokorttilaskua tarkistaessa ihmettelin pitkään, että mitä olen maksanut kortilla firmalle nimeltään ABLE International Oy Ltd. Netistä löytyi onneksi tietoa, että Banana Leaf on em. firman toinen nimi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 16.09.2010
Note 0

Restaurant: Sevilla

Olimme Tampereella juuri sinä elokuun viikonloppuna, kun myrskysi ja satoi kaatamalla. Sateen loputtua päätimme lähteä etsimään illallispaikkaa hotellin vierestä ja valitsimme ensimmäisen ravintolan, joka tuli vastaan ja se oli tämä Sevilla.

Päätimme tällä kertaa kokeilla hiukan erilaisempia annoksia ja tulimme valinneeksi keittiömestarin kesälistalta talontapasta kahdelle. Kyseessä oli vartaassa paahdettua kanaa, pyöryköitä, chorizomakkaraa, friteerattuja sipulinrenkaita ja perunoita.

Tapasannos oli sopivan kokoinen kahdelle ja maukas.

Jälkiruoaksi valitsin churros-munkktitankoja, jotka maistuivat tumman suklaakastikkeen kera varsin espanjalaisilta, nam.

Paikka oli miellyttävä ja henkilökunnan palvelu ripeää. Plussat heille.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 23.08.2010
Note 0

Matkalla Ikeaan poikkesimme Espoon keskukseen ja päädyimme sunnuntailounaalle Ravintola Jufuun. Alkuperäinen kohde oli Thairavintola Jasmin, mutta jätimme sen tällä kertaa väliin, koska paikka näytti hiukan autiolta ja tarjoilijan selityksistä ei oikein saanut selvää, mitä oli tarjolla.

Jufussa valitsimme 11,50 euron buffetlounaan, josta perheen nuorimmat saivat muutaman euron alennusta. Positiivinen yllätys oli bufeesta löytyvät sushi-annokset wasabitahnoineen. Muuten lämpimät annokset olivat tyypillisiä kiinalais/thaimaalaisruokia, joista muutamat olivat hyvin maustettuja. Friteeratut katkaravut ja kanat tuntuivat hiukan kuivuneilta, mutta muuten ruuan suhteen ei ollut valittamista. Bufeeseen kuului myös kahvi.

Ravintola sijaitsee vuonna 2008 avatun kauppakeskus Entressen alakerrassa. Sisäänkäynti kadulta. Istumapaikkoja pikaisen laskennan mukaan olisi 56 kpl. Siisti ja miellyttävä paikka, jonne voisi piipahtaa uudestaankin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 22.08.2010
Note 0

Restaurant: Omenapuu

Söimme lauantaina lounasta Omenapuussa pitkästä aikaa. Ruokalistalla oli aika peruskamaa, ei mitään erikoista. Kalavaihtoehtoja oli kaksi; paistettua siikaa tai lohta. Valitsin paistetun siian. Siika oli syötävää ja salaattikastike oli hyvänmakuinen.
Sensijaan kanakori oli suuri pettymys. Annos oli kuin pikaruokaravintolan nugettiannos rasvaisine ranskalaisineen. Paneroidut kananpalot olivat kovia ja chili majoneesi ei ollut yhtään tulinen. Hinta (14,50 EUR) tämäntasoiselle annokselle oli kohtuuttoman korkea.

Henkilökunta oli asiallista, joskin tarjoilu oli hiukan haparoivaa, mutta ainakin laskut menivät ok. Ulkoasultaan paikka on samanlainen kuin viime kerralla käydessämme 10 vuotta sitten. Kuten muutkin ovat kommentoinneet, ravintola on hiukan nuhjuinen ja olisi remontin tarpeessa. Ravintolaa mainostetaan lapsiystävällisenä ja toki lapsille on omat nurkkauksensa ja menunsa. Jos ei halua kuunnella lasten kiljumista, kannattaa mennä muualle tai ainakin yrittää varata pöytä kauempana lapsinurkkauksesta.

Tuskinpa tässä ravintolassa tullaan vierailemaan uudestaan lähiaikoina, aikaisintaan 2020 seuraavan kerran, jos paikka on vielä silloin pystyssä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 14.03.2010
Note 1

Restaurant: Spice Garden

Nautimme perheen kanssa sunnuntailounaaksi 10 euron tarjousannoksia, jotka olivat maittavia. Jokainen annos sisälsi basmatiriisiä, salaattia, jugurttia sekä valitun liha/kala-annoksen. Lisäksi kaikkiin annoksiin kuului herkullista naan-leipää, joka oli rapea ja lämmintä. Itse ravintola oli siisti ja kevyesti intialaiseen tyyliin sisustettu, noin 30 istumapaikkaa. Henkilökunnalla suomenkielen perusteet näyttivät olevan vielä opiskelun alla, mutta englannilla pärjäsi hyvin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.03.2010
Note 1

Restaurant: Dragon Glory

Peruskiinalainen paikka. Buffeessa erilaisia annoksia, ei mitään erityistä. Plussana kotikalja, joka sisältyy buffetin hintaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 06.03.2010
Note 1

Loistava ja nopea palvelu! Tilaukset saa kätevästi tehtyä netin kautta. Kokemusta on yli 10 kotiinkuljetuksesta, joista kaikki ovat olleet ok. Nopein tilaus on toimitettu 15 minuutissa. Paikan päällä on tullut syötyä muutaman kerran. Ystävällinen henkilökunta, mutta paikka on hiukan askeettinen. Pizzat maukkaita ja rapeita. Pieni miinun nettitilauksessa on ollut se, että omia tietoja ei saa talletettua, joten joka kerralla on saanut kirjoittaa osoite ym. tiedot uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 06.03.2010
Note 2


Followers