Boletus

102 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (99)

Restaurant: Borneo

Todella maistuva ja kohtuullisen monipuolinen lounas. Tarjolla aasialaisvaikutteisia salaatteja, mutta suurimmaksi osaksi aika kotimaisen oloinen valikoima salaateissa.

Lämpöisiä ruokia tarjolla kolmea lihapitoista ja yksi tofupohjainen. Lisukkeina paistettua riisiä sekä nuudeleita. Hinta hieman arvokas lounaaksi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 13€ Hinzugefügt: 09.05.2019
Note 0

Restaurant: Ravintola Rioni

Aivan uskomattoman hyvät maut lounaan Chashushuli lihapadassa! En oikein osaa muuta tällä kertaa sanoa kuin olipahan vaan todella maistuva lounas. Ei jäänyt oikein mitään parannettavaa. Ruoka ja palvelu parasta A-luokkaa. I'll be back!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 23.01.2019
Note 0

Restaurant: Trattoria Limone

Ensi kertaa lounaalla ja listalta lasagne bolognese. Enpä ole koskaan aiemmin syönyt näin maukasta lasagnea. Annoskoko hieman niukka, mutta kuitenkin riittävä. Hintakin on on alle 10 euroa joka on nykyisin harvinaisuus lounastarjonassa. Salaattivalikoima myös niukahko.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.01.2019
Note 0

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Midori Sushi

Selkeästi yli keskitason sushibuffet lounasaikana. Todella monipuolisia ja hyvän makuisia susheja. Makeja useita eri kokoja hosoista futomakeihin. Nigireitä kattavasti ja jopa tempuramakeja löytyy. Myös misokeittoa tarjolla.

Lisäksi lounasbuffetista löytyy aasialaisia lämpimiä ruokia sekä salaatteja. Erittäin hyvä lounaskokemus sushin ystäville... ja miksei myös kiina, thaimaa -safkan ystävillekin. Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 27.12.2016
Note 0

Restaurant: Apsara

Kattava tarjonta erilaisia lämpimiä ruokia, salaatteja sekä susheja lounasbuffetissa. Oikeastaan mitään muuta kritisoitavaa ei ole kuin se ettei sushiriisiin käytetä riisiviinietikkaa juuri lainkaan. Sama ongelma tuntuu riivaavaan kaikkia lounaspaikkoja.

Ravintolatila on hieman avoinainen ja hälyinen. Tila on enemmän kahvilamainen ja sisältää paljon kovia pintoja jotka eivät vaimenna hälyä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.12.2016
Note 0

Restaurant: Kontulan pizza&kebab

Yksi surkeimmista kebabeista ikinä. Kastikkeet täysin mauttomia. Iskender sisälsi puolet annoksesta riisiä (mitä ihmettä) ja ruokailuvälineet likaisia. Kaverini sveitsinleikkeen kruunasi sitruunasiivu jossa oli kiinni puoliksi leikkautunut rainbow tarra.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 30.04.2016
Note 0

Restaurant: African Pots

Hyvin kasvispitoinen valikoima lounasbuffetissa (vain yksi liha). Lisukkeena riisiä, leipää ja papukastiketta. Näiden lisäksi paria erilaista kastiketta. Maut hyvin mietoja, joskin ihan hyviä. Erikseen tarjolla olleella chilillä sai potkua lounaaseen. Ihan hyvää lounasta, mutta enemmän saisi olla tarjolla proteiinia. Tällä tarjonnalla lounashinta hieman yläkanttiin. Toisaalta makumaailma tarjoaa vähän jotain uutta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 12.01.2016
Note 0

Restaurant: Ravintola OM

Lounas monipuolinen ja laadukas. Maut ainakin näin lounasaikaan todella miedot ollakseen intialainen ravintola, mutta lienee tuunattu siihen suuntaan että kelpaa useammallekin. Toki tarjolla oli tulista chiliä, mutta ei toki vastaa samaa kuin vahvemmin maustetut kastikkeet.

Lämpimiä vaihtoehtoja tarjolla paria eri lihaa ja paria kasvisvaihtoehtoa. Tähän päälle lisukkeeksi riisiä, naanleipää ja papadumia. Lisäksi muutamia "dippikastikkeita" (mango chutneytä, raitaa, pikelsiä jne). Salaattitiski perussalaatti ilman hienouksia. Pikkelsi hyvin erikoisen makuinen, mieleen tuli valopetroli.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 01.12.2015
Note 0

Restaurant: Darshan

Lounaalla ruoka on kaikin puolin hyvää ja laadukasta, mutta voiton maksimointi puskee todella päällekäyvästi läpi annoksista. Annoksen koostuvat pääosin riisistä. Riisiä on noin yhden ihmisen annos. Kylkeen tuleva kastike sisältää yleensä yksittäisi lihapaloja, puhutaan yleensä 40-50g lihamääristä. Tämän lisäksi annoksessa on jokin papusoosi. Lisäksi jos lounastajia on enemmän kuin yksi, naanleivästäkin säästetään ja tuodaan vain puolikas per ruokailija. Annoskoot ovat lounasaikaa niin olemattomia ettei edes konttorityöläisenä meinaa jaksaa työpäivää loppuun ennen kuin nälkä jo kurnii vatsassa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 24.11.2015
Note 0

Restaurant: Darshan

Ravintola on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Salaattibuffet on perustasoa. Pienenä positiivisena poikkeuksena perus salaatinkastikkeista poiketen ilmiselvästi itse tehtyjä jogurttipohjaisia kastikkeita sekä ihan teollista tuotantoa olevaa makeaa chilisoosia.

Lounaslistalta söin Chicken Adraki (kananpoikaa tulisessa inkiväärikastikkeessa). Annoskoko on keskimääräistä selkeästi pienempi ja hyvä niin. Nyt tämä on järkevän kokoinen eikä lounaalta tarvitse poistua itseään ähkyyn syöneenä. Ainut pieni napinan aihe tulee kastikkeen lihamäärästä. 5 pientä kanapalaa ei ole paljon.

Kastikkeiden maut eivät ole kovin täyteläisiä. Sanoisin että perustasoa, eivät mitenkään ainutlaatuisia. Lisukkeena tarjottu naanleipä on hitusen kuivahko ohueksi paistamisesta johtuen, mutta päälle valeltu voisula paikkaa tämän ja tuo leipään hieman makua.

Ihan asiallinen paikka, mutta ei tarjoa mieleenpainuvia makumatkoja. Lounaspaikaksi ok.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 08.05.2012
Note 0


Followers

Followers (1)