Closed now

Ravintola OM

Betyg 4.3 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tuoreista annoksista tehdyt annokset ja erinomaiset maut. Kyseinen ravintola on yksi työmaaravintoloistani ja tänne tekee mieli aina uudestaan ja uudestaan. Joka päivä löytyy eri lailla valmistettu kana-annos, lisäksi kalaa, nautaa, lammasta ja runsaat kasvisannokset. Myös mukaan helposti ja runsaasti. Mahtava!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.02.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.08.2016
Betyg: 0

Todella hyvää ruokaa, erittäin mukava henkilökunta. Tarjolla kanaa, lihaa/kalaa, kaksi kasvisvaihtoehtoa, salaattia, raitaa, naan-leipää, papadamia ja lassijuomaa. Kasvisvaihtoehdoissa yleensä toinen on linssejä tai papuja kastikkeessa. Kasvisvaihtoehdot hieman liian yksinkertaisia kasvissyöjiä ajatellen. Ruoka on ihanasti maustettua, mutta tosi suolaista. Salaatti on turhan yksinkertaista (pääosin vihreää salaattia, kurkkua, sipulia ja pähkinöitä). Olenkin keskittynyt syömään lähinnä pääruokia, kastikkeita, leipiä ja lassia. Kokemukseni mukaan ruokaa on tarjolla lounasajan loppuun saakka, jos ainekset jostain ruokalajista loppuvat niin he tekevät jotain muuta hyvää. Ruokaa saa myös mukaan. Remontin jälkeen ravintola näyttää freesiltä. Ravintola Om on yksi suosikeistani!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 03.02.2016
Betyg: 0

Kun ravintola aukesi, ruoka oli herkullista. Olen käynyt säännöllisesti noin pari kertaa kuussa, viime aikoina ruuan taso ainakin kasvisruuan osalta laskenut. Kallis lounas 9,5 € jos ajatellaan että sillä hinnalla kasvissyöjälle tarjolla hyvin yksinkertainen ja laiha linssikastike, paistettua paprikaa ja perunaa. Salaatti loppu ja sitä ei tullut lisää. Ehkä annan vielä mahdollisuuden, ehkä en.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.01.2016
Betyg: 0

Lounas monipuolinen ja laadukas. Maut ainakin näin lounasaikaan todella miedot ollakseen intialainen ravintola, mutta lienee tuunattu siihen suuntaan että kelpaa useammallekin. Toki tarjolla oli tulista chiliä, mutta ei toki vastaa samaa kuin vahvemmin maustetut kastikkeet.

Lämpimiä vaihtoehtoja tarjolla paria eri lihaa ja paria kasvisvaihtoehtoa. Tähän päälle lisukkeeksi riisiä, naanleipää ja papadumia. Lisäksi muutamia "dippikastikkeita" (mango chutneytä, raitaa, pikelsiä jne). Salaattitiski perussalaatti ilman hienouksia. Pikkelsi hyvin erikoisen makuinen, mieleen tuli valopetroli.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.12.2015
Betyg: 0

Kävimme lounaalla täällä n. klo 13. Lounas ilmoitettu klo 16 asti. Kaikki tuntui olevan lopussa. Mikä oudointa, keittiön henkilökuntaa ei näkynyt, koska kaikki olivat salin puolella ja moni heistä syömässä?!! Odottelimme rauhassa ja otimme mitä löytyi. Kasvisyöjän vaihtoehdot olivat melko onnettomat ja mauttomat. Höyrytetty kaalimössö ja laimea linssikastike Naan-leipä maistui todella oudolta, aivan kuin rasva siinä olisi härskiintynyt. Kaipaamiamme lisäkkeitä ei tullut. Käynti oli todella pettymys siihen tasoon mitä paikassa oli vielä pari kuukautta sitten.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 20.11.2015
Betyg: 0

Todella maistuvaa ruokaa, njam.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 29.09.2015
Betyg: 0

Ruoka oli erittäin maukasta ja eri vaihtoehtoja+lisukkeita oli hyvin tarjolla (lauantain brunssi). Koko henkilökunta oli todella ystävällinen ja huomioi asiakkaat miellyttävälllä tavalla. Brunssin hinta 14€ tuntui jopa edulliselta :-) Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.08.2015
Betyg: 0

Ihana buffeet kokemus 27. 6. Ruoka herkullista. Ruuat aselteltu nätisti. Naan-leipä juuri uunista tullutta.. Ravintolan miljöö siisti. Palvelu erittäin ystävällistä. Ravintola OMista olisi monella ruokapaikalla opittavaa... Tänne tulemme hetimiten elokuun alussa, kun ravintolan väki on tullut lomaltaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.06.2015
Betyg: 0

Monipuolinen lounasbuffet. Hyvä palvelu. Kolkko ympäristö. Lähdin tyytyväisenä ja palaan vielä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.06.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (2)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Visamäentie 33 (Visatalo), 13100 Hämeenlinna - Route
050-4635 552
http://www.ravintolaom.fi

Options