Telvo

15 reviews

Badges

Blog link

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Acqua restaurant

Ruoka maistui hyvältä (lohta ja perunaa). Annos vain oli liian pieni hintaan nähden. Hienot puitteet. Tarjoilu oli ajoittain tylyä, esim. heti kättelyssä meille kerrottiin jonosta, ei toivotettu tervetulleeksi eikä kysytty pöytävarauksesta. Annosten muokkaustoiveisiin suhtauduttiin nihkeästi. Seurueemme odotti ruokaa kauan ja annokset sekoittuivat tarjoiluvaiheessa. Nälkä jäi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 18.12.2017
Rating: 0

Restaurant: Siddhartha

Hyvä tunnelma, kiva ja siisti interiööri, mukava henkilökunta ja hyvää nepalilaista ruokaa ok hintaan. Mitäpä sitä muuta hyvään ravintolaan tarvitaan! Paljon parempi kokemus kaiken kaikkiaan kuin naapurinsa Himalaya Kitchen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.09.2016
Rating: 0

Restaurant: Himalaya Kitchen Ravintola nepalese, vegeterian, bar

Pääruoka maistui hyvälle. Kala kastikkeessa oli turhan mautonta, mutta vegetable kofta oli hyvää. Osa salaattiaineksista oli loppu ainakin tuntia ennen lounasajan päättymistä eikä uutta tullut. Naan-leipä oli kärähtänyttä. Asiakaspalvelu oli valikoivan ystävällistä, tarjoilija jutusteli mukavasti muiden asiakkaiden kanssa, mutta ei kysynyt minulta edes, miltä ruoka maistui - näytinköhän liian juntilta vai oliko pukeutumiseni liian casual? Ensikosketus pitkään odottamaani nepalilaiseen ravintolaan oli pettymys, mutta annan vielä toisenkin mahdollisuuden.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 03.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola OM

Todella hyvää ruokaa, erittäin mukava henkilökunta. Tarjolla kanaa, lihaa/kalaa, kaksi kasvisvaihtoehtoa, salaattia, raitaa, naan-leipää, papadamia ja lassijuomaa. Kasvisvaihtoehdoissa yleensä toinen on linssejä tai papuja kastikkeessa. Kasvisvaihtoehdot hieman liian yksinkertaisia kasvissyöjiä ajatellen. Ruoka on ihanasti maustettua, mutta tosi suolaista. Salaatti on turhan yksinkertaista (pääosin vihreää salaattia, kurkkua, sipulia ja pähkinöitä). Olenkin keskittynyt syömään lähinnä pääruokia, kastikkeita, leipiä ja lassia. Kokemukseni mukaan ruokaa on tarjolla lounasajan loppuun saakka, jos ainekset jostain ruokalajista loppuvat niin he tekevät jotain muuta hyvää. Ruokaa saa myös mukaan. Remontin jälkeen ravintola näyttää freesiltä. Ravintola Om on yksi suosikeistani!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.02.2016
Rating: 0

Restaurant: Cafe Pannu

Salaattipöydässä hyvä valikoima. Vaikuttaa siltä, että pääruoka-aineksia olisi vaihdettu aiempaa edullisempiin kuten kaaliin, broileriin ja jauhelihaan. Esim. kalaa saa mielestäni nykyään harvemmin. Kuitenkin kun lounaslistasta löytyy jotakin itseä miellyttävää, ruoka on hyvää. Henkilökunta on perusystävällistä.

Mielestäni edelleen yksi Hämeenlinnan parhaista kotiruokaa tarjoavista lounasravintoloista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.12.2014
Rating: 0

Monipuolinen salaatti, varmaan räätälöity urheilijoita varten, koska jo pelkässä salaattipöydässä on paljon proteiininlähteitä ja hyvät leivät. Ruokajuomaksi mahdollista ottaa myös maitoa. Pää- ja jälkiruuat ovat hyviä ja niitä on riittävästi. Perinteinen joululounas oli loistava ja todennäköisesti kaupungin edullisin (peruslounaan hintainen).

Tunnelma on iloinen ja HPK:n väkeä pyörii lounaalla. Ikkunoista on mahdollista katsella ulos tai jäälle.

Mielestäni tällä hetkellä Hämeenlinnan paras kotiruokaa tarjoava lounasravintola.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Orient World

Muutaman kerran olen käynyt buffetlounaalla. Parasta kiinalaista, jota olen syönyt, suosittelen!

Palvelu ja sisustus ovat jotenkin hengettömiä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 30.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Popino

Pizzat ovat ok mutta suolaisia, muut tilaamani á la carte -listan ruuat ovat olleet ylikypsiä tai raakoja. Ylipäänsä ruoka on ollut joka kerta pettymys.

Tunnelma on todella ystävällinen ja lämmin ja ravintolatila on mukava. Miinusta siitä, että WC:ssä haisee kellarille (homeelle).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Café Laurell

Hyvin perinteinen konditoriakahvila torin laidalla. Valikoima kaipaisi lisää freesimpiä tuotteita (esim. täytettyjä sämpylöitä ja leipiä, raikkaita kakkuja) vanhanaikaisten voitaikinaviinereiden, voileipäkakun ja suolaisten peruspiirakoiden lisäksi. Konditoriatuotteita on suuri valikoima.

Kahvilatila on vanhanaikaisella tavalla sisustettu. Henkilökunta on peruskohteliasta, mutta joskus työntekijöiden välinen tunnelma on vaikuttanut kireältä, mikä vaikuttaa ainakin omaan viihtymiseeni. Laurellin uudistumista odotellessa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.12.2014
Rating: 0

Restaurant: Green Laurell

Syön yleensä joko salaatin tai salaatin + keiton. Salaatti + keitto on todella täyttävä yhdistelmä kohtuuhintaan! Lisäksi paikasta saa monipuolisesti konditoriotuotteita. Kiva, moderni sisustus. Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.12.2014
Rating: 0


Images


Followers