Closed

Green Laurell

Rating 4 / 5

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Syön yleensä joko salaatin tai salaatin + keiton. Salaatti + keitto on todella täyttävä yhdistelmä kohtuuhintaan! Lisäksi paikasta saa monipuolisesti konditoriotuotteita. Kiva, moderni sisustus. Ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.12.2014
Rating: 0

Tähän kahvilaan tulee vaikka paljon kauempaa. Olin suorastaan järkyttyä, kun kysyin kahvilan kassalta, olisiko gluteiinittomia tuotteita tarjolla. En ole missään Helsingin ulkopuolella törmännyt yhtä hyvään, laadukkaaseen ja laajaan valikoimaan. Oli piirakoita - maketa ja suolaisia ja ties mitä vaihtoehtoja. Ulkonäöltään niin houkuttelevia, että piti kokeilla niin pinaattipiirasta (erittäin hyvää!) ja mustiikkapiirakkaa (oikein onnistunutta!). Palvelu itsessään nopeaa, joskaan ei jättänyt fiilistä suuntaan tai toiseen. Kahvila kaikkiaan siisti ja viihtyisä, hyvällä paikalla. Vierailen aivan varmasti tulevaisuudessakin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.08.2012
Rating: 0

Sämpylät, leivokset, suolaiset erittäin hyviä. Tänne on todella mukava mennä istumaan kahville ja syödä samalla jotain pientä herkkua. Palvelu on suurimmaksi osaksi ystävällistä. (yhden kerran oli ilmeisesti huono päivä)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 30.03.2011
Rating: 0

Location

Raatihuoneenkatu 11, 13100 Hämeenlinna - Route
03 467 7723
http://www.laurell.fi