Latest reviews: Hämeenlinna

4 reviews

Söin päivällistä ulkomaisten asiakkaitteni kanssa keskiviikkona 16. 1.19. Valitsimme Menu Le Blasonin. Alkuruuan lohirilletti oli maukas lisä itse annosteltuna paahdetun leivän päälle, pikkelöity kurkku ja fenkoli toivat pirteän lisän. Päivän kalaksi minä valitsin kuhan, jota oli vielä kaksi viimeistä annosta jäljellä keittiössä. Vieraani valitsivat nieriän, jota tarjottiin kuhan loputtua. Kuha-annos herkkusienineen muistutti kuhasta Mannerheimin tapaan. Jotain erikoista oli kuitenkin maussa, joka mielestäni oli huono. Jälkiruuaksi menusta poiketen tilaamani vanilja/suklaa jäätelö auttoi hieman.

Miksi en palauttanut kuhaa keittiöön? Olin suositellut asiakkailleni tätä ravintolaa. Vieraani tulivat maista, joissa valittujen ravintoloiden ruuan laatu on kohdallaan. Mikäli isäntänä palauttaisin ruuan valitsemassani ravintolassa asiakkaitteni nähden, se osoittaisi minulta puuttuvan harkintakykyä ehkä muissakin asioissa.

Olinko tyhmä valitessani kalasta jäännösannoksen? Mielestäni kokin pitäisi kuitenkin varmistaa, että saliin menevä ruoka on varmasti kuranttia.

Ravintolassa oli panostettu paljon tyylikkääseen kattaukseen ja ystävälliseen palveluun. Sinne oli miellyttävä tulla. Ulkoiset puitteet olivat kunnossa. Oli harmi, että ruuasta löytyi heikko lenkki.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 18.01.2019
Rating: 0
1 review

Erittäin herkullinen ja suurikokoinen hampurilainen runsailla täytteillä, myös erityistoive huomioitiin. Ranskalaiset myös herkulliset. Ystävällinen asiakaspalvelu ja kotiinkuljetus toimi, suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.01.2019
Rating: 0
17 reviews

Aiempien kokemusten perusteella hampurilaiset ovat olleet loistavia, joten nyt päätin tilata pizzaa (ilman juustoa).

Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista.
Pizzan ulkonäkö herätti ihmetystä. Pyöreän muodon sijaan pizza oli soikea. Mielestäni pizzan tärkein aines, eli pizzapohja oli karmeaa syötävää. Kovaksi kuivunutta pohjaa ja reunoilta raakaa taikinaa, joka ei ollut kohonnut lainkaan pizzapohjan tapaan.
Kana maistui oudolle ja ananas sen sijaan raikkaalle. Tomaattikastike oli vetinen ja tästä huolimatta maultaan pizzaan hyvin soveltuva.
Tätä pizzaa ei edes juusto olisi pelastanut.

Tätä pizzaa en kutsuisi pizzaksi laisinkaan ja heidän mainoskuvan pizza ei varmasti ole heidän itse valmistama. Pizzapohjan taikinan koostumuksessa on paljon parannettavaa. Tämän kokemuksen perusteella en voi suositella näitä pizzoja ainakaan oikeiden Italialaistyylisten pizzojen ystäville.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 31.12.2018
Rating: 0
1 review

Kävimme tyttären ja vävyn kanssa aterioimassa paikassa ex-tempore ja ensimmäistä kertaa la 3. 11.18. Tarjoilija oli hätäinen eikä osannut vastata tiedusteluihimme ruoista. Muilta kysyttiin juomat, minulta ei ja aterimia ei ollut pöydässä kaikille. Salaatti ei ollut edes ABC:n tasoa ja ruoka keskinkertaista. Paikka ja miljöö ovat mainiot ravintolalle, mutta sisustus ja koristelut kaipaavat pikaisesti päivitystä. Kalustus, pinnat, ja koristeet aikansa eläneet eikä m itenkään sovi yhteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 86€ Added: 09.11.2018
Rating: 0
1 review

Tällä kertaa mukava yllätys, jotain oli muuttunut viime kertaan verrattuna.

Kebabrulla oli mehukas, salaatinkastiketta oli sopivasti, kebab maukasta ja salaatti näytti tuoreemmalta. Annos on juuri minulle sopiva, vie nälän eikä ähkyä tule.

Maku 4/5, jotain pientä puuttui mausta, mutten tiedä mikä, ehkä annoksen sisältämät suolakurkut eivät olleet makuuni, mutta muuten hyvä suoritus,

Tälläisella ruuan tasolla tulen käymään useamminkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 11.09.2018
Rating: 0
1 review

Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu ammattitaitoista. Ravintolan sisätilat hienot ja tunnelmalliset

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.08.2018
Rating: 1