Kitchen is open

Popino

Rating 2.4 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (83)

Popinon Street foodissa tarjoilijat olivat ihan kivoja. Ruoka ei kyllä ollut hintansa arvoista - reilusti ylihinnoiteltua. Street foodin pitäisi olla simppeliä ja edullista, tämä ei ollut. Naapurissa olisi kaksi henkeä syönyt samalla hinnalla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.07.2019 View previous reviews (2)
Rating: 0

Ravintola täydehkö sunnuntai-iltana, saatiin kuitenkin 5hlö pöytä. Juomat perus settiä ja tuotiin ok nopeudella, alkusalaatti aika tavallinen. Lehtipihvi listalta.. 26€ ja kysyin vielä onko iso annos. Tilasin hölmöyksissäni. Lehti oli kuivakka ja pieni, maustevoi, about kuusi uutta perunaa halkaistuna ja vähän al dente kasviksia pihvin alla jemmassa. Y-l-i-h-i-n-t-a-i-n-e-n annos.
Palvelu perus ok.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 31.01.2019
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Legendaarinen paikka, remontoitu toimivaksi, asiakaspalvelu ei kovin hersyvää, mutta muuten kokemus OK. Hyvä, monipuolinen lista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 21.09.2017
Rating: 0

Pistäydyin vaimon kanssa Popino Street Food kesäterassilla sunnuntaina 13. 8.17 iltapäivällä. Saimme vaaleaa leipää erittäin maukkaan valkosipulilevitteen kanssa. Tilaamani 200g härän pihvi medium paistettuna oli hieman sitkeä. Voimaa oli käytettävä sen leikkaamiseen hyvin pieniksi paloiksi että sen voi pureskella ja syödä. Maku oli yrttivoissa parsapedillä hyvä.

Vaimon tilaama ateria kaksi siikaa perunoiden ja juuresten päällä sai kiitokset.

Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Ehkä pistäydymme uudestaan maistamaan muitakin ruokia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2017
Rating: 0

Paistettu pasta oikein mojova setti. Palvelu toimi ookoosti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.07.2017
Rating: 0

Kallista lättyä kylmällä palvelulla.
Tästä nyt ei oikein tidä mitä sanoisi. Salaattipöytä oli laaja mutta ei kovinkaan laadukas. Syötiin pitsat ja pieni alkuruoka puoliksi (joku kreikkalainen juusto). Alkuruoka oli äärettömän kömpelö ja raskas. Pitsa oli mitäänsanomaton, hieman mauton ja tylsä. Iso, ohut pohja, täytteitä hillitysti ja juustoa melko reippaasti.
Kokemuksena aika heikko. Palvelu oli kuivakkaa, eikä missään vaiheessa ollut tervetullut olo. Samalla rahalla olisi saanut parempaa ruokaa ja parempaa palvelua muualta.
Ihmetyttää kovasti paikan suosio.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.08.2016
Rating: 0

Hyvä ruoka ja palvelu, suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 11.07.2016
Rating: 0

Ruoasta emme voi sanoa mitään, mutta palvelun taso oli tyyliin Uuno Turhapuro rautakauppiaana.
Mieheni oli soittanut perjantaina ravintolaan tiedustellakseen lauantai-illaksi pöytävarausta. Puhelimessa sanottiin että pöytävarauksia ei oteta vastaan enää kuuden jälkeen että tilaa kyllä varmasti löytyy kahdelle hengelle. Itse alalla työskentelevänä tiedän varsin hyvin että yhdestäkään lauantai-illasta et voi mennä sataprosenttisesti takuuseen onko mökki täynnä vai ei. Näinollen kannattaisi niitä pöytävarauksia ainakin osaan ravintolasta ottaa vastaan. Myös kuuden jälkeen.
Menimme lauantai-iltana kuuden jälkeen ravintolaan, meitä ennen oli kaksi nuorta pariskuntaa. Kyllä, huomasimme sen kiitos ja anteeksi.
Tiskin takana vanhempi naishenkilö ei edes kunnolla tervehtinyt meitä vaan samantein ilmoitti että olemme kolmansina jonossa. Jep, me tajusimme mutta olimme silti potentiaaliset asiakkaat ja ei, emme pode "etkö sä tiedä kuka mä oon"-syndroomaa.
Tiedustelimme ystävällisesti että osaisiko hän sanoa meneekö vielä kauan ennen kuin pöytiä voisi mahdollisesti vapautua. Nainen ei vastannut asiaan juuri mitään (ymmärrän, joskus on paha sanoa kuinka kauan kukin parivaljakko tai seurue paikoillaan luumuilee).
Mieheni hämmästeli kuitenkin sitä että hänen tiedustellessaan pöytää, oli kerrottu että tilaa olisi. Tässä vaiheessa olisi ehkä ollut syytä pahoitella asiakkaalle tilannetta, väärää informaatiota ja kehottaa odotellessa ottamaan lasilliset viiniä tms. Juuei, nainen näpäytti että "ei näistä tiedä koskaan, eikä me voida kaikkia pöytiä varata koska sitten ovelta ei pääse kukaan.". Siis mitä, eihän teille pääse nytkään ovelta?!
Nainen myös sanoi että "me nyt vaan ollaan niin suosittu ravintola". Miten kauan kuvittelette olevanne Hämeenlinnan suosituimpia ravintoloita? Arvosteluista päätellen olette lähinnä ylihintainen pizzeria jossa henkilökunta perseilee asiakaspalvelussa.
Pääsimme Hällään jossa palvelu oli tavan mukaan ystävällistä ja ruoka hinta-laatusuhteeltaan hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2016
Rating: 1

Kävimme syömässä popinossa ja tilasimme kaikki pizzat. Olemme käyneet ravintolassa ennenkin ja pettyneet ruoan laatuun. Pizzassa piti olla chilikastiketta mutta se oli täysin maiton.Juustoa kyllä oli maunkin edestä.Kalliiden pizzojen lisäksi myös hanavesi maksoi 1,50/ henkilö . Emme tule tässä paikassa enään käymään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 11.02.2016
Rating: 0

Aivan kamalaa palvelua ja ruokaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 22.01.2016
Rating: -2

Community

Images

Fans (5)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Raatihuoneenkatu 11, 13100 Hämeenlinna - Route
(03) 653 2555
http://www.popino.fi

Options