Closed now

Café Laurell

Rating 3.6 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Oikein hyvät ja monipuoliset leivonnaiset! Hinta-laatusuhde kohdallaan. Jos Hämeenlinnassa tulee vierailtua toistekin, varmasti piipahdan kyseisessä kahvilassa uudestaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.09.2016
Rating: 0

Laatua lautaselle! Tuoreita leivonnaisia roppakaupalla, niin suolaisia kuin makeitakin. Ja varsinkin niitä makeita: tuottaa jopa pieniä vaikeuksia valita laajasta tarjonnasta. Kahvi ei kuitenkaan ole kummoista. Virvoitusjuomavalikoimasta puuttuu mm. omenalimonadi ja Coca-Cola. Terassi on niukka: kaksi pientä pöytää. Joka tapauksessa tämä pesee mennen tullen torikahvilat. Täältä vie mielellään leivonnaisia tuliaisiksi tai kotiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 09.07.2016
Rating: 1

Kluuvin Fazerin kilpailija

Ainakin makeanhimo lähtee, kyllä kermaista kakkua on joskus syötävä (on ollut palatarjous itseotolla), keksejä., leivonnaisia kymmeniä sortteja.

Juu, voisi olla vihreääkin ja freesiä, mutta toisaalta
ei se makeanhimo ole ihmiseltä hävinnyt
valistuksesta huolimatta.

Anteeksi vain, mutta kyllä "Hämeenlinnan
pikkukaupunkiin" Laurell (iopa molemmat) on aivan loistava - kyllä kilpailee
tasaveroisesti Helsingin Kluuvikadun
Fazerin kanssa (jäätelöpuoli vain puuttuu)

t. kahviloita kiertänyt

PS: Akaan, Toijalan Ninas Cafe on käymisen
arvoinen, varsinkin ottaen huomioon paikkakunnan pienuuden

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.02.2015
Rating: 0

Hyvin perinteinen konditoriakahvila torin laidalla. Valikoima kaipaisi lisää freesimpiä tuotteita (esim. täytettyjä sämpylöitä ja leipiä, raikkaita kakkuja) vanhanaikaisten voitaikinaviinereiden, voileipäkakun ja suolaisten peruspiirakoiden lisäksi. Konditoriatuotteita on suuri valikoima.

Kahvilatila on vanhanaikaisella tavalla sisustettu. Henkilökunta on peruskohteliasta, mutta joskus työntekijöiden välinen tunnelma on vaikuttanut kireältä, mikä vaikuttaa ainakin omaan viihtymiseeni. Laurellin uudistumista odotellessa!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.12.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.08.2012
Rating: 0

Lauantaina kahvila oli ihan täynnä. Onnistuimme kuitenkin saamaan kahden hengen pöydän.

Kahvilassa on kattava ja runsas valikoima. Kakkuja oli tiskissä paljon mukaan ostettavaksi. Tosin asia, joka minua ihmetytti oli se, että osa kakuista oli tiskin vieressä pienessä korkeassa vitriinissä, josta yksi seinä oli auki. Tästä ihmiset kulkevat ohi ulkovaatteineen. En haluaisi ostaa sellaista kakkua. Suurin osa kakuista oli kuitenkin suljetussa vitriinissä.

Myös paikan päällä syötävät tuotteet ovat buffetpöydässä keskellä kahvilaa. Jotenkin ei houkuttele, kun ihmiset pyörivät ja ruokailevat pöydän ympärillä. Etenkään flunssakautena... Jotkut myös ottivat tuotteita pöydästä käsin eivätkä ottimilla, joita kuitenkin oli saatavilla.

Valitsinkin leivän, joka oli yksittäispakattu. Pöydässä oli kakkua, josta sai itse leikata haluamansa kokoisen palan. Kakun hinta oli vain 3,10 €, mikä on mielestäni edullinen.

Leipä oli aika suuri ja siinä päällä oli mm. lohta, salaattia ja munaa. Leipä oli todella herkullinen ja täyttävä. Hintakin oli kohdallaan, sillä se maksoi vain 5 euroa. Myös vadelmakakku oli erittäin hyvää. Kahvi oli mielestämme hyvää.

Kahvilaan oli tungettu aika paljon pöytiä ja osa oli ihan vieri vieressä. Tämä on toki ymmärrettävää, sillä kahvila vaikutti olevan todella suosittu.

Lisäpisteitä kahvila saa wc:stä, jossa oli kunnollinen naulakko sekä lastenhoitopöytä. Wc olisi tosin voinut olla siistimpi. Palvelussa ei mitään moitittavaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 4€ Added: 26.11.2011
Rating: 3

Mannermaisen kahvilakulttuurin ilmentymä Hämeenlinnassa. Tässä ns. vanhassa Laurellissa (erotuksena torin toisen laidan Green Laurellista) on porvarillinen tunnelma ja interiööri. Tästä johtuen paikka onkin vanhemman väen suosiossa.

Uskomatonta kyllä, lauantaina keskipäivällä kahvilassa sai jopa jonottaa pöytää. Erikoiskahvit olivat tavanomaisia, mutta positiivisena puolena oli, että täältä niitä kuitenkin saa. Suuressa tarjoilusaarrekkeessa on esillä runsas valikoima suolaisia ja makeita kahvileipiä, joista kuitenkin valitettavan harvat ovat vähälaktoosisia.

Palvelu oli kohtuullisen ystävällistä. Omasta feta-parsakaalipiirakastani löytyi yllättäen ja pyytämättä sekä oliivia että karva, joten skarppaamisen varaakin olisi.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.01.2011
Rating: 0

Ensimmäiset kahvikupilliset tuli palautettua tiskille, sillä juomat olivat kylmiä. Toisella yrittämällä juomat olivat kyllä kuumia, mutta toisesta jäi uupumaan kermavaahto ja erikoiskahvien oheen kuuluva pikkuleipä. Palvelu oli kaikin puolin valitettavan kehnoa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.09.2010
Rating: 1

Community

Images

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Sibeliuksenkatu 7, 13100 Hämeenlinna - Route
03 467 7722
http://www.laurell.fi

Options