Opens at 10:30

Ravintola OM

Rating 4.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (19)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tuoreista annoksista tehdyt annokset ja erinomaiset maut. Kyseinen ravintola on yksi työmaaravintoloistani ja tänne tekee mieli aina uudestaan ja uudestaan. Joka päivä löytyy eri lailla valmistettu kana-annos, lisäksi kalaa, nautaa, lammasta ja runsaat kasvisannokset. Myös mukaan helposti ja runsaasti. Mahtava!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 05.02.2017
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.08.2016
Rating: 0

Todella hyvää ruokaa, erittäin mukava henkilökunta. Tarjolla kanaa, lihaa/kalaa, kaksi kasvisvaihtoehtoa, salaattia, raitaa, naan-leipää, papadamia ja lassijuomaa. Kasvisvaihtoehdoissa yleensä toinen on linssejä tai papuja kastikkeessa. Kasvisvaihtoehdot hieman liian yksinkertaisia kasvissyöjiä ajatellen. Ruoka on ihanasti maustettua, mutta tosi suolaista. Salaatti on turhan yksinkertaista (pääosin vihreää salaattia, kurkkua, sipulia ja pähkinöitä). Olenkin keskittynyt syömään lähinnä pääruokia, kastikkeita, leipiä ja lassia. Kokemukseni mukaan ruokaa on tarjolla lounasajan loppuun saakka, jos ainekset jostain ruokalajista loppuvat niin he tekevät jotain muuta hyvää. Ruokaa saa myös mukaan. Remontin jälkeen ravintola näyttää freesiltä. Ravintola Om on yksi suosikeistani!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.02.2016
Rating: 0

Kun ravintola aukesi, ruoka oli herkullista. Olen käynyt säännöllisesti noin pari kertaa kuussa, viime aikoina ruuan taso ainakin kasvisruuan osalta laskenut. Kallis lounas 9,5 € jos ajatellaan että sillä hinnalla kasvissyöjälle tarjolla hyvin yksinkertainen ja laiha linssikastike, paistettua paprikaa ja perunaa. Salaatti loppu ja sitä ei tullut lisää. Ehkä annan vielä mahdollisuuden, ehkä en.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 22.01.2016
Rating: 0

Lounas monipuolinen ja laadukas. Maut ainakin näin lounasaikaan todella miedot ollakseen intialainen ravintola, mutta lienee tuunattu siihen suuntaan että kelpaa useammallekin. Toki tarjolla oli tulista chiliä, mutta ei toki vastaa samaa kuin vahvemmin maustetut kastikkeet.

Lämpimiä vaihtoehtoja tarjolla paria eri lihaa ja paria kasvisvaihtoehtoa. Tähän päälle lisukkeeksi riisiä, naanleipää ja papadumia. Lisäksi muutamia "dippikastikkeita" (mango chutneytä, raitaa, pikelsiä jne). Salaattitiski perussalaatti ilman hienouksia. Pikkelsi hyvin erikoisen makuinen, mieleen tuli valopetroli.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 01.12.2015
Rating: 0

Kävimme lounaalla täällä n. klo 13. Lounas ilmoitettu klo 16 asti. Kaikki tuntui olevan lopussa. Mikä oudointa, keittiön henkilökuntaa ei näkynyt, koska kaikki olivat salin puolella ja moni heistä syömässä?!! Odottelimme rauhassa ja otimme mitä löytyi. Kasvisyöjän vaihtoehdot olivat melko onnettomat ja mauttomat. Höyrytetty kaalimössö ja laimea linssikastike Naan-leipä maistui todella oudolta, aivan kuin rasva siinä olisi härskiintynyt. Kaipaamiamme lisäkkeitä ei tullut. Käynti oli todella pettymys siihen tasoon mitä paikassa oli vielä pari kuukautta sitten.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.11.2015
Rating: 0

Todella maistuvaa ruokaa, njam.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.09.2015
Rating: 0

Ruoka oli erittäin maukasta ja eri vaihtoehtoja+lisukkeita oli hyvin tarjolla (lauantain brunssi). Koko henkilökunta oli todella ystävällinen ja huomioi asiakkaat miellyttävälllä tavalla. Brunssin hinta 14€ tuntui jopa edulliselta :-) Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.08.2015
Rating: 0

Ihana buffeet kokemus 27. 6. Ruoka herkullista. Ruuat aselteltu nätisti. Naan-leipä juuri uunista tullutta.. Ravintolan miljöö siisti. Palvelu erittäin ystävällistä. Ravintola OMista olisi monella ruokapaikalla opittavaa... Tänne tulemme hetimiten elokuun alussa, kun ravintolan väki on tullut lomaltaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.06.2015
Rating: 0

Monipuolinen lounasbuffet. Hyvä palvelu. Kolkko ympäristö. Lähdin tyytyväisenä ja palaan vielä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.06.2015
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Visamäentie 33 (Visatalo), 13100 Hämeenlinna - Route
050-4635 552
http://www.ravintolaom.fi

Options