Ei tietoa

Wok'ki Corner

pika-aasialaista
Arvosana 5 / 5

Arvostelut (15)

Takeaway buffe - sushia, salaattia ja kiinalaista/thai lämmintä ruokaa. Melko pieni mutta hyvö valikoima, parasta hinta/laatusuhdetta. Tofu kastikkeessa ja paistetut kasvikset ehkä herkullisimpia. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.11.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

On taitanut tapahtua omistajanvaihdos tässä paikassa! Tiskin takana häärää vanhoja mustahiuksisia miehiä olemattomalla kielitaidolla!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.09.2015
Arvosana: 0

Vaimoni ihastui sushiin ja piti muutenkin buffetpöydän antimista. Erityinen maininta hänen puoleltaan oli paikan siisteys ja jopa kehui erikseen henkikuntaa heidän kiilloittaessaan ruokailuvälineitä. Valitettavasti kyseinen tapa unohtuu lounaspaikoissa aivan liian usein. Ja sit oma kokemukseni joka oli erittäin positiivinen! Nautin paikasta ja ruuasta joka minun mielestäni oli hyvää ja maistuvaa. Aiomme "tehdä" asiaa Hämeenlinnaan, pääsee samalla nauttimaan hyvästä ruoasta. Kiitokset :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2015
Arvosana: 0

Olipa jälleen kerran äärettömän hyvää, kiitos,
Ehdottomasti Goodmanin paras ruokaravintola

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.07.2015
Arvosana: -2

Kumma juttu kun täällä poistetaan kommentteja kyseisestä paikasta, vaikka viesti oli täyttä asiaa, hyvin negatiiviseen sävyyn kyllä, mutta silti totta joka sana. 2/3 kerrasta ruokamyrkytys kyseisestä ravintolasta, ruoka vaikuttaa monesti pitkään seisseeltä, kaikista kalliimmista raaka-aineista on säästetty ja hinta silti kova. Kun vertaa esim. aitoihin aasialaisiin ravintoloihin, joissa on buffetlounas, tämä paikka häviää satanolla. Ei voida edes puhua samana päivänä näistä paikoista, ero on niin suuri. Henkiläkunta on ihmeellistä sillisalaattia, eikä vaikuta ollenkaan ammattitaitoiselta. Lähinnä jotain omistajan kavereita koottu sinne tekemään ruokaa vaatimattomalla kokemuksella. Turhaan näitä negativiisia kommentteja poistetaan kun ovat valitettavasti totisinta totta, eikä mitään mustamaalausta. Opetelkaa ottamaan palautetta vastaan ja kehittykää laadullisesti tai kohta on totaalinen väkikato käsissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 990€ Lisätty: 20.06.2015
Arvosana: 0

No nyt on hinta/laatusuhde kohdillaan. En ole vielä missään muualla syönyt 10 erilaista Aasian ruokaa lounaalla buffet pöydästä vajaalla kymmenellä eurolla. Ja vielä kahvit ja jäätet päälle samalla rahalla. Myös paikan raikas värimaailma miellytti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: -1

Iloinen yllätys, tällainen paikka pitää saada meille myös Jyväskylään. ..KIITOS

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Lämmin ruoka menetteli. Sushi aivan luokatonta: riisi kuivaa ja mautonta ja muutenkin vaikuttivat yön yli seisseiltä. Täytteet halpaa ja onnetonta (esim. ei lainkan kalaa!). En suosittelisi näin kalliilla suhteellisellahinnalla. Plussaa lapsiystävällisyydestä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.05.2015
Arvosana: 0

Uudessa kauppakeskus Goodmanissa sijaiseva Thai / Kiina ruokapaikka. Söin lauantain lounasbuffetista (13,90e) mahan täyteen :) Ruoka ihan ok, mutta ei mitään tajunnan räjäyttävää. Perus thai / kiina ruokia mitä yleensäkin buffeteissa. Lisänä vielä Sushia jota oli kyllä olematon valikoima, mielestäni sushi kannattaisi jättää kokonaan pois.
Paikka uusi ja siisti, palvelu kassalla oli ystävällistä ja nopeaa. Myös pöytiä siivottiin.
Ihan ok paikka mutta tuskin ihan heti tulee uudelleen käytyä, ainakaan buffetista syömässä. Ehkä lista ruokia voisi kokeilla

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 07.03.2015
Arvosana: 0

En puutu nyt muuhun tarjontaan ollenkaan ja palvelu oli täällä hyvin tavanomaista. Ei huonoa, ei hyvää. Mutta se mitä he täällä kutsuvat sushiksi oli jotain aivan kamalaa. Riisi vaikutti puuroriisiltä, eikä maistunut millekään. Valikoimassa oli lähinnä inaria, surimia ja vanhaksi mennyttä (maistui aivan käyneeltä) tamagoa. Rullat todella tökerön näköisiä ja kun riisi ei maistu miltää, ei siinä perusnäyttely auta. Mikäli haluatte hyvää sushia, kiertämään tämä paikka kaukaa!!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kaivokatu 7, 13100 Hämeenlinna - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita