LakooVege

29 arvostelua

Tunnelmaa, erikoistakin.. jotain uutta. Tai sitten mummon muussi ja selleripihvi. Hyvä salaattibuffet, etninen vegemania tai omanlainen kahvila. Visuaalinen elämys ja makusinfoniaa!

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (27)

Ravintola: Bus Burger Hampurilaisravintola

Paikan tunnelma ok. Viereisen tien liikenne vei osan, tästä. Hauska idea kuitenkin käyttää vanhoja koulubusseja mallia jenkkilandia. Tosin kesälämmöillä aika karmivat paikat istua.

Ruokalista ei heti avautunut +annoksineen. Otin vegeburgerin ranskalaisineen. Annokseen sai pyydettässä coleslawn, mikä oli ruokalusikallinen räiskäsy korin laidalla. Burgerin sämpylä oli hyvä, mikään muu annoksessa ei toiminut. Pihvin tilalla oli "raaka" vuohenjuustoköntti ja grillipaprikaa, mistä valui paperin läpi mehut pitkin paitaa. Ranskalaiset oli valjuja, mauttomia ja raakoja.

Otimme jälkkäriksi jäätelöt. Hyviä uusia makuja. Mutta...jäätelöt pitikin maksaa toiselle tiskille. Eli loppuruokailun jonotimme päästäksemme maksamaan. Kertakokeiluksi jäi.

Jotta on motivaatio lähteä ruokailemaan vähän syrjemmäs, täytyy saada vastinetta rahoilleen. Nyt niin ei käynyt.

Hinta oli norm. ateriasta, burgeri, ranskikset ja pieni juoma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 09.06.2019
Arvosana: 0

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Royal Gurkha nepalilainen, intialainen

Jo paikan överi ja epäkäytännöllinen sisustus sai melkein kääntymään ympäri. Tarjoilija puhui vain englantia. Sain väärän annoksen, mutta sentään oikeasta listasta :) Ruoan outo, kikkaileva asettelu ei toiminut. Annoskoko pieni, mutta ruuan laatu ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 11.10.2017
Arvosana: 0

Ravintola: restaurent himnadi nepalilainen ravintola

Upeita makuja ja hyvä palvelu. Kaunis ja ilmastoitu ravintola. Lasten annokset ruokaa, eikä mitään tehotuotosta puristettuja frittejä. Todella löytö Lahden ravintolagenressä :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Levant lähi-idän katuruokaa

Otin halloumi-mezen. Punajuuret oli korvattu sienillä, mikä teki annoksesta ummehtuneen ja tasapaksun.

Lautasella oli enemmän huonosti maustettua hummusta ja tsatsikia kuin oikeaa syötävää. Halloumi oli haaleaa ja grillirapsakka pinta puuttui täysin. Leipä oli kuin pahvia.

Suuhun jäi vain paha jälkimaku, ja koneistoon nälkä. Kovasti odotettu, mutta pettymys :(

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 04.09.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Coffee House

Karu ketjukahvila heti Hesburgerin vieressä. Kävimme arkiaamuna. Melko suppea valikoima. Otin suosituksesta kanelilaten, ihan ok, mutta tulikin kuppiin. Täytetty juustosämpylä kuivahko mutta söin nälkääni :) Ainoa selkeä valtti paikalle on aidosti aurikoinen, vaalea aikuinen kassamyyjä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Café Bar Hoffi kahvila, lounasravintola

Otin piirakanpalan (muistaakseni vuohenjuusto) ja laten. Ihan ok. Paikka pieni, idyllinen, muttei mitenkään erikoinen. Odotin että sisustuksessa olisi ollut jotain wow-tekijöitä, niin paljon olin paikasta kuullut. Ainoa miinus oli selvästi stressaantunut henkilökunta -eivät kai ole tehneet tätä vielä kovin kauan..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola OM intialaista

Kävimme lounaalla täällä n. klo 13. Lounas ilmoitettu klo 16 asti. Kaikki tuntui olevan lopussa. Mikä oudointa, keittiön henkilökuntaa ei näkynyt, koska kaikki olivat salin puolella ja moni heistä syömässä?!! Odottelimme rauhassa ja otimme mitä löytyi. Kasvisyöjän vaihtoehdot olivat melko onnettomat ja mauttomat. Höyrytetty kaalimössö ja laimea linssikastike Naan-leipä maistui todella oudolta, aivan kuin rasva siinä olisi härskiintynyt. Kaipaamiamme lisäkkeitä ei tullut. Käynti oli todella pettymys siihen tasoon mitä paikassa oli vielä pari kuukautta sitten.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 20.11.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Santa Fe tex-mex

Tultiin yksi sateinen sunnuntai kun muut paikat kiinni. Otin Fajitas Liten, joka oli ihan ok, mutta kärsinyt selvästi jo makuinflaation. Palvelu oli auttavaista ja mukavaa. Paikka liian hämyinen omaan makuun. Olisi myös kiva nähdä mitä syö :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.08.2015
Arvosana: 2

Ravintola: Café Kauno mannermainen kahvila

Ehdin jo manaamaan, että Hml:ssa ei ole yhtään kivaa kahvilaa, kunnes löysimme tämän. Loossit ovat tulleet takaisin! Ihana oma rajattu rauha istua. Otin laten ja jättipuustin -njami! Tänne uudestaan :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Popino pizzeria, eurooppalaista

Kävimme rauhalliseen aikaan arki-iltana. Palvelu oli perusystävällistä, mutta ruoka pettymys. Tilasin Vegekorman. Ainoa intialaista ruokakulttuuria jäljittelevä ruan osa oli minttujugurttikastike. Riisi oli mautonta ja liisteristä, kastike peruskotisoossia. Kuihtunut herneen verso annoksen päällä ei tehnyt sitä paremmaksi. Todella ylihinnoiteltu, mauton elämys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 08.09.2015
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit