Köket är öppet

Darshan

Betyg 3.1 / 5

Recensioner (36)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounaalla ruoka on kaikin puolin hyvää ja laadukasta, mutta voiton maksimointi puskee todella päällekäyvästi läpi annoksista. Annoksen koostuvat pääosin riisistä. Riisiä on noin yhden ihmisen annos. Kylkeen tuleva kastike sisältää yleensä yksittäisi lihapaloja, puhutaan yleensä 40-50g lihamääristä. Tämän lisäksi annoksessa on jokin papusoosi. Lisäksi jos lounastajia on enemmän kuin yksi, naanleivästäkin säästetään ja tuodaan vain puolikas per ruokailija. Annoskoot ovat lounasaikaa niin olemattomia ettei edes konttorityöläisenä meinaa jaksaa työpäivää loppuun ennen kuin nälkä jo kurnii vatsassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.11.2015 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Ruoka ihan ok, ilman mitään kulmakarvoja kohottavaa tunnelmaa, samaa kamaa saat tehtyä kotikeittiössäsi. Lisäkkeistä maksetaan erikseen (Naan/raita). Paikan ulkoasu lähinnä työmaaruokala tasoa. Palvelu asiallista, mutta haaleaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 11.10.2015
Betyg: 0

Ala-carte annokset hyviä, ainoa miinus että pari kertaa kana ollut erittäin kuivaa. Ruoka on myös melko kallista kun naanleipä ja raita maksaa vielä erikseen, pitäisi kuulua hintaan. Lounas on ihan ok, mutta annokset todella pienet, eikä ulkonäkökään hurmaa, mutta salaattipöytä hyvä. Miestarjoilija todella tyly, ei tule yhtään hymyä ja viimeksi ei edes tervehtinyt, itse saatiin listat hakea tiskiltä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.07.2015
Betyg: 0

Oli pettymys hyvien suositusten jälkeen. Mautonta, liian pieni lounasannos, naan leipä ei lähellekään oikeaa. Pettymys kaiken kaikkiaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.06.2015
Betyg: 0

www-saitin Take Away -sivulla kerrotaan että ruoan saa mukaan 3 minuutissa. Odotin ensin palvelua 5 minuuttia ja sitten ruoan laittamista take away -astiaan 10 minuuttia. Henkilökunnan suomen kielen taito rajoittui muutamaan sanaan ja asia selvisi vasta otettuani englannin käyttöön.

Paikka on ulkopaikkakunalaisen näkökulmasta oikeasti tosi piilossa talon "sisäpihalla", jonne mennään melko huomaamattomasta liukuovesta. Itse jouduin kysymään neuvoa samassa talossa olevasta apteekista, josta minut opastettiin paikalle.

Lounaaksi ostin mukaan kaksi annosta:
- Chicken Vindaloo oli kuulemma OK mutta "aikalailla tulinen, huh huh"

Oma "possua tulisessa sipulikastikkeessa" oli sitten tuon possukastikkeen osalta sen verran tulinen, että hyvä kun sain sen syötyä. Kastikkeen possu oli hieman kuivaksi päässyttä. Annoksessa oli mukana myös papukastiketta sekä currymaustettua riisiä. Nämä olivat ihan OK.
Mielenkiintoisia ruokavalintoja lounaslistalle kaiken kaikkiaan.. :).
Annokseen sai mukaan NAAN -leivän, siitä plussaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 15.05.2015
Betyg: 0

Olen ollut erittäin tyytyväinen, tähän mennessä paras intialainen Suomessa. Kauniit annokset ja autenttiset maut. Palvelu asiallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.05.2015
Betyg: 0

Ruoka on ihan hyvää. Lounasaikaan tullut useesti syötyä Butter Chicken. Palvelu on kyllä todella huonoa. Kassalla työskentelevä mies ei ikinä hymyile eikä kiitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.04.2015
Betyg: 0

Riihimäkeä tuntematta suunnistimme tänne täysin Eat. fi:n suositusten perusteella, ja jouduimme pettymään. Se, että annokset maksavat vähintään saman verran kuin Helsingin intialaisissa ja nepalilaisissa, mutta eivät pidä sisällään edes raitaa tai naan-leipää jotka piti tilata erikseen lisukkeina (n.2e/kpl), toi rahastuksen maun suuhun. Korkeat hinnat antoivat odottaa jotain aivan erityistä, ja olin toiveikas kun erittäin kauniisti asetellut annokset tulivat pöytään. Seuraava tunne oli kuitenkin silkka pöyristyminen, sillä makumaailma oli lähempänä koulun linjastoruokalaa kuin Intiaa. Malai Koftassa kastike maistui liian suolaiselta kaupan pastakastikkeelta ja pyörykät olivat jauhoisia. Naan-leipä oli...erikoista, ei lainkaan ilmavaa ja pehmeää. Ja alleviivattakoon vielä että Malai Kofta naan-leivällä ja raitalla maksoi 17,90e.
Pohdimme, että ehkä ravintola on ansainnut maineensa nimenomaan liharuoistaan, sillä me kaikki kolme kasvissyöjää olimme yhtä pettyneitä. Palvelu oli perusystävällistä mutta jokseenkin etäistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 30.01.2015
Betyg: 0

Murgh tikka butter masala. Siinä se, ruoka mitä et muualta saa, ja et enää muualle mene sitä maistettuasi. Kyytipojaksi rapea naan-leipä ja mangolassi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 26.10.2014
Betyg: 0

Kokeiltiin tätä ravintolaa, koska se tässä eat. fi:ssä suositeltiin. Ruoka oli hyvää, annokset olivat riittävät, sillä niitä jäi ylikin.

Tilatut tuotteet (17,90e):
MURGH TIKKA BUTTER MASALA
JHINGA MASALA

Jhinga Masala oli vähän tulisempi kuin uskoisikaan, vaikka tulisuus oli keskiverto ja tästä olisi saanut vielä tulisemmankin version. Murgh oli todella sopiva maultaan - pehmeä ja hyvää. Molemmista annoksista täyttyi todella nopeasti ettei oikeastaan 1/4 Naan -leipääkään olisi jaksanut syödä.

Palvelu oli vähän niin ja näin. Ei oikeastaan tiennyt kuka on tarjoilijamme. Olisin kaivannut vaan enemmän palvelu-asennetta, joka olisi tehnyt tästä elämyksen. Palvelu tosin oli ystävällistä.

Vielä jos saisi ravintolan enemmän tunnelmallisemmaksi ja yksityisemmäksi, niin tuossa voisi oleilla vähän pitempääkin. Ulkona tosin on terassi, joten se tuo sellaisen oman tilan ruokailijoille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 01.08.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki - Route
010 271 1990
http://www.darshan.fi

Options