Boletus

102 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (99)

Restaurant: Borneo

Todella maistuva ja kohtuullisen monipuolinen lounas. Tarjolla aasialaisvaikutteisia salaatteja, mutta suurimmaksi osaksi aika kotimaisen oloinen valikoima salaateissa.

Lämpöisiä ruokia tarjolla kolmea lihapitoista ja yksi tofupohjainen. Lisukkeina paistettua riisiä sekä nuudeleita. Hinta hieman arvokas lounaaksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 09.05.2019
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Rioni

Aivan uskomattoman hyvät maut lounaan Chashushuli lihapadassa! En oikein osaa muuta tällä kertaa sanoa kuin olipahan vaan todella maistuva lounas. Ei jäänyt oikein mitään parannettavaa. Ruoka ja palvelu parasta A-luokkaa. I'll be back!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 23.01.2019
Betyg: 0

Restaurant: Trattoria Limone

Ensi kertaa lounaalla ja listalta lasagne bolognese. Enpä ole koskaan aiemmin syönyt näin maukasta lasagnea. Annoskoko hieman niukka, mutta kuitenkin riittävä. Hintakin on on alle 10 euroa joka on nykyisin harvinaisuus lounastarjonassa. Salaattivalikoima myös niukahko.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.01.2019
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Midori Sushi

Selkeästi yli keskitason sushibuffet lounasaikana. Todella monipuolisia ja hyvän makuisia susheja. Makeja useita eri kokoja hosoista futomakeihin. Nigireitä kattavasti ja jopa tempuramakeja löytyy. Myös misokeittoa tarjolla.

Lisäksi lounasbuffetista löytyy aasialaisia lämpimiä ruokia sekä salaatteja. Erittäin hyvä lounaskokemus sushin ystäville... ja miksei myös kiina, thaimaa -safkan ystävillekin. Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 27.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Apsara

Kattava tarjonta erilaisia lämpimiä ruokia, salaatteja sekä susheja lounasbuffetissa. Oikeastaan mitään muuta kritisoitavaa ei ole kuin se ettei sushiriisiin käytetä riisiviinietikkaa juuri lainkaan. Sama ongelma tuntuu riivaavaan kaikkia lounaspaikkoja.

Ravintolatila on hieman avoinainen ja hälyinen. Tila on enemmän kahvilamainen ja sisältää paljon kovia pintoja jotka eivät vaimenna hälyä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.12.2016
Betyg: 0

Restaurant: Kontulan pizza&kebab

Yksi surkeimmista kebabeista ikinä. Kastikkeet täysin mauttomia. Iskender sisälsi puolet annoksesta riisiä (mitä ihmettä) ja ruokailuvälineet likaisia. Kaverini sveitsinleikkeen kruunasi sitruunasiivu jossa oli kiinni puoliksi leikkautunut rainbow tarra.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 30.04.2016
Betyg: 0

Restaurant: African Pots

Hyvin kasvispitoinen valikoima lounasbuffetissa (vain yksi liha). Lisukkeena riisiä, leipää ja papukastiketta. Näiden lisäksi paria erilaista kastiketta. Maut hyvin mietoja, joskin ihan hyviä. Erikseen tarjolla olleella chilillä sai potkua lounaaseen. Ihan hyvää lounasta, mutta enemmän saisi olla tarjolla proteiinia. Tällä tarjonnalla lounashinta hieman yläkanttiin. Toisaalta makumaailma tarjoaa vähän jotain uutta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 12.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola OM

Lounas monipuolinen ja laadukas. Maut ainakin näin lounasaikaan todella miedot ollakseen intialainen ravintola, mutta lienee tuunattu siihen suuntaan että kelpaa useammallekin. Toki tarjolla oli tulista chiliä, mutta ei toki vastaa samaa kuin vahvemmin maustetut kastikkeet.

Lämpimiä vaihtoehtoja tarjolla paria eri lihaa ja paria kasvisvaihtoehtoa. Tähän päälle lisukkeeksi riisiä, naanleipää ja papadumia. Lisäksi muutamia "dippikastikkeita" (mango chutneytä, raitaa, pikelsiä jne). Salaattitiski perussalaatti ilman hienouksia. Pikkelsi hyvin erikoisen makuinen, mieleen tuli valopetroli.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 01.12.2015
Betyg: 0

Restaurant: Darshan

Lounaalla ruoka on kaikin puolin hyvää ja laadukasta, mutta voiton maksimointi puskee todella päällekäyvästi läpi annoksista. Annoksen koostuvat pääosin riisistä. Riisiä on noin yhden ihmisen annos. Kylkeen tuleva kastike sisältää yleensä yksittäisi lihapaloja, puhutaan yleensä 40-50g lihamääristä. Tämän lisäksi annoksessa on jokin papusoosi. Lisäksi jos lounastajia on enemmän kuin yksi, naanleivästäkin säästetään ja tuodaan vain puolikas per ruokailija. Annoskoot ovat lounasaikaa niin olemattomia ettei edes konttorityöläisenä meinaa jaksaa työpäivää loppuun ennen kuin nälkä jo kurnii vatsassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.11.2015
Betyg: 0

Restaurant: Darshan

Ravintola on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Salaattibuffet on perustasoa. Pienenä positiivisena poikkeuksena perus salaatinkastikkeista poiketen ilmiselvästi itse tehtyjä jogurttipohjaisia kastikkeita sekä ihan teollista tuotantoa olevaa makeaa chilisoosia.

Lounaslistalta söin Chicken Adraki (kananpoikaa tulisessa inkiväärikastikkeessa). Annoskoko on keskimääräistä selkeästi pienempi ja hyvä niin. Nyt tämä on järkevän kokoinen eikä lounaalta tarvitse poistua itseään ähkyyn syöneenä. Ainut pieni napinan aihe tulee kastikkeen lihamäärästä. 5 pientä kanapalaa ei ole paljon.

Kastikkeiden maut eivät ole kovin täyteläisiä. Sanoisin että perustasoa, eivät mitenkään ainutlaatuisia. Lisukkeena tarjottu naanleipä on hitusen kuivahko ohueksi paistamisesta johtuen, mutta päälle valeltu voisula paikkaa tämän ja tuo leipään hieman makua.

Ihan asiallinen paikka, mutta ei tarjoa mieleenpainuvia makumatkoja. Lounaspaikaksi ok.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.05.2012
Betyg: 0


Followers

Followers (1)