Closed now

Piparkakkutalo

Rating 2.9 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (42)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ryhmän kanssa lounaalla. Nopea ja ystävällinen palvelu. Ruoka oli hyvää ja paikka ihan kiva. Tänne toistekin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 20€ Added: 31.01.2016
Rating: 0

Työnantaja tarjosi joululounaan. En enää kyllä lähde kuluttamaan firman rahoja tähän paikkaan. Todella huonosti järjestelty tilaisuus. Ensiksi joutui jonottamaan pöytää ja sitähän ei löytynyt, kuin odottamalla jotta toiset pois lähtisivät. Pöydän saatuasi jouduit jonottamaan ruokaa jota ei edes lisää ollut ehditty tarjolle laittamaan. Odoteltiin sitten jonossa sitäkin. Luulin, että kaikki olisi laktoositonta, mutta katkarapuja sisältänyt salaatt sai vatsani kääntymään ympäri. Kurja kokemus.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 29€ Added: 22.01.2016
Rating: 0

Sibelius menu.
Alkuun kermainen lohikeitto joka oli kattauksen paras osa. Rybergin pihvi oli todella iso annos, jäkiruokana kermavanukas hyvä.
Ravintola oli täynnä ja odotusta riitti, pääruokaa odoteltiin tunti

     
     
     
Experience: À la carte Price: 34€ Added: 09.08.2015
Rating: 0

Unohtivat meidän tilauksen, vaikka ei todellakaan ollut ruuhkaa ravintolassa! Siinä meni juhlaruokailu todella pilalle, mutta vihdoimme Rossoon, jossa palvelu oli ensiluokkaista! En suosittele Piparkakkutaloa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 06.08.2015
Rating: 0

Lounassalaatin pohja oli samaa jäävuorisalaattia kuin lounaan salaattipöydässä, suunnilleen ainoa lisäkomponentti oli savulohi, jolla sitä salaattia myytiin. Ei ollut kovin kummoinen suoritus, melkoinen pettymys. Maksaessamme korttipääte kysyi suoraan jätetäänkö tippiä ja tarjoilija antoi ymmärtää se kuuluu heillä tapoihin ja että he odottavat sitä. Tipin jättäminen on heidän mukaansa kovaa vauhtia tulossa myös Suomeen, taitaa olla toiveajattelua. Näillä hinnoilla ja laadulla ei tippiä heru, eikä tuon jälkeen kiinnosta enää edes tulla paikkaan jossa siihen noin painostetaan vaikka se ei kuulu suomalaiseen kulttuuriin muulloin kuin asiakkaan aloitteesta ja vain erityisen hyvästä suorituksesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.07.2015
Rating: 0

Ihanat ja ystävälliset tarjoilijat. kaikki sujui yli odotusten, tulemme varmasti uudelleen. Annokset on runsaita ja hintansa arvoisia!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 30.05.2015
Rating: 0

En tule enään koskaan paikkaanne, koska tarjoilijat jotka minua palvelivat haisivat aivan tupakalta! !!! inhoan tupakan hajua ja niimpä se tarttui nenääni.... hävetkää

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.04.2015
Rating: -5

Annoksissa maistuivat valmiskastikkeet, raaka-aineet muuten OK mutta annokset laatuunsa nähden todella ylihinnoiteltuja.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 20.12.2014
Rating: 0

Tilasimme ystäväni kanssa molemmat karitsanpotkaa ja alkuun oli etanat. Etanat olivat hyviä ja vaihtelu perinteisiin miellyttävää. Potka oli erittäim hyvää ja kastike maukasta, sitä tosin olisi saanut olla hieman reilummin. Voin hyvillä mielin suositella ruokaa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.08.2014 View previous reviews (2)
Rating: 0

Tunnelmallinen hieno paikka,hyvä ruoka, palvelussa paljon parantamista.
Pippuripihvi , maksa ja purilainen osattiin. Vesi tuotiin vasta kolmannesta pyynnöstä ja yksi viini jäi kokonaan tulematta.
Maistumista kyseltiin miltei häiritsevästi

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 19.06.2014
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Kirkkorinne 2, 13100 Hämeenlinna - Route
03 648 040
http://www.ravintolapiparkakkutalo.fi

Options