VMajander

17 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (17)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Toscanini

Pieniä, mitäänsanomattomia annoksia. "Käsintehty" pasta muistutti kovasti kaupan kuivapastaa, suola oli unohtunut koko prosessista - oliiviöljyllä, valkosipulilla ja chilillä taiottu pasta-annos heräsi hieman henkiin kun lisäsi suolaa, mutta jotain jäi silti uupumaan. Seuralaisen hirviragu oli kyllä hyvää, mutta ei suurempia tunteita herättävää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 12.12.2012
Note -1

Restaurant: Trattoria Sogno

Erinomaiset maut. Alkupalaksi tarjoillut antipasto- ja leikkelautaset hävisivät viimeistä öljytippaa myöten herkullisen leivän saattelemana. Pääruoaksi tilaamani porsaankylki oli erinomainen, pinnalta rapea ja suussasulava. Erikseen tilattavat lisukkeet ovat hauska konsepti - tryffelignochhit veivät kielen mennessään. Tänne palaan varmasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 20.11.2012
Note 1

Restaurant: Ravintola Emmy

Aiemmissa arvioissa suositellut Dumplingit olivat erinomaisia. Seuralaisen "Gung Po" -kana oli keskivertosuoritus mutta itse syömäni "Double fried pork" oli erinomaista. Palvelu oli hieman ujoa ja verkkaista mutta asiallista. Dumplingsien perässä tullaan toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 08.05.2012
Note 0

Restaurant: Papa Albert

Erinomaisen hyvää italialaista kohtuuhintaan. Carpaccio ja pizzat Helsingin ravintoloiden parhaimmistoa, raaka-aineet tuntuvat ensiluokkaisilta. Caprese ja Pizza Diavolo erityisesti kokeilemisen arvoisia. Tarjolla myös erinomaisia viinejä laseittain.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 24.08.2010
Note 0

Restaurant: Kantipur

Butter chicken helli myös kotiin kuljetettuna. Palvelu oli ripeää ja toiveet huomioitiin (ylimääräistä nan-leipää mukaan...) Ruoka säilyi herkullisena ja lämpimänä kotiin. Parhaita Nepalilaisia keskustassa, butter chicken yksinään on käymisen arvoinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 03.04.2011
Note 3

Restaurant: Kantipur

Erinomainen butter chicken - kana oli marinoitu meheväksi ja mureaksi. Riisi, nan-leipä ja kastikkeet osuivat myös kaikki nappiin. Ystävällinen ja ripeä palvelu ja loistava sijainti takaavat että tänne tullaan toistekin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.03.2011
Note 0

Carpaccio oli hyvä, erinomaisen laadukkaasta lihasta valmistettu. Pizza Bresaola vakuutti tyyriydestään huolimatta. Viinilista kaipaisi mielestäni korjausta, etenkin laseittain tarjottavien osalta. Palvelu oli ystävällistä joskin turhan hidasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 29.10.2010
Note 1

Restaurant: Amarillo Mikonkatu

Hampurilainen erittäin hyvä, bataattiranskalaiset erikoinen ja herkullinen idea. Talon tarjouspunaviini ei todellakaan toiminut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 26.10.2010
Note 0

Restaurant: Papa Albert

Erittäin positiivinen yllätys s-ryhmän hotelliravintolalta. Alkupalat olivat hyvin mietittyjä kokonaisuuksia ja erittäin herkullisia. Pasta oli myös erittäin hyvää, joskin kastiketta oisi voinut olla enemmän. Carbonara olisi hyötynyt mustapippurista ja oli hieman kuiva, mutta maku muuten erittäin hyvä. Jälkiruoaksi nautittu pannacotta oli erittäin hyvää. Asiallinen viinilista ja ystävällinen, joskin hieman viipyilevä palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 28.05.2010
Note 1

Restaurant: Salve

Jungmannin pannusta tullut vakioiltapala, porsasta parhaimmillaan, myös makkarana. Terassi on viihtyisä vaikka aurinko ei paistakaan ja autotie humisee vieressä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 18.08.2010
Note 2


Followers

Followers (1)