Öffnet um 17:00

Il Bucatino

Note 4.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (75)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

A very unassuming restaurant from outside, buy totally Italian in the quality and choice of dishes. I had the freshest, creamiest mozzarella I've found outside of Italy and the porcini ravioli with butter and sage was fantastic. Will definitely return, a real find close to my regular hotel in Helsinki.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 24.09.2015
Note 0

Ehdottomasti paras italialainen ravintola Suomessa!
Hyvä tunnelma ja palvelu...yksinkertaisen tyylikäs ambiente.
Ruoka on hyvää ja kauniisti lautaselle aseteltu.
Ystävällinen ja huomaavainen henkilökunta!
Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 18.08.2015
Note 0

Nuori naistarjoilija ei koko aikana huomioinut meitä ulkona istuvia paria pöydällistä lainkaan, ei katsonut toisia palvellessaan jne. Jouduin hakemaan menun itse sisältä. Vaihdoimme englantiin koska hän ei osannut suomea mutta englanniksikin hänen oli vaikea kuvailla annosten sisältöä ja kokoa tai viinin ominaisuuksia. tarjoilija oli kyllä ystävällinen mutta ei vain osannut seurata asiakkaitaan. Tattiraviolit olivat hyvin herkullisia mutta annos niin pieni että alkupala/pääruoka välttämätön. Chilikatkaravut annoksena pieni ja omituisen suolaton. Suola piti hakea itse sisältä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 27€ Hinzugefügt: 30.07.2015
Note 0

Kiitokset loistavasta päivällisestä. Kävimme kesäperjantaina perheen voimin illallisella. Alkuruoaksi loistavaa Vitello Tonnatoa. Pastat olivat erittäin maukkaita ja annosten kokokaan ei jättänyt toivomisen varaa. Erityisen positiivinen yllätys olivat maukkaat lasten annokset, parempia saa hakea. Palvelu erittäin sujuvaa ja ystävällistä. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 17.07.2015
Note 0

Kiitos tämän päivän päivällisestä suomalaisittain klo 17! toivoisin silti Enenmmän kasvisruokia, vähemmän juustoa ja rasvaa. Tulen aina Il bucatinoon, kun on erikoishetki. Rakastajaani en voi tuoda, koska hän on naimisissa. Toivoisin myös ettei italaialinen "hyvän maun pukeutuminen" olisi vaadittava. Huono maku on kiinnostavampi, ciao!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.06.2015
Note 0

Erinomainen palvelun laatu, kaunis sisustus, hyvä tunnelma. Jälkiruoat herkullisia ja erikoiskahvit hyviä. Alku- ja pääruoat hieman värittömiä ja mauttomia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 30.05.2015
Note 0

Perjantai-iltana ravintola täysi mutta pöytä kahdelle löytyi ilman varausta. Ystävällinen palvelu. Aito italialainen tunnelma. Hyvin valmistettua maukasta ruokaa. Maistui samalta kuin Italiassa. Oikein hyvä ilta. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 23.05.2015
Note 0

Hyvää oikein tehtyä italialaista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 21.05.2015
Note 0

Ravintola viihtyisä ja palvelu oli ystävällistä. Ruoka oli erittäin maukasta, erityisesti tattipasta herkullista. Seurueemme viihtyi mainiosti ja tulemme varmasti uudelleenkin. Ravintola oli yllättävän hiljainen lauantai-iltana, johtuneeko hieman syrjäisestä sijainnista?

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 18.03.2015
Note 0

Kolmas kerta dinnerillä perheen kera. Loistavat maut, selkeät annokset ja juomat sopivat yhteen hyvin. Omistaja / tarjoilija hoiti eleettömän tyylikkäästi tarjoilun ja keskustelut.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 22.11.2014
Note 0


Standort

Tehtaankatu 38, 00150 Helsinki - Route
046 600 1000
http://ilbucatino.com/

Options