Öffnet um 17:30

Villa Thai

Note 3.5 / 5

Bewertungen (66)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ehdottomasti Helsingin paras Thaikku ravintola!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.04.2015
Note 0

Hyvin sisutettu ja monessa mielessä varsin thaimaalaisen oloinen paikka. Osa ravintolasalista on toteutettu matalilla pöydillä, joihin mennään ilman kenkiä. Hauska idea. Suihkulähteen porina luo tunnelmaa. Pääruoka oli kohtuuhintaista ja hyvää, juuri saman makuista muistelen Thaimaassakin syöneeni.

Valitettavasti alkuruoka oli pettymys. Menussa luki "lajitelma pikkulämpimiä", mutta ainoat lämpimät annoksessa olivat kaksi minikokoista varrasta. Lisäksi oli yksi haalea simpukka ja huoneenlämpöinen rapu. Leivät (tai jotain sen tapaista) olivat yhtä höttöä eivätkä maistuneet miltään. Annos oli kyllä komea, mutta alkuinnostuksen jälkeen huomasi, että se oli todella ylihinnoiteltu ruuan määrään nähden.

Henkilökunta oli asiallista tai kylmän viileää, kumminkohan se pitäisi tulkita. Yhtään hymyä ei näkynyt...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 29€ Hinzugefügt: 12.01.2014
Note 0

Paikka selvästi jämähtänyt jonnekin menneisyyteen. Tylsää "suomalaista" thaimaalaista järjettömin hinnoin. Lisäksi käsittämättömän hidas palvelu. EN SUOSITTELE!!!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 09.12.2013
Note 1

Kokemus oli odotuksiin nähden todella ala-arvoinen. Pääruoka (basilikan ja chilin kanssa paistettua ankkaa) vastasi lähinnä halvan kiinalaisen ravintolan tasoa. Palvelu oli hidasta ja ruokia saatiin odottaa todella kauan. Ainoat valopilkut oli tunnelmallinen miljöö ja yhtenä alkuruokana nautittu Tom Kha Kai alkukeitto.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 18.10.2013
Note 3

Miljöö ja palvelu todella hyvä. Sympaattinen tarjoilija osasi kertoa tuliset annokset ja antoi hyvin aikaa miettiä valintoja. Tilasin panang kookos curryn kanalla ja annos oli todella maukas. Iso annos täytti hyvin ja lautasen sain aivan tyhjäksi! muut syöjät nauttivat myös annoksistaan. Todella hyvä hinta-laatu suhde ja todella hyvää ruokaa. Tulen uudelleen, suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 18.10.2013
Note -4

Pettymys odotuksiin ja aiempaan käyntiin (vuosia sitten tosin) verrattuna. Satay-kastike oli lähinnä jotain kermaviilidippikastiketta, jolla ei todellakaan mitään tekemistä satayn kanssa. Pääruuat (kanalla penang curry ja vihreä curry ja joku kastikkeeton katkarapusetti) olivat parhaimmillaankin vain keskinkertaisia, katkikset jopa aavistuksen vanhan makuisia.
Palvelu erittäin hidasta - saimme odottaa liki tunnin verran tilauksesta ennenkuin edes alkuruoka tuli. Ravintola ei ollut lähellekään täyttä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 16.10.2013
Note 3

Todella viihtyisä paikka ja hyvä palvelu. Ei sovi krapularuokapaikaksi, vaan kannattaa varata aikaa ja nauttia tunnelmasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 25.09.2013
Note -4

Yksi Helsingin parhaista thai-paikoista. Ruoka autenttista, tunnelmallinen sisustus, hinta hieman korkeampi kuin muissa thai-paikoissa, mutta hyvästä kannattaa maksaa.

Poikkeaa kuin yö ja päivä "normi" thai ravintoloista jotka näyttävät lähinnä keskikalja-juottoloilta ja ovat usein nuhjuisia.

Suosittelen :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.07.2013
Note -2

Parasta thairuokaa Helsingissä. Ruoka on todella maukasta ja annokset ovat isoja. Ruuat maistuvat aidolta thairuualta, mikä on harvianisuus Helsingissä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 23.05.2013
Note -1

Suositeltava paikka.

Varmasti tulen uudestaan. Maut olivat selkeät ja hyvässä tasapainossa. Riittävästi tulisuutta - sitä kaipaaville. Myöskin runsaat annokset.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 20.01.2013
Note -3


Standort

Bulevardi 28, 00120 Helsinki - Route
+358 40 828 4456
http://www.villathai.com

Options