Jattalar

80 Recensionen

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (60)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Skiffer Liuskaluoto

Rento tunnelma, aivan loistavat pizzat joissa täytteet ehtaa laadukasta tavaraa. Suomen parhaat, maistuvimmat pizzat. Miksi ei aina paista aurinko, voisin asua täällä:)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 08.08.2012
Betyg: -1

Restaurant: Kuu finskt

Ruoka ja miljöö olisi ollut mukava mutta tarjoilijan käytös niin outoa että en uskalla enää täällä käydä. Olin kahden ystäväni kanssa ja tilasimme koko pullon roseeta. Yhtäkkiä tarjoilija toi valmiiksi kaadetut lasit eikä ploa näkynyt saatikka että se olisi pöydässä avattu. Kyselin plosta tarjoilijalta, ikävästi huohahtaen tarjoilija heitti plon pöytään. Mutta kommentoin heti koska plossa oli enää niin vähän viiniä jäljellä että plo ei voinut olla meille avattu. Huomautin tästä ja että haluan nähdä
että plo avataan pöydässä normaalisti; tarjoilija hyvin vihaisesti tuhahtii ja vei lasimme pois ja loppuplon ja alkoi teatraalisesti avataa uutta roseeta. Sen jälkeen tätä tarjoilijaa ei pöydässä näkynyt ja loppuillan metsästimmekin sitten laskua.
Erittäin epämiellyttävä kokemus ja esim asiakkaiden kanssa en voisi edes harkita tänne tuloa: siinä kun täytyy luottaa tarjoilijaan plojen laskussa kun lasku tulee, isännöidessä kun ei ole ison seurueen kanssa mitään keinoa kontrolloida laskuja ja avattujen plojen määrää kuin luottamus ravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2012
Betyg: -3

Restaurant: Ravintola Origo

Brunssilla. Töykein palvelu ikinä!! Kun kymmenen minuutin jälkeen kysyimme saadaanko edes laseihin vettä, saimme vastaukseksi että ravintolassa on muitakin asiakkaita!! Juu, yksi kahden hengen pöytä!!
Brunssin tuotteissa ei ollut lappuja jotta olisi tiennyt mitä syö ja kun kysyimme mitä nämä ovat , tarjoilija sanoi että on mahdoton tietää kun vaihtuu niin usein!!! Haloo onko tämä edes asiallista ravintolatoimintaa??!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.10.2013
Betyg: 0

Ravintolanne terassin henkilökunnan tavoite on myydä mahdollisimman vähän, mahdollisimman vähälle porukkaa. Kun asiasta ystävällisesti huomauttaa saa vastaan syytösryöpyn, ilmeisesti henkilökuntanne ei voi hyvin tai eivät osaa hoitaa hommaansa tai halua hoitaa? asenne miten vaan pääsisi helpoiten?! Missä Business idea?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.05.2013
Betyg: -2

Restaurant: Cafe Aalto café

Valituksista huolimatta aamiaisen hedelmät ovat edelleen raakoja!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.02.2013
Betyg: -1

Restaurant: Rafla

Ruoka perushyvää, mutta palvelu aivan käsittämättömän surkeaa ja viiniä ja vettä saa kaataa itse koko ajan. Missä on hyvä vanha sanonta: tuo tullessa, vie mennessäs? Meidän tarjoilija toi viereisiin pöytiin mutta meidän pöydässä tyhjät lautaset ja niitä ei viety pois. Ja kesti ja kesti. Vihdoin tultiin pääruoan lautaset hakemaan ja pyysin laskun ja annoin palautetta. Laskun jälkeen tuli positiivinen yllätys , palaute oli mennyt perille: tarjoilijamme toi lasit shamppanjaa. SE pelasti illan. Sen sijaan etten palaisi, saatan nyt palata.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.02.2013
Betyg: 0

Restaurant: Kellarikrouvi finskt

Olimme isolla seurueella ja etukäteen tilanneet fonduemenuun: ensin juustof, sitten lihaf ja lopuksi suklaaf. Mutta mitä tapahtuikaan saavuttuamme; ruokalistat ptuotiin vieraillemme! Kaikki oli hidasta ja lihafonduita jouduimme kahteen kertaan kysymään. Osa vieraistamme piti lähteä kesken aterian! Pahinta oli ruoan taso: ei mitään sanottavaa kuin huonoa, mielikuvituksetonta kamaa. Hupaisaa oli
Että kun lihafondue vihdoin tuli, tarjoilija
Ehdotti että voisi tuoda lihaa kolme annosta normaalin kahdeksan hegelle
Tilatun sijaan! Voi itku: lihahan on se pääosa ja minä en maalaisrankalaisilla ollut sinne mennyt elämään. Aivan käsittämätön paikka!! Viikko tätä ennen olin fonduemenulla toisaalla ja se oli kuin eri universumista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2013
Betyg: -1

Restaurant: Kellarikrouvi finskt

Olimme isolla seurueella ja etukäteen tilanneet fonduemenuun: ensin juustof, sitten lihaf ja lopuksi suklaaf. Mutta mitä tapahtuikaan saavuttuamme; menut tuotiin vieraillemme! Kaikki oli hidasta ja lihafonduita jouduimme kahteen kertaan kysymään. Osa vieraistamme piti lähteä kesken aterian! Pahinta oli ruoan taso: ei mitään sanottavaa kuin huonoa, mielikuvituksetonta kamaa. Hupaisaa oli
Että kun lihafondue vihdoin tuli, tarjoilija
Ehdotti että voisi tuoda lihaa kolme annosta normaalin kahdeksan hegelle
Tilatun sijaan! Voi itku: lihahan on se pääosa ja minä en maalaisrankalaisilla ollut sinne mennyt elämään. Aivan käsittämätön paikka!! Viikko tätä ennen olin fonduemenulla toisaalla ja se oli kuin eri universumista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Savu

Loistava fonduemenu! Hyvät mielikuvitukselliset ja laadukkaat raaka-aineet! Vrt kaupungin muuhun tavis- tarjontaan.
Palvelu rennon mukavaa, ruoista kerrottiin, eikä vain mätetty pöytään. Rauhallinen, tunnelmallinen miljöö, sydäntalven rentouttava fondueilta oli hintansa arvoinen ja enemmänkin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2013
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola Savu

Suosittelen lämpimästi! Ihanan rento meno ja upea vanha miljöö sekä maukkaat fonduet! Upeat puitteet vaikka ystävien kesken tai vähän erilaista Business vieraille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.03.2011
Betyg: 0


Bilder


Followers

Followers (1)