Closed now

Sushibar

sushi, vin
Betyg 3.3 / 5

Recensioner (83)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Harvoin osuu kohdalle yhtä surkeaa asiakaspalvelua. Kukaan ei tarvehdi ravintolaan tullessa ja kun sitten oma-aloitteisesti menee pöytää kohti, tarjoilija ei suinkaan tervehdi vaan kommentoi "Voisitteko te edes malttaa hetken?" Nähtävästi meitä ennen tullut seurue oli kyllästynyt myös odottamaan henkilökunnan reaktiota.

No, ruoka oli hyvää ja muutama nigiri meni parhaiden sushien joukkoon mitä olen koskaan syönyt. Eli kiitos kokille.

Syötyämme tarjoilija haki astiat pois sanomatta tai kysymättä yhtään mitään. Tekisi mieli nähdä tämän ravintolan työpaikkailmoitus, vaatimuksena luultavasti koppava ja ylimielinen asenne. Huhhuh.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.02.2016
Betyg: 0

Palvelu täällä on todella töykeää. Sama ikävä palvelu on kaikissa ravintoloissa, Fredalla, Uudenmaankadulla, Korjaamolla. Nuoret tarjoilijattaret ovat koppavia ja ylimielisiä, asettuvat asiakkaan yläpuolelle. Se on todella ikävä piirre Sushibar-ravintoloissa eikä asialle ilmeisesti aiota tehdä mitään, koska näin on jatkunut jo vuosia. Harmillista, koska ruoka on kaupungin parasta sushia, mutta nyt on tullut mitta täyteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.01.2016
Betyg: 0

Todella hyvä visiitti. Sushit olivat hyviä, palvelu ripeää ja ystävällistä. Hinnat pikkaisen yläkanttiin ja paikka aika ahdas, muuta moitittavaa ei ole.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 25.04.2015
Betyg: 0

Sushi on ollut täällä aina laadukasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 11.01.2015
Betyg: 0

Hyvää sushia ja salaattia. Palvelussa parantamisen varaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 10.01.2015
Betyg: 0

Huono palvelu, kylmä ja välinpitämätön. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.11.2014
Betyg: 0

Sushit olivat tofutaskua lukuun ottamatta loistavia, hinta-laatusuhde sushipaikalle tyypillinen. Palvelu oli perjantai-iltana todella hidasta: odotimme tilauksesta sushien saapumiseen n. 45 minuuttia, eikä pitkästä odotusajasta varoitettu etukäteen. Viinilasilliset tuotiin odotusajan alussa, joten ruoan kanssa ajatelluksi juomaksi ei niistä riittänyt. Antaessamme palautetta pitkästä odotusajasta ruoan saapuessa henkilökunta ei aidosti pahoitellut tilannetta. Näin hyvän ruoan paikassa on perjantaisin varmasti jonoa, mutta asiakaspalvelussa olisi vielä parannettavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.06.2014
Betyg: 0

Todella kauniit ja herkulliset sushit. Listalla on todella paljon valinnanvaraa, ainoastaan tonnikalaa ei saa. Hinta vaan on aika kova joten joka päivä täällä ei viitsi käydä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 25.05.2014
Betyg: 0

Tasainen laatu, kaunis miljöö ja hyvä sijainti. Lounaslista tarjoaa valinnanvapautta.

Liekö lämpimästä säästä johtuvaa - muutamia pieniä mustia muurahaisia juoksenteli pöydässä, lopulta lautasella ja ikkunan vierustalla olevalla istuimella.

Hieman kylmä ja välinpitämätön palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.05.2014
Betyg: 0

Ei voi oikein muuta sanoa, kuin siistit tilat, asiallinen asiakaspalvelu ja maukkaat, sopivankokoiset annokset. Hinta sijainnin ja laadun vuoksi hieman korkeampi kuin muualla, mutta kyllä tämä on sen arvoista. Aikuisille tarkoitettu, asiallinen ruokapaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 24.01.2013
Betyg: 0


Läge

Uudenmaankatu 15, 00120 Helsingfors - Route
010 666 8456
http://www.sushibar.fi/

Options