lobaana

5 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Pompei

Käytiin täällä tyttöjen kanssa syömässä kolmen ruokalajin menu. Paikka on ihana tunnelmallinen, "aito italialainen", kokki ja tarjoilija ovat italialaisia ja puhuvat italiaksi keskenään, sitä oli ihana kuunnella. Söin bruschetta (paras mitä olen koskaan maistanut), gnoccheja ja jälkiruuaksi tiramisua. Kaikki listan punaviinit olivat hyviä arvosteluja saaneita ja niissä ei voi valita väärin. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä kokemus. Miinusta antaisin ainoastaan siitä että sali on kovin pieni, vain 18 paikkaa jos oikein laskin ja niin pienessä salilla ei voi käydä kovin salaisia keskusteluja. Lisäksi penkit olivat hieman epämukavia. Suosittelen lämpimäisti kokeilemaan!! ++

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 11.02.2014
Betyg: 2

Restaurant: Farang

Tilasimme alkuruuat ja 3 jaettavaa pääruokaa. Palvelu oli ystävällistä mutta muuten epäonnista. Tilaamistamme 3:sta ruuasta 2:n raaka-aineet olivat loppu keittiöstä - sekä ankka että kana, ovat kuulemma sellaisia, että lauantai-iltana kello 21 ne ovat jo loppu. Sitten meiltä unohdettiin kysyä viini-tilaus, niinpä söimme ilman viiniä. Tarjoilu oli epämukavan nopeaa, kolme ensimmäistä ruokaa tuli samaan aikaan pöytään ja niistä viimeinen ehti ihan jäähtyä. Kokonaisuudessaan söimme siis ehkä 40minuutissa ja jäi hätäinen fiilis ravintolasta. Karamelli-possu oli taivaallista. :) Jos ruoka on tarkoitettu syötäväksi ilman veistä, ruuan tulisi olla tarpeeksi mureaa, että se onnistuu. Härkä-annoksessa olisin siis kaivannut veistä, vaikka muuten se oli hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 68€ Tillagt: 11.10.2014
Betyg: 0

Restaurant: Pikku-Nepal

Hyvää lammasta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.09.2012
Betyg: -3

Restaurant: Sumo

Edullinen ja siisti pikku sushipaikka lähellä keskustaa. Salissa on hyvin tilaa ja palvelu pelaa. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.12.2012
Betyg: 0

Restaurant: Boulevard Social

Ruuat tulivat hieman jäähtyneinä pöytään. Yhteensopiva viinimenu oli ylihinnoiteltu laatuunsa nähden, vaikka määrällisesti kaatoja oli vähän liikaakin. Osa maistelumenun ruuista mitäänsanomattomia kun taas osa liian mausteisia. Ravintola konseptina muuten erittäin ok ja maistelumenu oli erittäin täyttävä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.12.2012
Betyg: 0


Bilder


Followers