Closed now

Kiila Food & Bar

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Tillgänglig
Diet
Gratis wifi

Recensioner (209)

Ravintolan tyylikkään sisustuksen ja yleisilmeen, sekä hinnan perusteella odotin laadukasta ja herkullista brunssia mutta sitä tämä ravintola ei ikävä kyllä voinut tarjota. Brunssin tarjonta oli jokseenkin hämmentävä; oli sushia ja caesar-salaattia ja toisaalta halpoja prinssinakkeja, lihapullia ja mautonta kasviscurryä. Tämä oli yhdistelmä lähinnä heikkolaatuista hotelliaamiaista ja työpaikkaruokalaa, ei korkeatasoista brunssia. Tuoreita kasviksia oli käytetty niukalti ja tylsästi.

Kaiken kaikkiaan focus oli tarjonnan suunnittelussa selvästi hakusessa, vaikka yritystä oli ehkä liikaakin. Ainoastaan jälkiruuat olivat positiivinen yllätys.
Palvelu oli ystävällistä, ja henkilökunta suoriutui kiireessäkin hyvin ja palvelu oli huomaavaista. Vierailu oli kuitenkin ruuan osalta pettymys.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 01.05.2018 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Ruoka oli maukasta ja ravintola positiivinen yllätys kokonaisuudessaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.01.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Keskiverto aamiainen viihtyisässä miljöössä. Sijainti aivan ytimessä tekee Kiilasta varteenotettavan valinnan. Smoothiet erittäin hyviä ja monipuolisesti leipiä, puuroa ja hedelmiä.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 11€ Tillagt: 17.09.2017
Betyg: 0

Kiila on jöpöttänyt Helsingin keskeisimmällä paikalla viitisen vuotta ja käynyt näiden vuosien aikana hyvinkin tutuksi minulle. Olen joskus huvin vuoksi miettinyt, mikä olisi puhtaasti lounasnäkökulmasta kaikkein paras lokaatio olla töissä. Eli missä toimiston tulisi sijaita, jotta keskustan alueen lounasravintolat olisivat optimaalisimmin saavutettavissa. Näiden pitkällisten ja uuvuttavien pohdintojen sekä tarkkojen matriisien jälkeen olen päätynyt sellaisiin koordinaatteihin, jotka osoittavat juurikin Kiilan maantieteellistä sijaintia. Toisin sanoen Kiila on sijainniltaan kutakuinkin täydellisessä paikassa. Sijainnilla pääsee jo pitkälle, mutta entä ruokapuoli? Se ei aina ole vakuuttanut.

Olin liikkeellä vaimoni kanssa töiden jälkeen ja vähän nälätti. Mihin mennä ex tempore? Kiilaan. Alkuun toki edulliseen hintaan (3,5 €) lasit kuohuvaa. Samppanjaakin olisi saanut tuplaamalla hinnan. Ei paha. Ruoaksi otin lammaslihapullapastaa, eli lammaspullia tomaatti-pestokastikkeessa ja tagliatellea (21 €). Kokonaisuus oli ihan kiva. Niin, tosiaan ihan syötävä, mutta ei enempää. Olin odottanut muhevan meheviä ja isokokoisia pullia, mutta jouduin pettymään. Annos ei herättänyt minkäänlaisia himoja. Vaimoni otti kasvis-halloumiburgerin bataattiranskalaisilla ja sydänsalaattia (18 €). Jos itse jouduin hieman pettymään, niin vaimoni piti kovasti burgeristaan, joka sisälsi kasviksia ja halloumia. Burgeria komppasivat normaalin toimivat bataattiranut ja raikas salaatti.

Kiila on interiööriltään tyylikäs ja avara ravintola. Antavat ikkunat osoittavat suoraan kaupungin tiiviiseen sykkeeseen, joten täälläkin ikkunapaikka on voittava valinta. Palvelu on useimmiten ollut Kiilan suurimpia kompastuskiviä, mutta tällä kertaa kaikki toimi kohtuuhyvin. Kiilan suurin vahvuus on edelleen sen keskeinen sijainti. Pisteitä myös siitä, että ravintolasta löytyy aina jos jonkinmoista diilinpoikasta!

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 02.07.2017 View previous reviews (4)
Betyg: 0

Mainostavat että lounas kestää klo 15, mutta klo 14 "runsaassa salaattibuffassa" oli salaatti, tomaattia, herneitä ja oliiveja. Ja keitosta vain pohjat jäljellä. Tarjonta on kuulemma suppeampi loppulounaasta! Aikamoista linssiin viilaamista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 30.03.2017
Betyg: 0

Ruoka oli todella hyvää, kun se vihdoin viimein tuli! Keittiössä hommat osataan, toisinkuin tarjoilupuolella todella paljon parantamisen varaa. En ihan heti ole valmis kokeilemaan uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.02.2017
Betyg: 0

Punaviiniglögi mautonta/holitonta sokerilitkua, savutofu annos ui öljyssä. Huono palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.12.2016
Betyg: 0

Jokirapucaesar oli erinomainen! Todella iso annos ja kerrankin jokirapuja oli riittävästi. Palvelu oli todella ystävällistä ja tunnelma muutenkin mukava. Kuoharitarjous ei tietenkään huonontanut arvosanaa ;) Viihtyisä ravintola erinomaisella paikalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 09.09.2016
Betyg: 0

Ihan ok ruoka, odotus aika saattaa venyä aika pitkäksi, varsinkin viikonloppuisin. Näkymät ikkunoista on aika hyvät, ellei huikeat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.09.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Kiilan aamiainen ja brunssi ovat ehdottomasti suosittelun arvoisia. Hinta-laatusuhde juurikin aamiaisella ja brunssilla erittäin kohdillaan. Mieltymyksensä kullakin mutta varmasti tästä valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Ainoa miinus että ruisleipä on ollut todella kuivaa joka kerta. Illallisella en ole Kiilassa käynyt. Aamiainen on kympin luokkaa ja brunssi parikymppiä. Palvelu on ollut pirtsakkaa joka kerta. Tunnelma on molempina kattausaikoina erittäin hyvä ja porukkaakin on sen verran paljon että pöytävaraus kannattaa kyllä tehdä!

Kiilassa on selkeästi nostettu tasoa viimeaikoina, hitaasti mutta varmasti.Tunnelmaltaan ravintola on myös muuttunut rennon letkeäksi sijaintiin ja tyyliin sopivasti :)

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 20€ Tillagt: 05.04.2016
Betyg: 0


Läge

Kalevankatu 1, 00100 Helsingfors - Route
0405118952
http://www.ravintolakiila.fi/

Options