panujansson

11 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (11)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: African Pots

African Pots vie makumatkalle eri puolille Afrikkaa. Tarjolla vaihtoehtoja kasviksista lihoihin ja erilaisista kastikkeista ruokabanaaniin. Erittäin piristävää vaihtelua Helsingin lounaskartalle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 2

Restaurant: Kiila Food & Bar

Keskiverto aamiainen viihtyisässä miljöössä. Sijainti aivan ytimessä tekee Kiilasta varteenotettavan valinnan. Smoothiet erittäin hyviä ja monipuolisesti leipiä, puuroa ja hedelmiä.

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 11€ Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Hietalahden Roslundista saa mielestäni kaupungin parhaat hampulaiset, vaikka kilpailu on viime aikoina koventunut.

Roslundin möhkäle kätkee sisäänsä niin tuoretta lihaa, että parempaa saa hakea. Perusasiat juustosta, maustamisen kautta sämpylöihin ja ranskalaisiin on tehty kunnolla.

Pakollinen lounasherkku, joka on aivan liian iso lounaalle. Usein mesta on varsin täynnä ihmisiä ja burgeria/paikkaa saattaa joutua odottamaan hetkisen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 17€ Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Restaurant: Bali Bagus Helsinki

Bali Bagus Helsinki on erinomainen yllättäjä Merihaan kannella. Välitön tunnelma, loistava palvelu ja sympaattinen sisustus ovat plussaa, mutta ruokatuote kruunaa setin. Balilaiseen tapaan valmistettu naudan rendang-liha on erinomainen mausteinen, muttei hirveän tulinen makuelämys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Restaurant: Bali Bagus Helsinki

Bali Bagus Helsinki on erinomainen yllättäjä Merihaan kannella. Välitön tunnelma, loistava palvelu ja sympaattinen sisustus ovat plussaa, mutta ruokatuote kruunaa setin. Balilaiseen tapaan valmistettu naudan Rendang-liha on erinomainen mausteinen, muttei hirveän tulinen makuelämys.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Restaurant: Capperi, Oulunkylä

Yksi Helsingin parhaimmista pizzerioista. Aito napolilainen pizza syntyy minuutin uunissa käynnin jälkeen.

Alueella asuvat kaverukset ovat perustaneet pizzerian, koska Oulunkylästä puuttui heidän mielestään kelpo ravintola. Keittiömestari on puoliksi italialainen, raaka-aineet, pizzakokki ja uuni on tuotu Italiasta ja mestalla on myös aidon napolilaisen pizzan sertifikaatti.

Oma suosikkini on tulinen Diavola Calabrese, jossa calabrialaista sopressata salamia ja herkullinen tulinen kastike. Jälkkäriksi voi kokeilla härskin maukasta nutella pizzaa.

Capperiin kannattaa aina varata pöytä, sillä mesta on jopa arki-illat tukossa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Monipuolinen lounas, joka lupaa usein listan perusteella hieman parempaa, mitä toimittaa. Hyvä itse koottava salaatti ja jälkkäriä aina tarjolla. Muutaman kerran menu on luvannut tuotteita, kuten lehtipihviä tai jotain muuta hieman fiinimpää, jonka toteutus on jäänyt puolitiehen. Isommalle porukalle hyvä valinta, koska tarjonnasta löytyy useimmiten tavaraa moneen makuun.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Restaurant: Thai Asia Take-Away

Erinomainen, nopea ja maukas thaikeittiö aidoilla mauilla. Pieni katuluukku, jossa sisällä muutama paikka, mutta take away toimii mutkattomasti ja palvelu on aina hymyileväistä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Restaurant: Savor Vallila

Erinomainen ja varma lounasvalinta, joka päivä myös kolme lämmintä kasvisruokaa. Pöytä löytyy isomallekin porukalle. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 06.09.2017
Note 0

Restaurant: Kippo

Mainio esimerkki vegaanin keittiön luovuudesta, en ollut aikaisemmin maistanut cashew-pähkinöistä tehtyä juustoa. Mukana ollut 9-vuotias koululainen oli aivan innoissaan ja vaatii nykyään aina päästä tänne kun ollaan Forumissa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 06.09.2017
Note 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites