Closed now

Ravintola Factory Vallila

Note 3.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei
Diät

Bewertungen (40)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Monipuolinen lounas, joka lupaa usein listan perusteella hieman parempaa, mitä toimittaa. Hyvä itse koottava salaatti ja jälkkäriä aina tarjolla. Muutaman kerran menu on luvannut tuotteita, kuten lehtipihviä tai jotain muuta hieman fiinimpää, jonka toteutus on jäänyt puolitiehen. Isommalle porukalle hyvä valinta, koska tarjonnasta löytyy useimmiten tavaraa moneen makuun.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 17.09.2017
Note 0

Kunnollinen salaattipöytä ja maukasta lounasta. Kelpo mesta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 30.06.2017 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Hyvä perus lounas

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.06.2017
Note 0

Aivan loistava paikka, samaa tasoa kuin toimipiste Suomenojalla eli todella hyvä.
Laaja kattaus, hyvät salaatit jne jne

Suosittelen kyllä

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 13.01.2016
Note 0

Keskinkertaista. Kuten useampi oli jo aiemmin kirjoittanutkin, niin safkat kuulostavat listalta luettuina paremmilta kuin miltä näyttävät ja maistuvat. Koskaan en ole saanut täällä varsinaisesti huonoa ruokaa, mutta harvassa ovat hyvätkin kokemukset. Mättömeininkiä. Paikka on 11 paikkeilla usein hyvin täynnä ja hieman ahdas, mutta jono onneksi liikkuu suht vikkelään. Tarjottimet helpottaisivat asiakkaiden elämää kummasti. Hinta/laatusuhde ennemmin 2,5, pyöristyköön se nyt kolmoseen kun kaksi muuta jäivät kakkoseen. Edelliskesänä tuli käytyä pariin otteeseen Aleksin Factoryssa, siellä ruoka oli selvästi parempaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 30.11.2015
Note 0

Itse löydän täältä aina hyvää ruokaa. Runsaasti monipuolista salaattia, lämpimiä maukkaita kasviksia ja lihaa/kalaa. Keitoista en ole pitänyt. Jälkkärit toisinaan aivan liian makeita. Salaatti-buffet on tosi herkkua. Hyvä peruslounaspaikka, jossa tosi ystävällinen palvelu.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.11.2015
Note 0

Salaattipöytä omaan makuun todella hyvin sopiva, tulee yleensä poimittua vähän jokaista lajia.

Lämpimät ruoat toimivat hyvin. Erityisesti jos on jotain lattarihenkistä, niin se on järjestään hyvää. Myös normaaleihin lihapulliin ja muihin tavallisuuksiin saadaan aina joku hyvä lisä, joka tekee sen eron kotikokkaukseen tai keskivertoihni paikkoihin.

Erillinen salaattibaari, josta saa todella runsaan näköisiä salaatteja (ei ole itse tullut kokeiltua koskaan, mutta muut ovat kehuneet). Ainoa mikä ihmetyttää on että salaattibaari kustantaa enemmän kuin seisova pöytä.

Miljöö voisi olla eri, ravintola sijaitsee toimistotalon alakerrassa eli ei hirveän kotoisan oloinen. Kannattaa myös katsoa että mihin aikaan menee, paikka on suosittu ja saattaa hetkittäin olla sen mukaisesti todella täynnä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.11.2015
Note 0

Pakko kompata edellistä kirjoittajaa, että ruuat saadaan listalla kuulostamaan herkullisilta, mutta karu totuus iskee vasten kasvoja noutopöydän äärellä...

Olen käynyt Factoryssa silloin tällöin ja usein olen pettyneenä poistunut. Jostain syystä annan tälle paikalle kuitenkin mahdollisuuden säännöllisin väliajoin todistaa, että siellä osataan tehdä kunnollista lounasruokaa. Näin ei kuitenkaan tälläkään kertaa käynyt.

Gratinoitua kukka-ja parsakaalia ja villirucolaa oli aivan hirveää mautonta mössöä. En tiedä mitä siihen oli laitettu, mutta syömättä jäi.
Kasviksilla ja kvinoalla täytetyt uunitomaatit kuulostivat hyviltä, mutta todellisuudessa nämäkin olivat sanasta "maukas" kaukana. Värikäs vuohenjuustosalaatti oli yksinkertaisesti jäävuorisalaattia, vesimelonin paloja sekä pientä juustomurua, jota hädin tuskin salaatista erotti.

Jos Factoryyn haluaa mennä voin suositella salaattibaaria, mutta noutopöydän kehotan kiertämään kaukaa!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 02.06.2015
Note 0

Listalla vaihtoehtot näyttivät hyvältä, todellisuus oli jotain muuta.

Kuivaksi kengänpohjaksi paistettua naudan ulkofilettä todella epämiellyttävän kastikkeen kanssa. Pizza oli todella epämääräisen makuista, täytteet vaikuttivat edellisten päivien tähteiltä. Ainoa mikä oli noutopöydässä maistuvaa oli sienirisotto. Se oli yllättävän maukasta.

Jos tänne jatkossa vielä erehtyy, täytyy ottaa salaattibaarista lounaat. Ei noihin noutopöydän juttuihin näköjään kannata sortua.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 03.03.2015
Note 0

Salaattibaari ehdoton plussa! Toivottavasti jää valikoimiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 10.09.2014
Note 0

Community

Bilder

Fans (1)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Kumpulantie 3, 00520 Helsinki - Route
010 3205521
http://www.ravintolafactory.com

Options