Torspo

93 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)

Blog link

Bewertungen (91)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Rustik

Vähän pitkin hampain yleensä käyn S-etukortti ravintoloissa mutta nyt oli oikein miellyttävä kokemus. Hemmetin hyvä salaattipöytä sekä pääruokana grillattua broileria ja bearnaisekastiketta. Ruoka-annos ei ollut päätähuimaavan kokoinen, kuitenkin silti aivan riittävä koska salaattipöydän herkut olisivat jo melkein itsessään riittäneet. Broisku oli grillattu hiiligrillissä ja hemmetin hyvää. Jälkkäriksi kahvi sekä tyrnipannacotta suklaasta valmistetussa kipossa ja jouluhalko joka oli kans maukasta. Lounaspassi? Kyllä kiitos koska käyn toistekin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 11€ Hinzugefügt: 22.12.2016
Note 0

Restaurant: Osteria Di Vino

Pöytä saatiin kuin saatiinkin ilman varausta lähes täydestä ravintolasta. Seurueen pizzat olivat todella hyviä. Parhaita mitä olemme Suomessa syöneet.

Lounaat ovat ihan ok, a la carte-listaa täytyy käydä testaamassa useamminkin

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 07.09.2016
Note 0

Restaurant: Bites Vallila

Kaksi kertaa viikon sisällä.

Ensimmäisellä kerralla standard burger jalapenolla sekä pienellä lisukesalaatilla. Avajaistarjouksena kympin. Varsin mainio makuelämys, joskin loppua kohden burgeri alkoi hiukan hajoilemaan kun pihvikin olisi voinut olla ehkä aavistuksen verran enemmän paistettu. Mutta maut olivat kohdillaan, ja oli selvää että sämpylä oli varsin maukas.

Tänään BBQ-burgeri. Rinnalle valitsin ranet koska viime viikolla kaverini syömät ranskalaiset olivat varsin maukkaat. Ja sitähän ne olivat edelleen. Pikkukippo majoneesia sekä ketsuppi rinnalla, toimiva yhtälö. Entä olennainen eli burgeri? Käytännössä välissä oli lisukkeena pekoni ja punasipuli ekstrana. Ja makuhan oli todella kohdillaan. Totesin jo syödessä että jopa parempi kokonaisuus kuin ensimmäisellä kerralla.

Tälle paikalle toivoo menestystä. Laadukas sämpylä ja hyvistä raaka-aineista väsätty pihvi takaavat mukavan mehukkaan kokonaisuuden.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.06.2016
Note 0

Restaurant: Old Jerusalem

Pikku Jerusalemiin aikoinaan tykästyneenä oli kiva löytää tämä uusi paikka.

Lounaalla Shawarma Sahan (Shawarmaa, salaattia, tabouleh, pikkelsiä, munakoison viipaleita, hummusta ja tahina kastiketta). Annoskoko oli varsin riittä, varsinkin kun annokseen kuului myös leipä. Maut olivat kohdallaan ja seuraavalla kerralla testaankin kehutut falafelit.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.10.2015
Note 2

Restaurant: Mala

Taso vaan laskee.

Alkuaikoina saattoi vielä sushia käydä täällä syömässä, mutta enää ei maistu. Jostain syystä paikka lounasaikaan täyteen ammuttu, ilmeisesti määrä menee laadun edelle.

Friteeratut sushit ovat ilmestyneet viimeisen vuoden aikana kuvaan. Edelliseltä päivältä tähteeksi jääneitä? Ei houkuttele.

Lohta nigireissä enintään nimellisesti, eikä sekään mitä on käytetty, ole missään mielessä parhaasta päästä.

Kiinalaisten ruokien taso noutopöydässä vaihtelee myös rajusti. Välillä outoja mausteyhdistelmiä, ikään kuin tehty vähän sinne päin ja lopputulos on mitä on.

Mieluummin syön nykyään vaikka eväitä kuin käyn täällä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 15.09.2015
Note 3

Restaurant: Shishkebab

Makumatka.

Paikka on ollut listalla jo pidemmän aikaa. Döner kebabeista poiketen shish kebab on vartaassa grillattua lihaa. Valintani oli tällä kertaa kolmen vartaan annos, jossa yksi oli lammasta, yksi kanaa ja kolmantena jauhelihavarras. Annoksen mukana ei lisukkeilla revitelty, lautasella oli sitruunalohkoja, korianteria ja punasipulia. Lisäksi tuli tuoretta leipää jota käytetään vartaiden syömiseen.

Maut olivat todellakin kohdillaan. Kastikkeita kaipaavien lienee syytä pysytellä dönereidensä parissa. Näihin kun ei kastikkeet kuulu. Eikä niitä kaivannutkaan, sitruunamehu ja ripaus chilimaustetta oli aivan riittävä.

Alkuun syöty linssikeitto oli myös maukas lämmike kylmänä pakkaspäivänä.

Ehdottomasti uudenkin käynnin arvoinen. Tämä nyt vaan pieksee mennen tullen vähän keskivertoa paremmatkin döner-paikat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 08.01.2015
Note 3

Restaurant: Onda

Taso laskussa?

Deep south häränrinta-pata oli odotuksiin nähden aika vaisu esitys eikä pataan pistetyt mausteet juuri paiskanneet kättä keskenään. Myöskään se ei miellyttänyt että salaattipöydässä kuppi jos toinenkin notkui tyhjänä. Ei hummusta, leipäkopassa oli ei ollut kuin muutama palanen ja murut päälle. Vesi loppu. Perusasioita joihin kannattaisi lounaalla kiinnittää huomiota.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 22.05.2015
Note -2

Restaurant: Mala

Epäilyksen siemen täälläkin.

Sushibuffettia kiinalaisin voimin. Nämä konseptit ovat aina epäilyttäneet. Milloin on kiinalaista ja sushia yhdessä, milloin näiden kahden lisäksi myös thaikkua. Ja yleensä nämä eivät kokonaisuutena vaan toimi, ja toivoo aina syötyään että voi kun olisivat keskittyneet yhteen kunnolla.

Lounastajista täydessä ravintolassa pääosaa näytteli sushi-buffet, jossa etupäässä maki-paloja. Ajoittain näkyi myös nigirejä lohipäällisin.

Yllätys oli iloinen - näissähän oli makua, toisin kuin useimmissa vastaavalla konseptillä pyörivissä lounaspaikoissa. Ei todellakaan Helsingin parasta kuten joku oikeasti parhaita paikkoja on todennut, mutta kuitenkin hinta-laatu suhteeltaan mainio paikka. Valikoimaa myös päivitettiin jatkuvasti, eli ei tarvinnut odotella.

Lämpimät ruoat olivat asia erikseen. Laatu ennen määrää oli täällä pointtina. Ja se toimi. Paahdettu possu oli maukasta nuudeleiden kera. Kilpakumppaneiden tavoin natriumglutamaattilimaa ei ollut tarjolla vaan keskityttiin selvästi hiukan eri tavalla siihen miltä ruoan tulee maistua.

Eli tulen käymään jatkossakin, Itä-Pasilan mielekkäimpiä ruokapaikkoja kun on.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 12.08.2014
Note -1

Restaurant: Ravintola Ratakivi

Bulkkilounasta noutopöydät notkollaan.

Salaattipöytä voi ensikertalaisesta näyttää vaikuttavalta. Määrä ei kuitenkaan laatua korvaa, kaipaisi enemmän tuoreita ja rapeita kasviksia ja salaatteja, nyt oli esim. kurkkuviipaleet todella paitsiossa pieneen kippoon ahdettuna. Erilaisilla mönjillä kostutettuja raastetyyppisiä juttuja sen sijaan on useita erilaisia, kaikille yhteistä että makuja niistä ei juuri saa irti. Ainakaan raikkaita. Marinoidut sienet vetisiä, ei hyvä. Vähemmän olisi enemmän.

Pääruokana kanan sisäfilettä. Eli sitkeäksi paistettua broiskua. Pizzoja oli useampaa sorttia. Pullamainen puolivalmistepohja maistui yllättävän ok:lle. Täytteissä sen sijaan tuli tämä hauska ilmiö taas vastaan eli melkein sama mitä pizzoista maistoi, olivat ne kaikki mitään sanomattoman mauttomia. Kebab oli yllättävän hyvää kun ottaa huomioon että kyseessä oli noutopöytä-kebab. Tai sitten se oli ainoa jossa oli kunnolla makua.

MItä juomiin tulee niin kotikalja on syytä jättää väliin.

Yllättävän täynnä tämä paikka silti on päivästä toiseen, kertonee tosin jotain Itä-Pasilan lounastarjonnastakin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 06.02.2014
Note 1

Restaurant: Onda

Mukava yllätys.

Jo ennen samoissa tiloissa toiminut Linen Cafe oli toimiva paikka.

Samalla konseptilla toimiva Onda oli mukava kokemus. Lounasbuffassa oli kahta lämmintä ruokaa, Seco de pollo eli korianterissa muhennettua kanaa, sekä Phanang curry kukkakaalista. Etenkin jälkimmäinen oli loistava, kukkakaali oli juuri sopivaa eikä lähelläkään sitä mitä monissa muissa paikoissa voisi pelätä sen olevan - eli muhjuksi kypsennettyä.

Hyvä salaattipöytä oli piste i:n päälle. Ei mitään liiallisia kikkailuja vaan hyviä perusmakuja ja tuoreita raaka-aineita.

Käyn toisenkin kerran.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 19.12.2014
Note 2


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites