Kitchen is open

Old Jerusalem

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (29)

Tilasimme ruokaa puhelimitse. Puhelimessa luvattiin ruoan odotusajaksi 30 min, mutta paikan päällä vielä odoteltiin yli puoli tuntia lisää eli yhteensä yli tunti, vaikkei pitänyt enään kestää kuin "viisi minuuttia". Kysyttyäni kauanko kestää sain vain vihaisia vastauksia ja ystävällisestä pyynnöstäni huolimatta ravintolan omistaja ei suostunut minkään näköiseen alennukseen tai hyvitykseen vaan hän alkoi huutaa minulle, että etkö ole aiemmin ollut ravintolassa. Ravintolan omistaja myöskin huusi meidät ulos ravintolasta vihapäissään kun ihmettelin hänen käsittämätöntä käytöstään meitä kohtaan. En voi millään tapaa suositella kyseistä ravintolaa, erittäin törkeän ja vastenmielisen palvelun takia.

Paikalla oli myöskin äiti ja lapsi syömässä, jotka saivat ruokansa eri aikaan, niim että äiti oli jo syönyt kun lapsi oli jo odottanut tunnin ilman ruokaansa. Nuori poika kävi kysymässä ruokansa perään erittäin surullisena, jolloin omistaja alkoi huutaa hänelle niin, että lapsi alkoi itkemään...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 29.08.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aivan loistavaa lähi-idän safkaa Lehtisaaren ostarin piilopaikasta!
Raaka-aineet tuoreita, annokset kauniita ja täyttäviä. Ei oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa. Jälkiruokana tarjottiin vielä erinomaista baklavaa.
Palvelu todella ystävällistä ja lämminhenkistä, johon sijainnin suhteellinen karuus tuo hauskan kontrastin. Sisätilan vaatimattomuus myös vain lisää ruoan laadusta nauttimista.
Hinta-laatu näin mainiossa, fressissä ja makumaailmoiltaan mahtavassa ruuassa on erinomainen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 22.01.2018
Rating: 0

Erittäin hyvä ja edullinen ravintola. Persialaista ruokaa alusta lähtien itse tehtynä. Oman paahtimon kahvi kruunasi aterian. Kävisin useasti, jos muuten vain olisi kulkua Lehtisaareen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 27.07.2017
Rating: 0

Yksi suosikkejani. Muutama kuukausi sitten syömäni Sulttaanin annos oli hieno kokemus, raaka-aineet maistuvia ja tuoreita. Viimeksi syömäni falafelit oli ehkä paistettu hieman liian kuiviksi, mutta ruuan laatu on aina ollut esimerkillinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.01.2017
Rating: 0

Ylihypetetty.

Tämä on niin hehkutettu paikka että kotiin täältä tilattu ruoka jäi kyllä pettymykseksi. Tilasimme Foodoran kautta kotiin Shawarman (rulla) ja lisäksi hummusta ja falafeleja.

Shawarma oli maukas, mutta kovin tavanomainen ja hieman jopa mauton.
Tuoreita aineksia oli kyllä käytetty, siitä plussaa. Falafelit olivat ihan ok nekin, mutta eivät mitään ihmeellistä (olen saanut Suomessakin parempia).

Hummus sen sijaan oli jotain todella kummallista. Mönjä maistui tosi tympeältä ja happamalta, ihan kuin tahinia ei olisi käytetty siinä miltei lainkaan? Olen tosi suuri hummuksen fani, ja tilaan sitä aina ravintolassa kun sitä listalta vaan löytyy. Tällä kertaa täytyy kyllä sanoa että oli huonointa hummusta mitä olen koskaan syönyt. Se maistui ainoastaan happamalta, vähän kuin koittaisi pistellä purkillisen rahkaa sellaisenaan huiviin. En pystynyt syömään annosta loppuun- ensimmäinen kerta hummuksen kohdalla ikinä!

Valitettavasti en voi suositella tuolla hinta-laatusuhteella :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 06.10.2016
Rating: 0
Restaurant's response

Hei Goldilocks, kiitos palautteestanne! Pyrimme aina palvelemaan asiakkaitamme laadukkaasi siksi olemme positiivisesti yllättyneitä kokemuksestanne joten otamme palautteenne vastaan kunnialla ja toivottavasti saamme vielä mahdollisuuden täydentämään odotuksianne ja tyydyttämään teitäkin kuten medän muut tyyttyväiset kanta-asiakkaat. Terv, Old Jerusalemin henkilökunta

Erittäin herkullista ruokaa kohtuulliseen hintaan. Annokset olivat riittävän kokoisia ja hyvin tehtyjä. Erityisesti falafelit olivat erinomaisia. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä ravintolaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 14.05.2016
Rating: 0

Yhdytään edellisiin puhujiin. Ystävällinen palvelu ja ruoan osalta pelkkää plussaa. Hyvät raaka-aineet ja maustettu ja duunattu hyvin. Peukut ylös.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 20.04.2016
Rating: 0

Herkullista ruokaa, ympäristöään viihtyisämmässä ravintolassa.

Suuntasin arkilounaalle Old Jerusalemiin ja saapuessani paikka oli melko täynnä. Tiskiltä tilatessani suositeltiin listan "mersua" eli Sulttaanin annosta, jossa oli laajempi kattaus eri ruokia.

Palvelu oli oikein ystävällistä ja pojat heittivät ihan small talkiakin.

Falafelit olivat erittäin rapeita ja maukkaita, hummus maukasta ja muutkin osa-alueet erinomaisia. Mielenkiintoisena lisänä hummuksen keskellä iso "allas" chili/hot pepper -kastiketta. Soossi sopi hyvin omaan makuuni.

Erinomainen paikka, kannattaa käydä kokeilemassa, erityisesti jos Lähi-Idän ruoka kiinnostaa. Freesiä ja melko kevyttä.

Ainoana pienenä miinuksena mainittakoon, että saapuessani liki kaikissa tyhjissä pöydissä oli lautaset ja roskat keräämättä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 06.04.2016
Rating: 0

Laadukasta Lähi-Idän ruokaa kohtuuhintaan! Rapsakan yrttiset falafelit, täyteläinen hummus ja raikas tabouleh. Ympäristönä hieman epäilyttävä lähiöostari, mutta sisältä erittäin siisti ja viihtyisä ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 28.02.2016 View previous reviews (2)
Rating: 2

Erinomainen paikka! Ruoka on raikasta ja hyvällä taidolla tehtyä, raaka-aineet ovat juuri sitä mitä pitääkin. Kannattaa tulla vaikka naapurikaupungeista asti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 25.02.2016
Rating: 1


Location

lehtisaarentie 1, 00340 Helsinki - Route
0504434391

Options