TJukola

4 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (4)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kursailematonta suomalaista lounasruokaa. Kiitettävän usein lihaa/kalaa/kanaa ilman paksuja kuorrutuksia ja upottavia kastikkeita. Reilun salaatin kera lähes joka kerta saa koottua terveellisen äijälounaan ilman 'jauhoja'. (Jälkiruoat tosin pahana houkuttimena pilata se ;).

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.05.2016
Note 0

Tämä on täyden kympin mesta, jos nimittäin pitää rekkamiesannoksista: Lihaa, lisää lihaa ja vielä lisää lihaa. Tämän kun perjantaina vetää, niin vasta maanantaina tarvitsee tankata seuraavan kerran! Ykköslounasmesta Pasila-Vallila akselilla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.05.2016
Note 0

Restaurant: MuuMaa

Pikkupoikien kanssa retkellä Mustikkamaalla. Törmättiin sattumalta paikalle kesällä 2015. Haluttiin normiburgerit, mutta saatiinkin yllätykseksemme jotain ihan muuta; possuburgerit ja kierreperuna ja normibrändeistä poikkeavat limut. Taustalla soi reggae. Aivan loistava kesäpäivän kohokohta! Evästauon jälkeen riippumatosta katselin kun pojat kisailivat MuuMaa;n pehmustetuilla peitsillä...

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 15.05.2016
Note 0

Restaurant: Presto Trattoria

Täysin random-valinta synttäriseurueelle - eat. fi arvosteluiden perusteella - osoittautui erittäin onnistuneeksi: Alkupalat Antipasto All Italia ja suussa sulava pizza Rucola. Jälkkäriksi tuore Tiramisu ja Limoncello kyytipojaksi. Hyvä että varasin pöydän 4:lle, sillä tupa oli tänään täysi klo 20. Siistit tilat ja loistava sijainti merinäkymällä, aivan Mustikkamaahan johtavan uuden kävelysillan päässä. Tsemppiä mukaville yrittäjäveljeksille, tulemme kesällä uudestaan - koko perheen voimin Mustikkamaaretkelle ja sitten tänne syömään!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 15.05.2016
Note 0


Followers