Lunch på gång

Lungi

Betyg 2.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (69)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 10.06.2016
Betyg: 0

Tilasin pääruokakokoisen lohisalaatin. Lohta oli 3 haarukallisen verran. Salaatti oli 1/3 levää, joka peitti kaikki maut alleen. Huomautin tästä tarjoilijaa, enkä saanut edes kahvia tai teetä hyvitykseksi.. Edellisellä kerralla salaatissani oli hius. Ehkä täytyy jo uskoa että Lungissa ei kannata syödä ainakaan salaatteja, keittiö ei selvästikkään hallitse niitä. Viinit ovat olleet aina positiivinen kokemus, mutta toki erittäin tyyriitä. Lounas on ollut ainoa positiivinen ruokailukokemus ravintolassa. Tässä hinta ja laatu kohtaavat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Syötiin burgerit, jotka olivat ihan ok. Mutta hiukan liian hintavat.
Tarjoilu ei pelannut lainkaan, jouduimme odottelemaan välillä turhankin pitkään juomia.

Henkilökunta vaikutti siltä, että heitä ei kiinnosta tippaakaan. Ällöttävää nähdä, että ruokaravintolassa tarjoilijalla on nuuska huulessa.. Paikka oli aika nuhjuisen oloinen muutenkin. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 14.04.2015
Betyg: 0

Söin västerbotten burgerin. Jo, oli todella hyvää (hieman liikaa suolaa). 19€.. burgerista.. ?Ranskalaiset todella hyviä! Palvelu ystävällistä, nopeaa. Miljöö, trendikäs olohuone tunnelma. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 25.02.2015
Betyg: 0

Lasagnea lounasbuffetista salaatin ja päätteeksi kahvin kera. Lasagnessa makua, on suorastaan hyvää, ainakin paljon huonompaakin olen syönyt, kun ottaa huomioon että on buffet .Salaatti perusjuttua.

Palvelu kassalla ystävällistä, muuten meluisaa, musiikki turhan kovalla lounasajaksi, iltamenoon sopisi paremmin, joka kuulemma vilkasta tässä paikassa.

Hinta 10 euroa on kipurajoilla etä onko vielä kohdallaan tällä menulla, ainakaan nousunvaraa ei ole.
Ihan asiallinen lounas kuitenkin kaikenkaikkiaaan,

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.11.2014
Betyg: 0

Lounasruuat ovat järjestään olleet kamalia viimeiset pari vuotta. Valmiiksi marinoitua kanaa, kivikovia jauhelihapihvejä, puolivalmisteita ja vanhalta maistuvia ruokia.

Palvelu on aina ystävällistä mutta se ei valitettavasti korjaa asiaa että lounasruuat ovat ala-arvoisia, tämä koskee erityisesti noutopöytää. Monta kertaa olen kokeillut paikkaa uudestaan ja aina sama lopputulos.

A la carte listasta en osaa sanoa, toivottavasti paljon parempi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.09.2014
Betyg: 0

Nopeasti hupenevaa perusruokaa: pienehkö mutta kohtuullisen maukas annos. Fenkoli-savulohirisotto kuulosti listalla erikoisemmalta kuin eteen kannettu riisi+lohifilee loppujen lopuksi oli. Tunnelma pienessä tilassa oli lauantai-iltana levottoman äänekäs, mutta tarjoilija oli ystävällinen ja hauska.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.03.2014
Betyg: 0

Sienirisotto oli erinomaisen makuista ja ilmeisesti ystäväni tilaama kala oli myös hyvää. Annokset hieman pieniä. Plussaa rennosta tunnelmasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 10.11.2013
Betyg: 0

Hyvät purilaiset ja ystävällinen palvelu. Tila on lisäksi viihtyisä ja taustalla soiva musiikki hyvällä maulla valittua. Aliarvostettu paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 03.11.2013
Betyg: 0

Ruoka on yleensä ihan ok:ta, ravintolassa tulee käytyä koska se on sopivalla sijainnilla ja ihan viihtyisä. Viini- ja olut valikoima on aika suppea eikä erityisen laadukas. Ruoka on ihan jees, ei mitään ihmeellistä. Risottoa en voi suositella kenellekään, ravintola laittaa siihen kermaa, ja tämän johdosta risotto ei ole enää risottoa. Aivan liian tuhtia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 16.09.2013
Betyg: 0


Läge

Korkeavuorenkatu 2 a, 00140 Helsingfors - Route
09 425 79 665
http://www.lungi.fi/

Options