Öffnet um 16:00

Lungi

Note 2.6 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (69)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 10.06.2016
Note 0

Tilasin pääruokakokoisen lohisalaatin. Lohta oli 3 haarukallisen verran. Salaatti oli 1/3 levää, joka peitti kaikki maut alleen. Huomautin tästä tarjoilijaa, enkä saanut edes kahvia tai teetä hyvitykseksi.. Edellisellä kerralla salaatissani oli hius. Ehkä täytyy jo uskoa että Lungissa ei kannata syödä ainakaan salaatteja, keittiö ei selvästikkään hallitse niitä. Viinit ovat olleet aina positiivinen kokemus, mutta toki erittäin tyyriitä. Lounas on ollut ainoa positiivinen ruokailukokemus ravintolassa. Tässä hinta ja laatu kohtaavat.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 03.05.2015
Note 0

Syötiin burgerit, jotka olivat ihan ok. Mutta hiukan liian hintavat.
Tarjoilu ei pelannut lainkaan, jouduimme odottelemaan välillä turhankin pitkään juomia.

Henkilökunta vaikutti siltä, että heitä ei kiinnosta tippaakaan. Ällöttävää nähdä, että ruokaravintolassa tarjoilijalla on nuuska huulessa.. Paikka oli aika nuhjuisen oloinen muutenkin. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 14.04.2015
Note 0

Söin västerbotten burgerin. Jo, oli todella hyvää (hieman liikaa suolaa). 19€.. burgerista.. ?Ranskalaiset todella hyviä! Palvelu ystävällistä, nopeaa. Miljöö, trendikäs olohuone tunnelma. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 19€ Hinzugefügt: 25.02.2015
Note 0

Lasagnea lounasbuffetista salaatin ja päätteeksi kahvin kera. Lasagnessa makua, on suorastaan hyvää, ainakin paljon huonompaakin olen syönyt, kun ottaa huomioon että on buffet .Salaatti perusjuttua.

Palvelu kassalla ystävällistä, muuten meluisaa, musiikki turhan kovalla lounasajaksi, iltamenoon sopisi paremmin, joka kuulemma vilkasta tässä paikassa.

Hinta 10 euroa on kipurajoilla etä onko vielä kohdallaan tällä menulla, ainakaan nousunvaraa ei ole.
Ihan asiallinen lounas kuitenkin kaikenkaikkiaaan,

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 05.11.2014
Note 0

Lounasruuat ovat järjestään olleet kamalia viimeiset pari vuotta. Valmiiksi marinoitua kanaa, kivikovia jauhelihapihvejä, puolivalmisteita ja vanhalta maistuvia ruokia.

Palvelu on aina ystävällistä mutta se ei valitettavasti korjaa asiaa että lounasruuat ovat ala-arvoisia, tämä koskee erityisesti noutopöytää. Monta kertaa olen kokeillut paikkaa uudestaan ja aina sama lopputulos.

A la carte listasta en osaa sanoa, toivottavasti paljon parempi.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 16.09.2014
Note 0

Nopeasti hupenevaa perusruokaa: pienehkö mutta kohtuullisen maukas annos. Fenkoli-savulohirisotto kuulosti listalla erikoisemmalta kuin eteen kannettu riisi+lohifilee loppujen lopuksi oli. Tunnelma pienessä tilassa oli lauantai-iltana levottoman äänekäs, mutta tarjoilija oli ystävällinen ja hauska.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.03.2014
Note 0

Sienirisotto oli erinomaisen makuista ja ilmeisesti ystäväni tilaama kala oli myös hyvää. Annokset hieman pieniä. Plussaa rennosta tunnelmasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 10.11.2013
Note 0

Hyvät purilaiset ja ystävällinen palvelu. Tila on lisäksi viihtyisä ja taustalla soiva musiikki hyvällä maulla valittua. Aliarvostettu paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 03.11.2013
Note 0

Ruoka on yleensä ihan ok:ta, ravintolassa tulee käytyä koska se on sopivalla sijainnilla ja ihan viihtyisä. Viini- ja olut valikoima on aika suppea eikä erityisen laadukas. Ruoka on ihan jees, ei mitään ihmeellistä. Risottoa en voi suositella kenellekään, ravintola laittaa siihen kermaa, ja tämän johdosta risotto ei ole enää risottoa. Aivan liian tuhtia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 17€ Hinzugefügt: 16.09.2013
Note 0


Standort

Korkeavuorenkatu 2 a, 00140 Helsinki - Route
09 425 79 665
http://www.lungi.fi/

Options