Annurgaia

11 Bewertungen

Good Food Hunting

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (11)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Mardin Pizzeria

Olen syönyt parempaakin pizzaa. Tilasin Papa's Specialin, jonka piti oven mukaan maksaa 7,50, mutta lopullinen hinta olikin yllättäen 7,90. Pizza oli iso, mutta melko kalpea väriltään ja varsinaisesta täytteestä ei näkynyt kuin pari hassua paprikan palasta, koska päälle oli kasattu niin järkyttävän paljon juustoa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 03.06.2012
Note 1

Restaurant: Golden Pizza Kebab

Kannelmäen paras pizzeria ja yksi parhaimmista Helsingissä. Pizzan voi tilata sekä netin kautta, että puhelimitse. Voin suositella Frutti Di Marea ja Papa's Specialia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 03.06.2012
Note 3

Restaurant: Tre Viet Ravintola

Hinta/laatu-suhteeltaan hyvää aasialaista safkaa. "Päivän annos"-tarjous on ihan huippu!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 5€ Hinzugefügt: 02.06.2012
Note 0

Restaurant: Café de Nopal

Helsingin paras meksikolainen ravintola. Piste.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 04.06.2012
Note 0

Maukasta suolaista ja makeaa piirakkaa. Monelta tämä helmi jää kokematta hiukan "syrjäisen sijaintinsa" vuoksi. Yksi Helsingin parhaimmista terasseista auringonpalvomiseen ja oluesta nauttimiseen kauniilla merinäköalalla. Erittäin mukava palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 04.06.2012
Note 1

Kaikki pizzat 5€. Pizzat ovat maukkaita, isoja ja niissä on runsaasti täytettä. Yksi lemppari pizzerioistani hinta/laatu-suhteen puolesta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 04.06.2012
Note 0

Voin sydämellisesti suositella kyseisen paikan pitaleipä kebabia, se ei petä koskaan! Liha on maukasta, hyvin paistettua ja ohuesti leikattua. Kastikkeet tuovat juuri sopivasti potkua ja leipä sekä salaatti ovat aina tuoreita. Ystävällinen palvelu ja aina kysytään mitä kastikkeita kebabiinsa tahtoo.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 04.06.2012
Note 0

Hyvä palvelu, isot pizzat ja hinta kohdillaan! En keksi mitään muuta moitittavaa kun sen, että paikka on aina ihan täys, mutta se ei ole omistajien vika. :D

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 5€ Hinzugefügt: 04.06.2012
Note 0

Restaurant: Fonda del Sol

Pihvit on ihan ok, ei mitään maata järisyttävää. Joskus pihvi on hieman palanut pinnasta ja maistuu tästä syystä kitkerältä. Grill steakin lisukkeena tulee haluamansa perunat, maustevoinappi, grillattu tomaatinpuolikas (jossa ei ole yhtään maustetta, paitsi palaneen grillirasvan maku) sekä porkkanoita ja lanttua uunissa (jotka alkavat pitemmän päälle tympimään, mielummin söisi vaikka tuoretta salaattia). On ostoskeskuksissa parempiakin pihviravintola kuin tämä, ne eivät vain valitettavasti sijaitse Jumbossa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 02.06.2012
Note 0

Restaurant: Tuk Tuk

Kaeng Massaman naudalla, Tom yam kung ja Kaeng phet kanalla olivat erittäin maukkaita. Itse nautin erityisesti tuosta Massaman currysta, tuli mieleen viime kesän Aasian matka. Kylmä inkivääriolut pääsi loppumaan, mutta tarjoilija pelasti tilanteen laittamalla yhden tölkin pakkaseen meitä varten. Se kuitenkin unohtui sinne. :D Kaikesta huolimatta erittäin maukasta thaimaalaista ruokaa Kalliossa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 02.06.2012
Note 0


Followers

Followers (1)