sienid

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Oluthuone Kaisla

Napostelut miellyttäviä ja henkilökunta oli hauska ja ystävällinen, kunnes sulkemisaika koitti. Mikä juttu se on, että tarvitsee ryhtyä uhkailemaan ja v***uilemaan 15min ennen ovessa ilmoitettua kellonaikaa, kun siemailimme rauhallisesti lasienpohjia ja olimme kyllä aikeissa poistua ajallaan. Olimme istuneet koko illan ja kantaneet rahaa tiskiin hymyssä suin ja ilta päättyi siihen että tultiin ilmoittamaan niskaotteeseen tarttumisesta. Olimme vilpittömästi ymmällämme.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 28.02.2010
Note 0

Restaurant: Yume

Ruoka oli todella herkullista koko pöytäseurueen mielestä ja ehdottomasti Helsingin japanilaisista parhaimmasta päästä. Harmi vain, että palvelu oli mahdottoman ala-arvoista tämän hintatason ja miljöön paikkaan nähden . Hidasta oli, se nyt näemmä oli odotettavissakin, emme sitten enää jälkiruokia viitsineet jäädä odottelemaan, vaan siirryimme vastapäätä Fazerille kahville. Muutamat tarjoilijatyttöset olivat vähän pihalla ja sekoilivat tilauksissa, mutta olivat ihan sympaattisia verrattuna paikan ilmeisesti vuoropäällikköön tms, jota selvästi harmitti palvella pöytäämme niin paljon, että hyvä kun ei aukonut päätään suoraan meille, irvisteli vain, mutta viesti tuli selväksi. Onneksi tästä pystyi antamaan ihan suoraa palautetta ravintolaankin, toivottavasti sali lopultakin petraisi, sillä ruoka on erinomaista!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 15.10.2010
Note 1

Restaurant: Swagatam

Kaikki pöytäseurueesta olivat varsin tyytyväisiä ruokiinsa, kaupungin nepalilaisista ehdottomasti parhaasta päästä. Palvelu oli hurjan kohteliasta ja ystävällistä, lisäksi mutkattomasti autettiin löytämään listalta vegaaniruokia.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 20.02.2010
Note 1


Bilder


Followers

Followers (1)