Orcus

10 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (10)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Kalabaari

Ilmeisesti varsinaisen lounasajan jälkeen ei kannata yrittää tänne syömään. Lisäksi omistaja on todella töykeä. Ruoka oli ihan hyvää. Suosittelisin lounaspaikaksi, jos omistaja ei olisi niin hyökkäävä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 26.02.2012
Note -1

Restaurant: Maya Bar & Grill

Miljöö oli mukava, kokonaisuus menua myöten hyvin mietitty. Ruoka oli mielestäni ihan hyvää, ja annoskoko oli sopiva. Olimme paikalla sellaiseen aikaan jolloin ravintola oli aivan täysi, joten palvelu oli aika hidasta, etenkin laskun saaminen kesti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 16€ Hinzugefügt: 16.02.2012
Note 0

Restaurant: Manala

Tilasin toastin, ja vaikka epäilin aluksi sen ruokaisuutta, kyllä siinä syötävää riitti. Kana maistui juuri sopivan "grillatulta", leipä oli rapeaa, cheddar suussasulavaa. Annoksessa oli myös eräät parhaimmista ranskalaisista mitä olen ikinä maistanut. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää. Tänne menen takuulla uudestaankin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.11.2011
Note 2

Restaurant: Grilli Ribis

Jos haluat täyttävää perus-grilliruokaa, ja siinä sivussa olutta ja urheilua, tämä on sinun paikkasi. Ruoka oli ihan hyvää, paikassa on aitoa lähigrillin tuntumaa. Kannattaa ainakin käydä katsastamassa, jos pihvit, olut ja urheilu on yhdistelmä joka lämmittää sydäntä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 29.09.2011
Note 1

Restaurant: Olarin Vanha Mestari

Ravintola on sisältä aika huonossa kunnossa, toisin sanoen kaipaisi pientä pintaremonttia ja siisteydessä olisi parannettavaa. Ruokailuvälineiden puhtaudessa oli toivomisen varaa, ja lisäksi pihvini oli haalea. En tulisi uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 24.09.2011
Note 0

Restaurant: Presso Olari
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 07.06.2011
Note 0

Restaurant: Virgin Oil Co.

Ravintola oli tunnelmaltaan miellyttävä ja henkilökunta ystävällistä. Tilasimme alkuruuaksi salaatin, joka tuli todella nopeasti. Salaatti oli runsas, joskin punasipuli oli voimakkaan makuista. Pääruuuaksi otimme pizzat, mitkä tulivat myös todella nopeasti. Pizza oli melko perus, mutta maittavaa. Jälkiruokakin oli hyvää. Kaiken kaikkiaan laadukas ja miellyttävä kokemus.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 09.03.2011
Note 0

Paikka on hieman pieni ja nuhjuisen oloinen. Tarjoilijatar oli apaattisen oloinen. Ruoka tuli kuitenkin nopeasti, ja mielestäni maistui ihan hyvälle. Salaatti oli ok, pihvi maukas ja ranskalaisissa oli paljon maustetta. (Ehkä jopa liiankin suolaisia.) Mielestäni kuitenkin ihan ok paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 22.01.2011
Note 1

Restaurant: Kilim

Monipuolinen, mutta hieman kallis buffet-pöytä. Asiallinen ja hyvä palvelut. Ihan viihtyisä paikka, olen syönyt täällä monesti ennenkin, ja ruuan ja palvelun laatu on tasaista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 17€ Hinzugefügt: 09.01.2011
Note 1

Restaurant: Tapiola pizza

Kebab ranskalaisilla oli ihan laadukas, hyvät ranskalaiset, perus-kebabliha. Salaatissa oli positiivista se, että kurkun, tomaatin, jalapenon ja salaatin lisäksi oli punasipulia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 7€ Hinzugefügt: 11.12.2010
Note 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites