Küche geöffnet

Teurastamon Portti

Note 3.6 / 5

Bewertungen (34)

Teurastamon Portti ei ole tavallinen ravintola, vaan Roslundin lihamyymälän pieni ravintola. Tarjolla on siis lounaan lisäksi lihakaupan valikoima. Ei paha! Lounaalla tarjolla oli neljä vaihtoehtoa: pyttipannua, uunimakkaraa, pastramileipä tai savulihasalaatti. Kaikki kuulostivat ensiluokkaisilta vaihtoehdoilta, mutta päädyin tällä kertaa harvinaisempaan tuttavuuteen eli pastramileipään salaatilla ja bataattiranskalaisilla (11,50 €).

Yllätys oli kuitenkin suuri, kun leipä ei ollutkaan ”nykiläishenkinen”, vaan muistutti erehtymättömästi hampurilaista. Jos se näyttää hampurilaiselta ja se maistuu hampurilaiselta, on se hampurilainen. Niin se vaan on. Pastramihampurilainen oli tästä nimisekoilusta huolimatta tasokas setti. Laadukasta pastramia oli riittävästi ja kivanoloinen majoneesi komppasi sitä hyvin. Edes yleensä turhaksi kokemani tomaatti ei pilannut burgeria. Kokonaisuus oli riittävän simppeli siitä huolimatta. Annoksen täydensi poikkeuksellisen ohuet, mutta herkulliset bataattitikut sekä sitruunavinaigretillä raikastettu salaatti. Lounaaseen kuuluu kahvi, mutta ei esim. alkusalaattipöytää. Mutta sen ymmärtää. Kuka tulisi mussuttamaan porkkanaraastetta ja kurkkuviipaleita Roslundin lihakauppaan?

Teurastamon Portti ihastutti tiiviillä ja rennolla tunnelmallaan sekä pätevällä lounaallaan. Tilat ovat pienet, mutta se ei tahtia haitannut.

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 12€ Hinzugefügt: 17.03.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ehkä Helsingin paras burgeri. Toisinaan käynyt pieni feelu pihvin kypsyyden kanssa (vähän turhan kypsä), mutta kaikki muu on aina todella kohdillaan. Rosburgeria en vaihda!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 14.12.2017
Note -2

Hyvät burgerit, mutta eivät kyllä ihan maineensa veroisia - Helsingin parhaan titteli ainakin menee muualle. Nimikkoburger 15,50 ilman ranskalaisia. Hintalaatusuhde napsuu tuolla hinnoittelulla jo hivenen heikon puolelle.

Ok palvelu, safkat numerolapulla tiskiltä. Miljöö ihan persoonallinen. Makuasia sitten, onko lihakaupan lomassa syöminen plussaa vai miinusta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 26.04.2017
Note 2

Helsingin ylivoimaisesti paras hampurilainen ja rehellisen rouhea palvelu. Hotchiliburger, parmesanranskalaiset ja Stallhagenin IPA. Siitä ei ateria parane. Josper antaa makua ja tunnelmaa. Tuoksu on upea. Kantapaikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 17.12.2016
Note -2

Täysin ylimainostettuja burgereita sai odottaa yli 60 min vaikka paikka oli melkein tyhjä. Sottaista, pöydät siivoamatta. Tympeä tarjoilija, joka myöskin oli sottainen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 14€ Hinzugefügt: 30.07.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 4

Ruokaa joutu odottamaan 1h 20 min mikä on suhteellisen liikaa. Peruspikaruokala siis. Aikataulut kusi sinäpäivänä, mutta kyseessä lienee yksittäistapaus.

Itse burger oli ihan ok. Ranskalaisissa oli vielä kuoret, joten siitä pien miinus. Tilaa oli heikohkosti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.07.2016
Note 6

Rosburger tuplapihvillä ja salaatilla & pepsimaxilla. Ei pahaa sanottavaa - pihvit olivat täydellisiä, burger samaa perustavaraa kuin aina ja salaattikin uhan maistuva. Ei jälkeäkään jäävuorisalaatista mikä on aina bonus.

Tämä oli nyt kolmas visiitti joten yhteenveto näistä: kerran tullut kuivahko burgeri, kaksi muuta olleet hyviä. Palvelu ei ole keskivertoa parempaa ja ruokaa saa odottaa aina kohtuullisen pitkään, en tiedä miksi. Koskaan käydessäni kun ei ole ollut ruuhkaa. Toisaalta, mieluummin onnistunut ruoka kuin hätiköityä roskaa.

Pihalla on kesällä kiva istua, talvella sisällä ei ihan niin miellyttävää. Kannattaa käydä kokeilemassa. Parhaimmillaan varsin hyvä. Arvostelun pisteet burgerpaikkoja ajatellen. Kaikki ravintolat huomioiden kahdesta alemmasta putoaisi yksi tähti lisää.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 25€ Hinzugefügt: 14.07.2016
Note -3
     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 21.04.2016
Note -2

Hygienia ei taida olla oikein kohdallaan, työntekijä palveli lihatiskillä ja kun asiakas tuli kyselemään leikkeensä perään, työntekijä nappasi tiskistä paljain käsin leikkeen ja paiskasi kokille pöydälle. Sen jälkeen työntekijä rahasti n. 5-6 henkilöä jonka jälkeen jakoi salaatit annoslautasille KÄSIN, missään vaiheessa käsiä ei pesty. Raaka liha- likainen raha- salaatti, huono yhdistelmä! Toivoisin etten olisi nähnyt tapahtunutta, salaatti jäi syömättä ja epäilys miten ruokaa oli tehty.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.01.2016
Note 4

Hampurilainen oli pettymys verrattuna Rosburgeriin Hietalahdenhallissa. Pihvi olisi vielä menetellyt, vaikkei ollutkaan yhtä mehukas, mutta kaupan hampurilaissämpylää muistuttava pullasämpylä pilasi burgerin käytännössä kokonaan. Hietalahdenhallin loistavista burgerista kannattaisi ehdottomasti ottaa mallia, koska itse liha on Roslundilla loistavaa. Jotenkin tuli tunne myös, että työntekijät ovat kyllästyneet tehtäviinsä. Saavun paikalle 3-4min sulkemisen jälkeen ja ruokaa ei meinannut saada. Ruokailun aikana saapui paikalle työntekijöiden tuttuja jutustelusta päätellen ja näille järjestyi syötävää välittömästi. Asiakkaalle tulee vähemmästäkin outo tunne.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 12.01.2016
Note 2


Standort

Työpajankatu 2, 00580 Helsinki - Route
020 7559895
http://www.roslund.fi

Options