Primavera

39 Bewertungen

When you cook it should be an act of love. To put a frozen bag in the microwave for your child is an act of hate." Raymond Blanc

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (36)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Nanking

Paikan omistaja on vaihtunut ja samoin aiemmat eat. fi sivut. Kadonneiden kommenttien myötä katosi kyllä iso osa Helsingin ruokahistoriaa, koska ei mikään paikka ole saanut yhtä pitkiä ja yksityiskohtaisia kertomuksia siitä kuinka herkullista ruokaa tarjoava ravintolan omistaja on "hieman" kohdellut asiakkaita kaltoin. :)
Nyt asiat ovat toisin ja palvelu on vihdoin ruoan tasolla. Eli korkealla. Suosikkeja sekä lounas että - a la carte - listalla on edelleen legendaarinen curry-kana, satay kana/tofu sekä kantonin kana.
Ihastuttava paikka ja herkullinen ruoka , eikun nauttimaan!

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 27.04.2016
Note 1

Ruoka herkullista vuodesta toiseen.
Miesomistajan käytös on omaperäistä ja jotkut säikähtävät sitä niin etteivät palaa enää koskaan. Hyvällä tuurilla joku muu palvelee. Hinta-laatusuhde on toimiva.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 08.12.2015
Note 0

Restaurant: China Club

Väsyneen näköinen, huonosti suomea puhuva nainen kampasi tiskin takana märkiä hiuksiaan tyhjässä ravintolassa, mies "kokkasi" keittiössä stadin huonoimman kiinalaisen lounaan (mikrossa?). Surkeuden kruunasi huono palvelu ja erikseen pyydettäessä vaivoin eteen tuotu kahvi, mikä valmistettiin pikaisesti murukahvista.
Ainut syy miksi en poistunut kesken ruokailun oli TsingTao-olut mikä auttoi kestämään kokemuksen.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 10€ Hinzugefügt: 20.06.2011
Note 3

Restaurant: Da Vinci

Toooodella hyvää pizzaa ja loistava punkku.
Paikka on pieni ja vetoinen näin talvella, muuten ei valittamista. Ohuet, rapeat pohjat ja fantasiapizzan sain valittua aivan loistavan, rucolaa päälle ja paljon, toimii.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 15.02.2011
Note 4

Restaurant: Himshikhar

Tämä paikka osoittautui pettymykseksi sekä ruoan että varsinkin poikkeuksellisen ankean sisustuksen suhteen. Alakerrassa ei talvella kylmyyden takia voinut edes olla , yläkerta muistuttaa kommunistista venäjän aikaa katossa näkyviä ilmastohormia myöten. Toivon paikalle silti menestystä mukavan henkilökunnan ja yrittämisen vuoksi. Nepalilaista hakiksille, hinnat alemmaksi ja hyvää ruokaa joka annokselle, kyllä se siitä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 17.01.2011
Note -2

Restaurant: Sawat Dee Thai Food

Tänne ei tarvi mennä uudestaan käsittämättömän huonon asiakaspalvelun vuoksi. Ruoka ok ja hinnat järkeviä. Ehkä voi tilata take-awayna ja hakea nopeasti oven suusta ettei vain pahoita henksun mieltä... :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 26.03.2011
Note 0

Restaurant: Samrat

Hyvää intialaista ruokaa loistavalla sijainnilla.
Pääruoista löytyy pari helmeä ja naan-leipä on kenties kaupungin parasta.
Sisustus sen sijaan on vanhanaikainen, ja kivoja istuinpaikkoja ei juuri ole. Palvelun taso on aina yllätys, mitään sydäntälämmittävää ei kannata kuitenkaan odottaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 26.06.2011
Note 2

Restaurant: Ravintola Santa Fe

Santa Fe, Santa Fe . .. Tämä oli joskus suosikkipaikkamme palaverien merkeissä - helppo tulla , keskeisellä paikalla, isot tilat ; ei pöytävarauksia & rento tunnelma.
Valitettavasti ruoan taso ei ole kummoista , eikä palvelukaan. Tarjoilijat eivät koskaan ole olleet palvelualan iloisia ammattilaisia, ääripäänä eräs miespuolinen henkilö, joka on niin suhteettoman tympiintynyt työhönsä ja asiakkaisiin, ettei tiedä itkeäkö vai nauraa :) En suosittele tekemään kumpaakaan.
Keittiö on täällä ravintolassa myöhään auki, joten Helsingin säälittävän huonon iltaravintoloiden aateliahan paikka valitettavasti on. Alkuruokien Shrimp Quesadillas on hyvä ja käy pääruoasta.
Santa Fe on Tex Mex-paikka jota ei aina voi välttää, mutta palvelun ja ruoan tason huomioon ottaen todella pahasti ylihinnoiteltua. Harmi !

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 20.11.2010
Note 4

Restaurant: Grill It!


Ranskalainen vodka oli (miltei) hintansa väärti, valitsemani kuohuviini hyvää myös.
Grill it - etanaflan oli pieni pettymys, samoin grillattu halloumijuusto lisukkeineen ei tehnyt vaikutusta. Tattikeitto sen sijaan oli todella erinomaista.
Nyt toisen kerran käyty, ja pakko laskea pisteitä... Hidas palvelu jälleen kerran, ja kun en ole lihansyöjiä ei pihvikään pelasta paikkaa. Harmi - kun on kivasti sisutettu ja mukavalla paikalla.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 20.06.2011
Note 0

Restaurant: Trattoria Rivoletto

Pizzat ovat hyviä, taso tosin vähän vaihtelee kulloisenkin kokin mukaan.
Paikka on viihtyisä ja ilmapiiri miellyttävä - italialaisuudesta ei tosin ole tietoakaan. Täällä tulee välillä pizzanhimon yllättäessä käytyä, toimii.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 20.06.2011
Note 2


Followers