kala

9 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (9)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: sushi wa.gocoro

Parasta sushia, jota olen Suomessa syönyt.

Eat.fi:stä luetun palautteen perusteella kävin syömässä paikan päällä arkena hieman lounasajan jälkeen — enkä pettynyt. Paikka on pieni ja melko minimalistisesti sisustettu. Kahden istuttavia pöytiä on kolme, muita asiakaspaikkoja erillisten jakkaroiden lisäksi ei ole. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja annokset valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä. Annoksen tarjoilu tilauksesta kesti noin 10 - 15 minuuttia.

Ruoka on erinomaista, suorastaan suussasulavaa! Päädyin tilaamaan toisen annoksen, koska ruoka oli niin hyvää. Annokset ovat keskiverto kokoa, ja ne tarjoillaan puiselta tarjoiluastialta. Tunnelma ravintolassa on rauhallinen paikan koosta johtuen. Tunnelmamusiikkina soi itämainen rauhoittava musiikki.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 13€ Hinzugefügt: 12.04.2016
Note 4

Restaurant: Ravintola AlppiTori

Pannupihvi, juurekset, rosmariinikastike & Karjalalanpaisti lounaaksi.

Olen käynyt kahteen otteeseen lounaalla AlppiTorissa, ja molemmilla kerroilla ruoka on ollut hyvää, palvelu ystävällistä ja kokemus miellyttävä. Paikkana Alppitori on mukavan kotoisa. Sekä pannupihvi että karjalanpaisti olivat hyvän makuisia ja vaikuttivat olevan tuoreista aineista valmistettuja. Annoskoko on sopiva lounaskoko. Tilaus tuli nopeasti pöytään.

Lounaaseen kuuluu kaalisalaatti sekä muutama siivu mureaa leipää. Saattaa olla, että myös kahvi kuluu lounaaseen, mutta tästä en ole varma, kun en kahvia juonut.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.04.2015
Note 0

Restaurant: Ravintola Mr. Lau

Erinomainen ruoka on Mr. Lau:n ehdoton vahvuus. Ulospäin ravintola näyttää normaalilta juottolalta, mutta älä anna ulkokuoren pettää, sillä Mr.Lau:n keittiössä hallitaan ruoan teon taito. Annokset ovat riittävän kokoisia ja tunnelma ravintolassa on leppoisa, joskin paikalla on ainakin iltaisin lähiön pubiruusuja, Reiskoja ja Jaskoja. Ravintolan sisustus on vähintäänkin mielenkiintoinen: ikkunalla on vapauden patsas, seinällä jenkkiraudan keula, rekisterikilpiä, vanhoja julisteita sekä tauluja. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa, joskin pienoinen kielimuuria saattaa aiheuttaa ongelmia tilatessa.

Varoituksena sanottakoon, että Mr.Lau:n chilikastike on todella tulista ja sillä pilaa helposti hyvän ruoan maun.

Suosittelen erityisesti Mr.Lau:n Kung Po kanaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 22.04.2009
Note 3

Keskivertoa hieman parempaa sushia lievästi ylihinnoiteltuna. Söin ison lajitelman lounasajan ulkopuolella. Olin koko ruokailun ajan ravintolan ainoa asiakas ja sain syömisen ohessa rauhassa nauttia kesäisen Itämerenkadun liikenteen seuraamisesta ravintolan suurien kadulle avautuvien ikkunoiden läpi.

Paikka on pieni ja melko viihtyisä ― ainakin lounasajan ulkopuolella. Sisustus on hillitty ja palvelu oli nopeaa. Vaikka sushi ei pikaruokaa olekkaan, on Hanko Sushi selkeästi enemmän pikaruokalamainen kuin ravintolamainen. Baarituoleilla lienee osuutta asiaan. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka oli valmista viiden, kymmenen minuutin odottelun jälkeen.

Itse ruoka oli maukasta mutta hintaansa nähden sitä oli hieman liian vähän. Sanoisin, että 15 euroa olisi sopiva hinta syömälleni aterialle. Makirullat ja nigirit olivat kaikki maukkaita sekä wasabi että inkivääri tuoretta, joskin wasabia oli omaan makuuni hieman liian vähän. Makirullat ovat totuttua ohuempia. Esteettisesti annos oli varsin hieno kokonaisuus, astiasto on kauniin valkoinen ja syömäpuikot ovat tukevat. Tuli mieleeni josko puikot on valmistettu ihan suomalaisesta koivusta.

Kannattaa tutustua ravintolan Internet-sivuihin, sillä sivuilla olevat kuvat antavat melko realistisen kuvan sekä ravintolasta että ruoasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 09.06.2010
Note 4

Restaurant: Sushibar

Maukasta ylihinnoiteltua sushia viihtyisässä ympäristössä hyvällä palvelulla höystettynä.

Kävin sunnuntai iltapäivällä kaverini kanssa testaamassa Sushibaria pääosin täältä eat.fi:stä luettujen arvosteluiden houkuttelemana, ja voin liittyä samaan virteen, jota täällä on jo moneen otteeseen laulettu. Päällimäisenä mieleen jäi reipas ylihinnoittelu - sushibuumin aallonharjalla matkaavien asiakkaiden rahastaminen.

Paikka on isojen Annankadulle ja Uudenmaankadulle avautuvien ikkunoiden ansiosta todella avara ja valoisa. Sisustus on tyylikkään musta-valkoinen Arabia ja Marimekko hengessä, ravintolan nimi voisi yhtähyvin olla Iittala sushi. Paikkoja on sopivasti tilan pieneen kokoon nähden, eikä ahtauden tunnetta synny vaikka ravintola oli osan aikaa melkein täynnä. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli pöytään noin vartin odottelun jälkeen.

Ruoka oli hyvää, lämmin misokeitto toimi alkuruokana kylmänä pakkaspäivänä. Sushista näki jo päältä päin, että se oli valmistettu hyvistä ja tuoreista raaka-aineista. Sushi lajitelmat tarjoiltiin syötäväksi puualustalta ja à la carte sushit Marimekon pieniltä tarjottimilta. Erityismaininnan annan tuoreesta, hyvälaatuisesta wasabista ja inkiväärin määrästä, molempia oli riittävästi ja ne olivat hyviä.

Valitettavasti itse ruokaa ei vaan ollut riittävästi hintatasoon nähden. Makirullat ovat todella ohuita. Karkeasti voi sanoa, että Sushibarin kolme makirullaa vastaa muiden paikkojen kahta rullaa. Vastaavasti nigireissä oli riisiä aivan liian vähän. Mukavaa, että kalasuikaleet olivat riittävän kokoisia, mutta olisi siinä hyvä saada syödä riisiäkin mukana.

Miellyttävä kokemus, mutta en tule uudestaan ellei hintatasoa tarkisteta ja pudoteta alaspäin reippaasti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 07.03.2010
Note 7

Restaurant: masabi sushi

Söin sunnuntaisen ostosreissun välissä sushi-box lajitelman. Ruokailukokemus oli kokonaisuudessaan välttävä. Jostain olin saanut sellaisen mielikuvan, että kyseessä on ravintola, ei pikaruokala, joten paikan luonne tuli hieman yllätyksenä. Ruokailu tapahtuu kävelykäytävän keskelle sijoitetuissa pöydissä, jotka ovat ilmeisimmin yhteisiä viereisten pikaruokaloiden kanssa. Mielestäni tällainen ympäristö ei ole kovinkaan hyvä sushin nauttimiseen. Suurin pettymys oli kuitenkin ruoka, jota ei tehdä vartavasten asiakkaan tilauksesta vaan myydään valmiista take-away muovibokseista riippumatta siitä, syökö paikan päällä vai ottaako ruoan mukaan. Voi olla, että kyseessä oli sunnuntai-menu, mutta kyllä sushin, jos jonkun pitää olla tuoretta syödessä. Melko nihkeä elämys syödä muovisesta kertakäyttöisestä take-away laatikosta ja dipata muoviseen soija-astiaan — puhumattakaan epäekologisuudesta. Soija, inkivääri ja wasabi tarjoillaan myös pienissä pusseissa, joiden avaaminen on yhtä sähläystä. Plussaa syömätikuista, jotka ovat tarpeeksi pitkät ja hyvin muotoillut kertakäyttöisyydestään huolimatta. Palvelusta ei oikeastaan voi kummempia sanoa, koska ruokaa ei tarjoilla pöytiin ja ainoa palvelu on kassaneidin rahastus ja ruoan ojennus. Myyjä toimi asiallisesti, hymyili ja toivotti hyvää ruokahalua. Erilaisia sushi-bokseja oli valittavaksi viitisen kappaletta, mutta ne näyttivät keskenään kovin samanlaisilta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 05.02.2010
Note 1

Restaurant: Gyosai-Sushi

Persoonallista sushia japanilaishengessä. Söin lounasaikaan sushi-set:n hintaan 15e. Hintaan kuluu 10 sushin lajitelman lisäksi pieni mukillinen vihreää teetä. Teetä saa lisää ilman lisämaksua. Mitään erillistä lounasaikaa tai ruokalistaa ei ole, joten lounaspaikaksi Gyosai-Sushi on hitusen kallis. Ruoka itsessään oli hyvää ja tee toimi hyvänä kyytipoikana. Kala ei ollut mitenkään erityisen tuoretta, vaan kaikin puolin normaalia. Hieman ehkä yllättäin tamago oli lajitelman paras makupala - yleensä en tamagosta niin välitä. 15 eurolla ei kyllä missään nimessä tule kylläiseksi tässä paikassa. Wasabia olisi saanut olla enemmän, mutta sitä mitä ilmeisemmin olisi myöskin saanut lisää, jos olisi tohtinut pyytää. Tunnelmaltaan ravintola on kovin japanilaishenkinen: sekä itämaalainen kokki että suomalainen oppipoika ovat pukeutuneet japanilaistyylisiin vaatteisiin. Seinillä on itämaisia julisteita ja tauluja, lukemiseksi löytyy City- ja Metro-lehden lisäksi tukku japanilaisia kirjoja sekä lehtiä. Samsungin mustasta ~20" taulutelevisiosta tuli baseballia japanista. Musiikkia ei ravintolassa soitettu. Yleisilmeeltään paikka on hieman sottainen. Istumapaikkoja on noin kymmenen. Ruoan saa halutessaan myös mukaan. Saapuessani olin ravintolan ainoa asiakas ja sain annokseni noin kymmenen minuutin sisällä. Annokseni valmisti itämaalainen vähäpuheinen herrasmieskokki ja sen tarjoili oppipoika. Kokemisen arvoinen paikka, joka hinnakkuutensa takia painii keskivertosarjassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 16.06.2009
Note 0

Restaurant: Ichiban Sushi Kamppi

Hyvää sushia lounaaksi. Ruoan laatu ja annoksen koko vaihtelee hieman kerrasta toiseen. Parasta ruokaa saa, kun paikalla on vanhempi japanilainen herrasmies kokkina. Palvelu on ystävällistä. Paikka on mukavan kokoinen ja melko kodikas, vaikka se sijaitseekin keskellä vilkasta kauppakeskusta. Pieni lounas on sama kuin à la carte listan Matsu setti. Wasabi on sopivan tulista ja inkivääri raikasta. Asiakaspaikkoja saisi olla enemmän, koska ravintola tuntuu olevan aina täynnä. Lounasajan ulkopuolella jonotus aika on noin 20 minuuttia.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.04.2009
Note 1

Restaurant: Tang Dynasty

Monesti olen täällä lounastanut, eikä koskaan ole tarvinnut pettyä. Lounas on tasaisen varma paketti päivästä päivään, vaikka vaihtelua siitä on turha hakea. Lounaan hintaan, 8.70e, kuuluu salaatti, lämminruoka, vesi ja kahvi.

Salaattiin voi valita kaalia, oliiveja, paprikaa, chilipippuria ja persikan siivuja. Mukavan värikkään annoksen siis.

Itse lounas rakentuu tyypillisen kiinalaisen aterian tapaan riisin varaan. Tarjolla on friteerattua kanaa, nuudelimakaroneja, naudanlihaa tummassa kastikkeessa, tofua kastikkeessa ja lämpiä vihanneksia kuten parsakaalia ja paprikaa. Lisäksi riisin kanssa on makeaa punaista kastiketta sekä tulista chili-sitruunakastiketta. Jälkimmäinen ei tosin ole niin tulista kuin mitä useimmissa kiinalaisissa ravintoloissa.

Ravintola on avara ja yksin lounastavalle istumapaikkoja löytyy aina, isommalle porukalle lounaan aikoihin voi olla vaikeampi löytää pöytää. Palvelu on nopeaa ja ystävällistä. Pöydät siivotaan rivakkaan tahtiin.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 22.04.2009
Note 1


Bilder


Followers