Sinisukka

6 reviews

Mielestäni hyvältä ravintolakokemukselta saa vaatia kaikkea; hyvää palvelua, hyvää ruokaa ja miellyttävää miljöötä kohtuulliseen hintaan.

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: THAI ORCHID ITIS

Buffetista löytyy sekä thaimaalaisia annoksia että sushia, noin 3:1, ja siihen kuuluu alkukeitto. Keiton saa yleensä valita mison ja vaihtoehdon X väliltä. Suosittelisin tom khata, jos sitä on, joka on maukasta muttei liian tulista kana-kookoskeittoa. Ruokalajeissa on vaihtelua viikosta ja päivästä riippuen, joskaan ei mielestäni tarpeeksi oikeuttamaan vkl-buffan korkeaa hintaa. Eri ruokien sisällöt on kuitenkin merkitty suht selkeästi, joten esim. kala-allergikot voivat välttää sopimattomia safkoja. Kanssaruokailijoiden kommenttien perusteella suurin vetonaula ovat wingsit, joissa on kieltämättä herkullinen kastike (ei siis mikään ihme, että ne ovat jatkuvasti lopussa). Kala/kana/liha -suhde ruokalajeissa on mielestäni kohdallaan - varoitan tosin etukäteen, että se nautawokkisapuska on tulista ja turhan sitkeää - ja kevätkääryleistä löytyy tavallista ja merileväversiota (melkein ok).

Tykkään itse silloin tällöin kiskaista pelkät sushimätöt. Plussaa tulee hintaan verraten erittäin hyvästä wasabista ja inkivääristä. Susheista ylipäänsä löytyy muutama kasvisvaihtoehto, joskus "jälkkärisushi" (makea munakas), ja joko lohta / lonkeroa / kotimaista kalaa nigirinä tai tonnaria/lohta mätimakissa. Lemppareita on tuoreen lohen lisäksi grillattu lohi, jonka päälle on (mielestäni) viskattu wingsien kastiketta - lohi kirjaimellisesti sulaa suuhun. Thai Orchidissa voi käydä kerran kahdessa kuukaudessa tyydyttämässä seuraavien kahden kuukauden sushihimon kerralla.

Yksi selkeä miinuspuoli on se, että sisustukseltaan paikka on rahtusen liian tasokas sunnuntain krapulalounaalle. ...Ei se tosin meitä ole estänyt. Vesikannuja tosin joutuu kantamaan pöytään useamman kerralla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 09.11.2016
Rating: 0

Kohtuuhintainen perusvalikoima, ystävällinen ja ripeä palvelu, noutoannoksessa nautakebab pysyy lämpimänä ranskisten alla. Itiksen Pizza Service on kotimatkan varrella, joten olen hakenut sieltä mukaan pizzaa tai kebabia yli kymmenen kertaa - ilman yhtäkään hutia; tai no okei, kerran kebabista puuttui jalapeno. Muutenkin kebab on syötävän hyvää ja ranskikset maustettu muullakin kuin suolalla.

Pizzoissa ei pihistellä täytteissä; pojilla on mun makuuni sopivan iso lusikka valkosipulin annosteluun. Ainesten vaihtaminenkin sujuu hankaluuksitta. En ole koskaan joutunut mukaan hakiessa odottamaan ruokaa 10-15 minuuttia pidempään, vaikka kerran tarjottiin kahvia, koska kuulemma voi kestää - ei kestänyt. Kahvi oli silti hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 09.11.2016
Rating: 0

Restaurant: Mormors

Mormor Cupcakes on laajentanut yhdestä toimipaikasta moneen useassa kaupungissa. Alkuun herkut saattavat vaikuttaa hintavilta mutta pointtina on nautiskella niistä hitaasti, milloin hintakaan ei tunnu enää niin pahalta; jos tuntuu, Facebookin kautta voi pitää silmällä Kampin pisteen happy hour-aikoja. Esteettisesti Mormorin kuppikakut ovat syötävän söpöjä ja makuvalikoima kasvaa kivan usein. Illallisen / lounaan / jopa aamiaisen jälkeen ihan mahdottoman loistava jälkkäri!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Bar Chaplin

Pääsääntöisesti olut- ja biljardiravintola, Chaplin on niitä keskustan paikkoja, joiden toivoisi pysyvän toiminnassa mahdollisimman pitkään. Baarin valikoima on keskiverto mutta hinnoiltaan halpa ja musiikki on raskaamman rockin ystäville mieluisaa - älypuhelinten käyttäjät voivat siihen itsekin vaikuttaa, jos näin ei ole. Ruoka-annokset ovat juomisesta nautiskelun lomassa syötäviä naposteltavia, joiden laadusta ei kuitenkaan ole tingitty. (Naapuripöydän safkoja haistellaan usein vesi kielellä...) Chaplinissa on tunnetusti keskustan halvin narikka ja ystävällisimmät poket.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Teerenpeli Kamppi, Helsinki beer pub

Olut- ja siiderivalikoiman puolesta Teerenpeli on yksi keskustan suosikkipaikoista. Muihin alueen oluthuoneisiin verrattuna Teeressä on kohtuulliset hinnat ja erikoisempi, enemmän kotimaisiin keskittyvä valikoima. Tilaa ravintelissa on riittävästi ja tupakkahuoneen ulkoistaminen sisäterassiksi toimii mielestäni vallan hyvin. Henkilökunta on aina asiallista ja ystävällistä, vaikka tiskillä olisikin ruuhkaa (kuten viikonloppuisin usein on). Narikkaa maksetaan oman maun mukaan - itse kannan €3 korren kekoon hyvillä mielin - ja WC:t pysyvät illan mittaan siistissä kunnossa.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2013
Rating: 0

Restaurant: McDonald's Sokos

Ydinkeskustan Mäkkäriksi palvelu pelaa useimmiten sujuvasti eikä omaa pikaruoka-annosta joudu odottamaan kauan (varsinkaan jos ne perusannokset/omat suosikit muistaa). Eihän tällaiselle mestalle voikaan asettaa samoja odotuksia kuin ruokaravintolalle! Asiakaspalvelu on tosin aina ollut Sokoksen Mäkkärissä kohdallaan, henkilökunta on kiireestä huolimatta neutraalin ystävällistä ja huolellista.

Isoimman ruuhkan aikana annoksetkin ovat tuoreimmillaan. Päinvastoin hiljaisina aikoina levyltä saa semilämpimäistä purilaista, jonka välissä on väljähtänyttä salaattia ja hyytynyttä kastiketta. Pikaruokapaikkojen sapuskan laatu on siis jokseenkin suorassa suhteessa asiakasmäärään: muoto voi mätätä mutta sisältö on tuoretta, kun paikka on kiireimmillään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.03.2012
Rating: 0


Images


Followers