Kitchen is open

Pizza Service Itäkeskus

Rating 3.1 / 5

Reviews (9)

Kohtuuhintainen perusvalikoima, ystävällinen ja ripeä palvelu, noutoannoksessa nautakebab pysyy lämpimänä ranskisten alla. Itiksen Pizza Service on kotimatkan varrella, joten olen hakenut sieltä mukaan pizzaa tai kebabia yli kymmenen kertaa - ilman yhtäkään hutia; tai no okei, kerran kebabista puuttui jalapeno. Muutenkin kebab on syötävän hyvää ja ranskikset maustettu muullakin kuin suolalla.

Pizzoissa ei pihistellä täytteissä; pojilla on mun makuuni sopivan iso lusikka valkosipulin annosteluun. Ainesten vaihtaminenkin sujuu hankaluuksitta. En ole koskaan joutunut mukaan hakiessa odottamaan ruokaa 10-15 minuuttia pidempään, vaikka kerran tarjottiin kahvia, koska kuulemma voi kestää - ei kestänyt. Kahvi oli silti hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 09.11.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Tilasin smetana pizzaa iltapalaksi, heräsin oksennukseen. Mahtava kokemus jos haluaa tuokamyrkytyksen kaupanpäälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.04.2015
Rating: 0

Pizzojen rakenne, maku, täytteiden määrä kaikki huippuluokkaa mutta ei pärjää tyypillisellä arkisella täytevalikoimallaan. Esim. poro, vuohenjuusto, rukola pitäis olla että voidaan alkaa vertaamaan Helsingin parhaiden kanssa. Ravintolassa ei ole kebabvarrasta mutta toisaalta pitat ja rullat kyhätään uunissa.

Suurin ongelma on valikoima; pizzojen, kebabbien ja kanafileiden lisäksi tarvittaisiin vähintään pihvit ja leikkeet vaihtelua virkistämään. Tosin joustavat ja tekevät kiltisti annoksia jopa ruokalistan ulkopuolelta (esim. kanafilee salaatilla +jalopenolla 8,40). Ymmärtävät hyvin suomea ja palvelu on erittäin nopeaa, esim pizza 7 minsaa.

Huonona puolena mainittakoon että aiheuttaa järkyttävää painon nousua asua naapurissa koska valikoimassa ei ole mitään järkeviä (pieniä) annoskokoja. Jopa pitakebab on hillitön! Miksi mistään ei saa nykyään yksittäisiä pizza viipaleita vaikka kaikki laihduttaa ja samalla himoaa pizzaa...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 11.05.2014
Rating: 0

Ruokamyrkytys pizzasta, ensimmäinen lajissaan eli en voi suositella!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 02.03.2014
Rating: -4

nopea ja maukasta pizzat. ...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 11.11.2013
Rating: 0

Melko tavallinen lajinsa edustaja. Pizzat ja kebabit hyvänmakuisia ja normaalihintaisia, nopea kotiinkuljetus. Vilkkaalla paikalla joten oletettavasti tuoreet materiaalit.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 12.08.2013
Rating: 0

Käväsimme viikonlopputöiden ohessa haukkaamassa Itäkeskuksen Pizza Servicessä vähän purtavaa. Tilasin paikan erikoisen pizzan, joka löytyy listalta nimellä smetanapizza. En ainakaan ole missään muualla törmännyt vastaavaan kokonaisuuteen ja sen vuoksi halusin kokeilla millaisesta pizzasta on kyse. Smetanapizza yllätti erittäin positiivisesti, vaikka ensiajatus oli, että eiköhän tämä ole taas yksi känkky miljoonien muiden joukossa. Näin ei kuitenkaan ollut. Pizza oli todella maukas, pohja rapea, täytteitä oli hyvin ja smetana sopi erinomaisesti "majoneesiksi" pizzan päälle. Lisäksi maustelaatikosta löytyi Texas Pete -kastiketta, jolla lättyyn sai vielä vähän lisää ytyä. Palvelu oli hyvää ja ruoka valmistui erittäin nopeasti. Tai sitten aika vilahti nopeasti töllöstä Vielä Virtaa -sarjaa seuratessa. Kokonaisuudessaan ruokailukokemus oli sellainen, että täällä tulee varmasti vielä toistekin käytyä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 09.10.2011 View previous reviews (2)
Rating: 0

2 normaalipizzaa, ihan ok. Sitä samaa mitä muuallakin, kastikkeet purkista ja täytteet kypsennettyä pakastetavaraa tms. Yllätyksetöntä mutta toimivaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 11.03.2010
Rating: 0

Tilasimme pitsaa kotiinkuljetuksena. Täytteitä oli runsaasti ja pitsa itsessään hyvää peruslaatua, ei kuitenkaan mitään ylistettävän mahtavaa. Plussaa siitä että valkosipulia oli reilusti! Tilaaminen hoitui puhelimitse sujuvasti ja palvelu oli ystävällistä. Pitsan tulemisessa kesti kohtalaisesti, mutta varmasti ihan ok odotteluaika lauantaille.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 21.02.2010
Rating: 0

Community

Fans

These people have marked this restaurant as a favourite.


Location

Kauppakartanonkatu 5, 00930 Helsinki - Route
http://www.pizzaservice.fi/