Unknown

Stadin Chili Kebab (Hansasilta)

Rating 4 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Aina rapeat ranskalaiset ja maukasta kebabia! Isot annokset ja nopea palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 19.06.2016
Rating: 0

ostin äsken ohimennen leipäkebabin mukaan. palvelu tosi nopea ja hinta kohdillaan. täytteitä runsaasti ja kastike ja lihakin maukas. salaattitäytekin vaikutti tuoreelta. hinta-laatu-suhde täysin ok! suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 04.04.2015
Rating: 0

Käytiin syömässä lehtipihvit, toinen pihveistä oli raaka ja muutenkin ala arvoista ruokaa. Lopputuloksena vielä ruokamyrkytys ja kaiken kukkuraksi 3 päivän vatsatauti ja kuumetta. En todellakaan suosittele

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.04.2014
Rating: -7

Perus pikaruoka-kebab paikka. Lounastarjous oli 5 euroa kebab ranskalaisilla. Ei mikään ihmeellinen mutta ostosten lomassa OK paikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 5€ Added: 17.03.2014
Rating: 0

Sillan yli.
Hansasillalla raflat kiertävät ympyrää. Entinen Woking on siirtynyt, tilalle on puskettu Stadin Chili Kebabin uusi toimipiste. Sillan metelissä ruokaileminen ei ole se houkuttelevin vaihtoehto, hinta sen sijaan tällä kertaa on. Ei muuta kuin syvennykseen istuskelemaan. Riisikebabit ja sipulipihvit tulille.

Torso on seinällä. Kebab ei silti maistu miltään. Lastu on sentään oikean paksuista. Soosissa ei juuri mitään järkeä. Lisächiliä heitellään, se on thaikkuhenkistä. Mitäs ihmettä? Riisi on maukasta, sitä myöskin riittää. Salaatti nuhjuinen, kastike ei tuo mitään lisää.

Sipulipihvi on ihan oikea pihvi, ei jauhettua. Harmi. Liha on sitkeää, syistä ja rustoista. Pakastefiilis. Ranskalaiset perusmenolla. Voisivat olla parempiakin. Sipulia riittää.

Palvelu täysin kasvotonta. Syvennyksessä jotain sympaattista. Vedet pahvimukeista. Kierrätys ei ole vielä saapunut Itään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 5€ Added: 28.02.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Hansakuja, 00900 Helsinki - Route

Options