Keittiö auki

Teurastamon Portti

lihakaupan lounas
Arvosana 2.7 / 5

Arvostelut (33)

Ehkä Helsingin paras burgeri. Toisinaan käynyt pieni feelu pihvin kypsyyden kanssa (vähän turhan kypsä), mutta kaikki muu on aina todella kohdillaan. Rosburgeria en vaihda!

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 14.12.2017
Arvosana: 0

Hyvät burgerit, mutta eivät kyllä ihan maineensa veroisia - Helsingin parhaan titteli ainakin menee muualle. Nimikkoburger 15,50 ilman ranskalaisia. Hintalaatusuhde napsuu tuolla hinnoittelulla jo hivenen heikon puolelle.

Ok palvelu, safkat numerolapulla tiskiltä. Miljöö ihan persoonallinen. Makuasia sitten, onko lihakaupan lomassa syöminen plussaa vai miinusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.04.2017
Arvosana: 0

Helsingin ylivoimaisesti paras hampurilainen ja rehellisen rouhea palvelu. Hotchiliburger, parmesanranskalaiset ja Stallhagenin IPA. Siitä ei ateria parane. Josper antaa makua ja tunnelmaa. Tuoksu on upea. Kantapaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 17.12.2016
Arvosana: 0

Täysin ylimainostettuja burgereita sai odottaa yli 60 min vaikka paikka oli melkein tyhjä. Sottaista, pöydät siivoamatta. Tympeä tarjoilija, joka myöskin oli sottainen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 30.07.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 4

Ruokaa joutu odottamaan 1h 20 min mikä on suhteellisen liikaa. Peruspikaruokala siis. Aikataulut kusi sinäpäivänä, mutta kyseessä lienee yksittäistapaus.

Itse burger oli ihan ok. Ranskalaisissa oli vielä kuoret, joten siitä pien miinus. Tilaa oli heikohkosti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.07.2016
Arvosana: 6

Rosburger tuplapihvillä ja salaatilla & pepsimaxilla. Ei pahaa sanottavaa - pihvit olivat täydellisiä, burger samaa perustavaraa kuin aina ja salaattikin uhan maistuva. Ei jälkeäkään jäävuorisalaatista mikä on aina bonus.

Tämä oli nyt kolmas visiitti joten yhteenveto näistä: kerran tullut kuivahko burgeri, kaksi muuta olleet hyviä. Palvelu ei ole keskivertoa parempaa ja ruokaa saa odottaa aina kohtuullisen pitkään, en tiedä miksi. Koskaan käydessäni kun ei ole ollut ruuhkaa. Toisaalta, mieluummin onnistunut ruoka kuin hätiköityä roskaa.

Pihalla on kesällä kiva istua, talvella sisällä ei ihan niin miellyttävää. Kannattaa käydä kokeilemassa. Parhaimmillaan varsin hyvä. Arvostelun pisteet burgerpaikkoja ajatellen. Kaikki ravintolat huomioiden kahdesta alemmasta putoaisi yksi tähti lisää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 14.07.2016
Arvosana: -3
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 21.04.2016
Arvosana: 0

Hygienia ei taida olla oikein kohdallaan, työntekijä palveli lihatiskillä ja kun asiakas tuli kyselemään leikkeensä perään, työntekijä nappasi tiskistä paljain käsin leikkeen ja paiskasi kokille pöydälle. Sen jälkeen työntekijä rahasti n. 5-6 henkilöä jonka jälkeen jakoi salaatit annoslautasille KÄSIN, missään vaiheessa käsiä ei pesty. Raaka liha- likainen raha- salaatti, huono yhdistelmä! Toivoisin etten olisi nähnyt tapahtunutta, salaatti jäi syömättä ja epäilys miten ruokaa oli tehty.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.01.2016
Arvosana: 4
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hampurilainen oli pettymys verrattuna Rosburgeriin Hietalahdenhallissa. Pihvi olisi vielä menetellyt, vaikkei ollutkaan yhtä mehukas, mutta kaupan hampurilaissämpylää muistuttava pullasämpylä pilasi burgerin käytännössä kokonaan. Hietalahdenhallin loistavista burgerista kannattaisi ehdottomasti ottaa mallia, koska itse liha on Roslundilla loistavaa. Jotenkin tuli tunne myös, että työntekijät ovat kyllästyneet tehtäviinsä. Saavun paikalle 3-4min sulkemisen jälkeen ja ruokaa ei meinannut saada. Ruokailun aikana saapui paikalle työntekijöiden tuttuja jutustelusta päätellen ja näille järjestyi syötävää välittömästi. Asiakkaalle tulee vähemmästäkin outo tunne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 12.01.2016
Arvosana: 2

Burgereista olin kuullut pelkästään ylistyssanoja, joten olihan paikka käytävä testaamassa. Harmikseni totesin, että taitaa ne hyvät ajat olla jo ohi tässä paikassa. Pihvi täysin palanut ja rutikuiva. Palautin keittiöön ja henkilökunta kyllä pahoitteli kovasti tapahtunutta ja lupasi valmistaa uuden. Vartin päästä sain uuden pöytään, mutta ei sekään hirveästi vakuuttanut. Pihvi ei sentään ollu palanu, mutta melko kuivahko jälleen.

Sellainen fiilis jäi, että henkilökunta on tylsistynyt työhönsä ja se valitettavasti näkyy ja maistuu..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: 3


Sijainti

Työpajankatu 2, 00580 Helsinki - Reitti
020 7559895
http://www.roslund.fi