huima

19 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (19)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Ravintola Factory Aleksi lounasta,salaattibaari

Buffet viikonloppuna oli ihan ok ja vaikka tila ei olekaan maailman tunnelmallisin oli ruoka, palvelu ja hinta kohdillaan. Tulemme käymään vielä uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.09.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Fazer 8th Floor, Stockmann 8. krs ravintolamaailma

Kävimme syömässä pilvisenä päivänä F8:ssa grillin puolella välimeren härkää ja lohta, eikä annokset tuottaneet pettymystä.

Paikan design oli kohdillaan ja henkilökunta todella avuliasta, ilmeisestikin aikaisempien palautteiden pohjalta hyvin petranneena. Katsellessamme esimerkiksi menua henkilökunta otti välittömästi kontaktia ja auttoi valitsemaan kertomalla hyvinkin tarkasti mitä mihinkin ateriaan kuuluu, mistä salaatit, juoma ja leipä otetaan.

Käytimme Cityshopparin 2 ateriaa yhden hinnalla tarjousta, jolloin ateriointi oli jopa edullista.

http://www.flickr.com/photos/huimanet/3665269842/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 28.06.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Dylan lounasta ja brunssia

Dylan on ollut kerrassaan mahtava lisä Arabianrannan lounastarjontaan. Salaattipöytä on ollut usein erinomainen - ja varsinkin alkuviikkoina salaattipöydässä ollut lohi maistui erinomaisesti. Annoksien - esimerkiksi juustoburgerit - sisältäessä myös pienen salaatin on Dylanin value for money ollut todellakin kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.06.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Puotilan Pizza & Kebab pizza/kebab

Yllättävän hyvä lähiöpitseria, ei maata mullistava tai mahtava kokemus - mutta kun laiskottaa ja haluaa joko itse hakea tai tilata kotiinsa, on tämä hyvä vaihtoehto. Huumoria tosin aiheuttaa välillä kävellä pitserian ohi, kun pitsakuski lähtee autolla liikkeelle ajaakseen n. 60 metrin päähän toimittamaan pitsaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.02.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Fonda del Sol burgerit, pihvit & bbq

Ostoshelvetin ravintolahelvetiltä ei voi odottaa paljon, emmekä odottaneetkaan. Kun kesken ostosten tekemisen iskee nälkä, on arvottava pikaruokaloiden tai yläkerran ravintoloiden välillä.

Positiivista on että annokset tulivat nopeasti ja että ruoka oli ihan välttävää. Ilmapiiri oli todella hälisevä ja rauhaton, joten ruokailusta ei tullut edes kaivattua levähdyshetkeä. Ja kun annokset olivat kuitenkin huonommat kuin itse kotona nopeasti tekemällä saa kasattua, jäi kokemuksesta välttävä fiilis -- eli vältämme näitä ravintoloita jatkossa.

On parempi ottaa vaikka burgeri alakerrassa, jotta jaksaa kotiin - tai mennä vaikka Stockmannin kahvilan puolelle, missä sentään saa levähtää hieman rauhallisemmassa tilassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.02.2009
Arvosana: -1

Ravintola: Pub & Pizzeria Sivukaide pizzaa

Hirveään paikkaan jemmattu halpispitseria, jossa saa hukutettua nälän ja janon halvalla. Kaksi kertaa syönyt pitsa + olut yhdistelmän paikassa rankaistakseni itseäni, mutta aina ollut positiivisesti yllättynyt. Ajaa siis tehtävänsä hyvin nälän nopeana poisviejänä, mutta mitään kulinaristista kokemusta tai mielenkiintoista ilmapiiriä tai sisustusta ei kannata tästä paikasta hakea :-D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 01.02.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Angora (Capris) pizzaa, kebabia

Parhaita pizzerioita näillä hinnoilla. Pohja ollut todella ohut ja hyvä, eikä pizzoista ole tullut muutenkaan liian rasvaisia kuten monessa paikassa lopputuloksena on. Pitkäinen aukioloaika on ollut myös aamuyön pelastus pari kertaa :-D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 18.10.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Il Duetto italialaista

Kiitos city-shopperi kortin oli ruokailu halpaa ( kaksi pitsaa yhden hinnalla ) ja kokemus sen takia erittäin positiivinen. Paikkana vähän tylsä, eli en täyteen hintaan söisi täällä muuten kuin lounasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.10.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Sodexo Arabianrannan portaali, Hestia toimistoruokala

Ruoka mukaan otettuna n. 6 euroa. Kilpailee hinta-laatusuhteella juuri ja juuri eineksien kanssa, mutta ei aina voita.

Samassa talossa töitä tehdessä palveluita voi käyttää hyväksi, mutta hyviä kilpailevia yrittäjiä kaivattaisiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 01.02.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Chico's Arabia amerikkalaista

Kerran työporukan kanssa käyty - ja jää viimeiseksi vierailuksi. Huono palvelu ja Chicho's ravintolaksikin keskinkertainen taso. Seuralaisten pastat olivat melkein syömäkelvottomia, hampurilainen oli ok - mutta vaatisikin lahjakkuutta epäonnistua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 31.01.2009
Arvosana: 4


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit