Keittiö auki

Angora (Capris)

pizzaa, kebabia
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (20)

Surkeimmat pizzat mitä on tullut eläissäni syötyä. Tai siis todellisuudessa en syönyt kuin 1/4 koska oli jotain niin ällöttävää settiä ettei pystynyt kovasta nälästäkään huolimatta saada enempää alas. Salami kuivaa ja riekaileista, jossain kohdassa tuli jotain kovaakin vastaan... Juuh, ei enää ikinä.

Noutona haettiin mutta kivasti siinä odotellessa ehti kärpäsiä pörrätä ihossa kiinni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.08.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tulin sunnuntaina myöhään kello 23:n jälkeen pizzalle toistamiseen pitkän tauon jälkeen Caprikseen. Muistan aiemminkin, että palvelu ei ollut mitään kaikista ystävällisintä, mutta tämän kertainen ehdottomasti pohjanoteeraus.
Mietin syömään mennessäni, että mistäköhän mahtaa saada vielä ruokaa tähän aikaan näin sunnuntaina Kalliosta, joten menin Caprikseen. Välinpitämättömän oloinen myyjä otti tilaukseni ja sain pizzani n.10 minuutin päästä. Luin hesaria ja kun olin ehtinyt puolet syödä pizzastani tämä kyseinen välinpitämättömän oloinen myyjä tulee jotain huonolla suomenkielellä hoputtamaan, että he sulkevat kello 00:00. Miksi ravintola ylipäätään tarjoilee ruokaa pöytiin, mikäli on niin kiire päästä asiakkaista eroon. Pizza tuli slice-paloina, josta ajattelin ensin, että johan nyt on palvelua, mutta ilmeisesti koko pulju toimii "rahatpoisjaulos"-periaatteella. Hyvä, kun loppupizzan syötyäni ehdin vielä vesilasista huikan ottamaan ennen kuin heppu kiireesti korjasi lautaseni pöydästä. Totesin poistuessani kuuluvalla äänellä: "Epäkohteliasta sanon minä", johon tämä kyseinen juntti vielä möläytti jotain perään tyyliin: "Sanot sinä!" 100%:n varmasti en enää ikinä astu kyseiseen ravintolaan sisään. Ennen aikaan kortti "ei usein toiminut", jolloin jos pizzaa mielit saada, oli käytävä Otto-automaatin kautta. Surkeaa ja epäkohteliasta palvelua. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.02.2015
Arvosana: 0

Capriksen pizzat ovat jo vuosia miellyttäneet maukkaudellaan etenkin kostean illan aluksi tai päätteeksi, mutta nyt tuli testattua yllättäen lounaallakin. Samaa hyvää tavaraa, mutta erityismaininta mukavan monipuolisesta salaattipöydästä, jossa muutakin kuin salaatti, suolakurkku ja pepperoni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 08.10.2014
Arvosana: -3

Kebabit ranskalaisilla ja riisillä + 2 juomaa yht. 20 eur. Lokakuun alku 2013.

"Tulinen kastike" oli oikeasti tulista ja maukasta, erottuu edukseen muista. Lihat, lisukkeet ym. kaikki virheettömiä ja kohdallaan, annoskoko samoin.

Asiallinen palvelu, ei mainittavaa. Taustalla pyörivä urheilukanava otti päähän, mutta en jaksanut valittaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 21.10.2013
Arvosana: 0

Pizza peruskamaa. Pohja ei mitenkään huono, mutta ei hyväkään. Täytteet peruskamaa. Viereisissä pöydissä porukka laulaa äänekkäästi ja örveltää umpihumalassa klo 18.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 09.11.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.03.2012
Arvosana: 0

Ok pizzaa. Töykeä mutta ripeä palvelu. Kallion pizzatunnelmista lisää osoitteessa http://pizzajengi.blogspot.com/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 18.03.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.10.2011
Arvosana: 0

Kalliossa sen verta käppäinen pizzeria / kebab tarjonta, joten Capris menee helposti monen muun paikan ohi. Ei ihmeellinen, mutta ok ja nopea palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 18.09.2011
Arvosana: 0

Tavallista peruspitsaa ja salaatit ok. Miljöö ei ole sieltä viihtyisimmästä päästä, mutta kuka nyt pizza-kebab-pihvi-ranskalaiset-kiinalainen-intialainen-paikkoihin viihtymään meneekään. Mahan saa täyteen kohtuuhinnalla. Työntekijät hoitavat homman turhia hymyilemättä.

Pitänee testata kehuttuja falafeleja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 20.05.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kustaankatu 2, 00500 Helsinki - Reitti
09 755 7365

Vaihtoehtoisia ravintoloita