Keittiö auki

Skiffer Kallio

Avataan 11/2017!
Arvosana 4.9 / 5

Skiffer Kallio on rustiikki, moderni kohtauspaikka Kallion sydämessä, Fleminginkatu 8:ssa. Ravintolan sydän on kiviarinauuni, jossa paistetut liuskat lyövät lautaselta perinteiset pizzat.
Rapeapohjaisten liuskojen lisäksi Flemarilla tarjotaan myös herkullisia salaatteja.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Ilmainen wifi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pizza oli erinomainen, palvelusuoritus kakkoslaatua. Hyvän pizzan pilasi valitettavasti 50 minuutin odottelu puolitäydessä ravintolassa, eikä henkilökunnan mielestä ole ilmeisestikään tarpeellista kertoa, saatikka pahoitella viivästystä asiakkaalle. En ole käynyt toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 18.03.2018
Arvosana: 0

Hyvä makuinen Luiska = pizza oli lounaana ja hyvistä raaka-aineista tehty. Pizzan pohja on ohut ja reunoiltaan rapea ja maukas.

Lounaan hinta o hieman yläkanttiin kun hintaan ei
sisälly mitään lisukesalaattia tai kahvia tms.
Tarjoilu ja asiakaspalvelu oli ystävällistä.

Paikka on siisti ja viihtyisä vaan pieni miinus tulee ärsyttävästä, jumputtavasta taustamusiikista ja siitä että ravintolan ulkopuolella kadulla oleva ruokalista on vain englanniksi ja jos haluaa tietää lounasvaihtoehdot niin asiakkaan on pakko tulla sisään hakemaan tuo tieto.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 02.01.2018
Arvosana: 0

Skifferin laivasto on saapunut Kallioon. Skiffer-pizzaketjun neljäs Helsingin ravintola on auennut marraskuun alussa Flemarille Kallioon ilahduttamaan meitä liuskoihin tykästyneitä tasamaan tallaajia. Liuskoista on aiemmin saatu nauttia mm. Erottajalla ja pääkallopaikalla eli Liuskaluodolla, josta onkin tullut meikäläiselle jokakesäinen vierailukohde.

Kallion Skiffer tarjoilee myös lounasta, mikä on kiva juttu. Lounaat ovat tärkeitä, koska se antaa mahdollisuuden pieneen työpäivän aikaiseen pakomatkaan – arkipäivän eskapismia parhaimmillaan! Skifferin lounaalla on tarjolla 11 euron hintaan kahta liuskaa ja yhtä salaattia (kahvi ei kuulu hintaan, mistä piiitkä miinus, kuten tiedätte). Ensimmäisellä kerralla oli pelkästään luonnollista ottaa liuska. Toisella kerralla päätin testata salaatin, kunnes otin jälleen liuskan (Itämeri eli lämminsavulohta, savusärkeä ja pinaattia). Liuskoilla on vetovoimaa, kuten muillakin hyvillä pizzaserkuillaan. Kallion liuskat ovatkin taattua Skiffer-laatua. Täytteet ovat harkittuja, laadukkaita ja aina meheviä. Pohja on ohut ja reunat rapeita. Ehkä vähän liiankin, sillä niitä on hankala syödä. Yleensä järsin pizzojen reunatkin hyvällä ruokahalulla, mutta nämä ”poksahtelevat” reunat eivät kuulu suosikkeihini.

Sisustus 45-paikkaisessa ravintolassa on pelkistetyn tyylikäs. Isot valoa tuovat ikkunat, tummanharmaat seinät, seinien leikkimieliset taulut, kaltereiden takana oleva viinikaappi. Jännänä yksityiskohtana voisin muuten mainita ulko-ovea vastapäätä olevan baari- ja maksutiskin, joka on käännetty nurinpäin! Tarjoilija ei olekaan tiskin toisella puolella, vaan operoi asiakkaiden kanssa samalla puolella pöytää. Skiffer Kalliossa pelataan avoimin kortein!

Seuraavalla kerralla voisin mennä ilta-aikaan testaamaan paikallisen erikoisuuden eli Kallio-liuskan (16 €), jossa on täytteenä Harjun makkaratehtaan seitsemän chilin makkaraa, hapankaalia ja selleriä. Aikamoista!

Lisää ravintola-arvosteluja löytyy blogistani:
https://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 01.01.2018
Arvosana: 0

JESH, EKA!

Uusi lokaatio, iskemätön sisustus.

Myöhäisempi lounas, melko rauhallista. Vastaanotto mallikas ja ystävällinen. Henksa muutoinkin hoitaa hommansa kelvollisesti.

Lounasliuskaa. Mansikkaa ja vuohenjuustoa. Hassu, mutta toimiva kombo. Pohja sopivan rapsakka.

Vinhot varastoitu salin puolelle verkkoaidan taakse, tekee mieli pullollista, mutta arkilounaan ollessa kyseessä ei viitsi. Jätetään odottamaan seuraavaa vierailua..

Jatkoon!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 09.11.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Fleminginkatu 8, 00530 Helsinki - Reitti
0505052655
http://www.skiffer.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita