Suljettu nyt

Sodexo Arabianrannan portaali, Hestia

toimistoruokala
Arvosana 2 / 5

"Arabianrannan Portaali Business Park sijaitsee Helsingin Arabianrannassa, jonne on rakentumassa moderni kaupunginosa.

Portaali Business Parkissa on valmiina kaikki tehokkaaseen yritystoimintaan tarvittavat palvelut, kuten aula-, ravintola-, kokous- ja toimistopalvelut, joista Sodexo vastaa. Siellä on myös tyylikäs ravintola Hestia, joka palvelee aamiais-, kahvila-, lounas- ja kokousasiakkaita.

Portaali Business Park sijaitsee lyhyen ajomatkan sekä raitiovaunuyhteyden ja muiden toimivien joukkoliikenneyhteyksien päässä Helsingin keskustasta."


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

En suosittele. Ruoat ovat huonoja ja vaihtoehtoja vain muutama. Ruoat eivät ole tuoreita, Useasti myös tullut vatsa kipeäksi ruoan jälkeen. Ruoan laatu on huonontunut ja hinta kallistunut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 25.05.2016
Arvosana: 0

Alkuun seurueemme oli hieman epätietoinen menettelytavoista lounaslinjastolla. Vaikutti sekavalta, mutta kyllä se siitä hahmottui. Päädyin salad garden –osastolle, jonka salaattibufeesta saa koota mieleisensä annoksen. Lautaseni täyttyi salaatti-tomaatti-kurkusta, parista raasteesta, säilykehedelmäsekoituksesta, kotijuustosta ja tonnikalasta. Tarjolla olisi ollut myös ainakin oliiveja sekä krutonkeja. Ihan hyvä kokonaisuus – ei valittamista. Kastikkeissakin oli valinnanvaraa. Ruokajuoma ja leivät kuuluvat settiin.

Maksu kassalle ja tarjottimen kanssa pöytään. Ravintola on pienehkö – pöytiä ei ole kovin paljon. Tummahkoilla ja lämpimillä sävyillä ravintolasta on saatu yllättävän viihtyisä lounaspaikka. Nyt joulun kivaa fiilistä ja tunnelmaa lisäsi runsas määrä tuikkuja.

Kyllä täällä lounashetkensä ihan mielellään vietti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 06.12.2012
Arvosana: 0

Ravintolaan uskaltautuu syömään vain jos on kerran aiemmin kokeillut annoksen ja on todennut sen syömäkelpoiseksi. Samassa talossa työskentelevänä välillä on pakko ottaa riski mikä ei ainakaan kalkkunaleikkeiden kohdalla kannattanut. Lihanpala oli keskeltä raakaa ja jänteistä. Näytti lähinnä teurasjätteeltä. Jäikin sinä päivänä lounas salaatin ja perunan varaan.
Pihvit ovat olleet ihan ok, tosin lisukkeet ovat melkein aina samat pihvistä riippumatta. Mielikuvitusta ei ainakaan käytetä.
Suosittelisinkin viereisen talon Antell-ruokalaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.07.2012
Arvosana: 0

Ravintolan pihvipäivät rokkaa!
Usein torstaisin Sodexon kokit pistää parastaan ja paistaa parila tiristen pihviä. Annos valmistetaan tilauksesta ja tarjoillaan pöytään ihan kivasti lautaselle aseteltuna.

Lihan kypsyyden kanssa on ollut toisinaan hakemista: viimeksi medium-pihvilleni oli lähinnä näytetty pannua turvallisen etäisyyden päästä.

Pihvipäivinä Sodexo-tasoon biasoitu odotus ylittyy kirkkaasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 16.02.2012
Arvosana: 0

Ketjun pohjanoteerausravintola. Useamman kerran olen täällä lounastanut ja valitettavasti ruoan laatu on lähes aina huonompaa kuin viereisissä opiskelijaravintoloissa. Kenties ainut ravintola, jossa tarjoillaan etukäteen wokattua wokkia valmiskastikkeella. Wokit myöskin usein aineksiltaan samoja nimestä riippuumatta. Salaatit luultavasti valmistettu edellisenä päivänä ja kasvisruuistakin puuttuu täysin näkemys.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.10.2009
Arvosana: 2

Muutaman vuoden olen työn puitteissa täällä lounastanut ja 1/10 suhteessa olen saanut pettyä. Pohjanoteerauksena kukkoa viinissä, joka oikeasti oli täysin syömäkelvotonta, jäi kova nälkä ja kiukku. Salaatit maistuvat jääkaapille, ruokaa joskus lohduttoman vähän ilman lisähintaa ja ruoka on mössöä, kuten aiemmat arvostelijat ovat kommentoineet.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.04.2009
Arvosana: 0

Yli yhdeksän euroa tästä laitostasoisesta mössöstä on lähes loukkaus.

Salaatit ovat ankeita, kasvisruoat mössöä ja hinta on todella kova. Viereinen Taikin kipsari pistelee tämän 10-0 hinta-laatu-suhteessa.

Tällaista ruokaa syntyy, kun kansainvälinen pörssiyhtiö pääsee hyvälle paikalle ilman kilpailua, nyhtämään maksimaalisia katteita lounasruokailijoiden ruoasta.

Masentava esitys.

Ruoan laadusta OK eikä syömäkelvoton, koska keittössä sentään yritetään. Huonompaakin ruokaa on siis syöty laitosruokalassa, mutta hinta-laatu-suhte on kyllä masentavan huono.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 14.03.2009
Arvosana: 3

Kouluruokalatason lounaspaikka 9,20 euroa per annos. Teollisuuseinesruokaa, katteet lienee Sodexholla kohdallaan kun samaa mömmöä myydään sadoissa paikoissa samana päivänä. Lisähuomiona että ruuan määrää on itsepalvelunoutotiskista huolimatta rajoitettu, ja "ylimääräisestä" veloitetaan extraa...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.02.2009
Arvosana: 0

Onnetonta "miellyttää kaikkia muttei oikein ketään" höttöä. Hinta pitää huolen, että lounaat nautitaan työpäivinä muualla tai mukana kulkee eväät. Ihmeellistä kuinka kasvisruoissa proteiinipitoisten ainesosien määrä on vähäinen. Kasviproteiini on kuitenkin hinnaltaan kilpailukykyinen eläinkunnan tuotteiden kanssa. Kasvis- ja liharuoka maksavat kuitenkin saman verran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.02.2009
Arvosana: 2

Ruoka mukaan otettuna n. 6 euroa. Kilpailee hinta-laatusuhteella juuri ja juuri eineksien kanssa, mutta ei aina voita.

Samassa talossa töitä tehdessä palveluita voi käyttää hyväksi, mutta hyviä kilpailevia yrittäjiä kaivattaisiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 01.02.2009
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Arabianranta 6, 00560 Helsinki - Reitti
050 366 3794
http://www.sodexo.fi/hestia/

Vaihtoehtoisia ravintoloita