Lounas käynnissä

Fazer 8th Floor, Stockmann 8. krs

ravintolamaailma
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Ilmainen wifi

Arvostelut (57)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lehtipihivi oli todella surkean pieni, vaikka maku olikin kohtuullinen. Ranskalaisia perunoita oli sitten liikaakin. Paahdetut kasvikset olivat kaikkiin annoksiin samat eli kärähtäneet kesäkurpitsan ja paprikan palat grillivartaassa. Seuralaisellani annos viipyi ja kävi ilmi, että se kylmeni tiskillä, koska unohtivat ilmoittaa sähköiseen piippariin annoksen valmistumisesta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.10.2017
Arvosana: 0

Hei! Juhlistimme mieheni kanssa 83. syntymäpäivääni29/5 8th Floor Grillin puolella. Lehtipihvit olivat oikein hyviä eikä mieheni ranskiksissa tai minun muusissanikaan ollut puutteita. Mutta ne paahdetut kasvikset - alta vähän palaneita kovia leikkopapuja ja lähinnä keitetyn tuntuisia retiisin neljänneksiä - jäivät minulta melkein kaikki syömättä. Enpä muista ennen syöneeni retiisiä kypsennetyn kasviksen muodossa. No jaa, eipä meidän usein tule "ulkona" syötyäkään tässä iässä. Hyvää kesän alkua toivottaen
kanta-asiakas Leena Suomaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 1990€ Lisätty: 31.05.2015
Arvosana: -1

Kahvilan puolella kylmäsavulohileipä todella maukas. Kahvintilaustiskillä ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Maksamisen jälkeen ei paikkaa mihin laskea tarjotin ruokailuvälineiden ottamisen ajaksi. Asiakkaat henkivät porvariston hillittyä charmia. Pöydissä likaisia astioita tarjottimella, nähtävästi asiakkaiden oletetaan itse vievän ne pois joka tällä hintatasolla ja asiakaskunnalla on hieman liian ruokalameininkiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 27.02.2015
Arvosana: 0

Syömäkelvotonta lihaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 02.01.2015
Arvosana: -1

Lounaslistan broilerifile oli kaupungin pienin ja aneemisen näköinen, Seurueen pieniruokaisille naisillekin jäi nälkä. Myös ruokaisan salaatin tilanneelle jäi nälkä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.09.2014
Arvosana: 0

Home Cooking linjaston ruoka oli ala-arvoista. Salaatit olivat joko liiaan kuivia tai mausteisia. Keitto oli kohtalaista ja sitä pidettiin liian kuumana. Mausteiset lammaskaalikääryleet olivat liian makeita ja pippurisia. Perunamuusissa ei ollut makua ja se oli liian kylmää. Hintaan nähden huonoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 12.08.2014
Arvosana: 0

Eilen 17. 3.14 pistäydyimme ystäviemme kanssa kahville 8. krs:een. Vitriinissä oli monenlaista leivonnaista, mutta pettymykseni oli suuri, kun ( taas kerran) gluteenittomana oli ylimakea "leivonnainen" muistutti enemmän jälkiruokaa. Olen Fazer-myymälöissä saanut ihania budabest-leivonnaisia. Laittakaa mieluummin niitä. Meitä gluteenittomia on tosi paljon, eikä ole mikään ongelma tehdä herkullisia leivonnaisia tai suolaisia piiraita myös meille. Olisi niin ihana istua kahville ostosten välillä tai vain muuten, kun saisi yhtä monipuolisen tuoretarjonnan kuin muutkin asiakkaat. Ei kiitos enää kuivia muffinseja tai ällömakeita leivoksia tai pelkkää jäätelöä. Ottakaa haaste vastaan ja ilahduttakaa uudenlaisella tarjonnalla. Kiitos, kun jaksoit lukea kommenttini ja toivottavasti tilanne vielä jonain päivänä muuttuu paremmaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2014
Arvosana: -1

Harmittava kokemus. Paistettua siikaa, pieni salaatti, muutama peruna ( tosin niitä olisi saanut enemmänkin) ja hinta yli 20 euroa. Kahvi maksoi erikseen 1,50 ruokailijalle.
Kiireisen jonon vieressä ruokalistassa hinta oli jotain 13,50 euroa harhaanjohtavasti.
Minusta tämä ruuan hinta alkaa olla jo gourmet-tasoa.
Harmi, sillä tämä on ollut kätevä ruokapaikka kiireiselle harrastelevalle kaupunkilaiselle.
Kokit olivat kyllä asiallisia ja valmistivat aterian huolella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 17.03.2014
Arvosana: 0

Eilisen keiton kala on vanhaa, hyvin tunkkainen maku. Toinen kerta lyhyen ajan sisällä. Linssi perunapihvit maustettu liian voimakkaasti pistävällä mausteella ja linssipihvit kuivia

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.03.2014
Arvosana: -1

Keiton, salaatit ja lämpimäm ruoan joutuu ottamaan samalla kertaa. Lämmin ruoka kylmenee. Sekavasti sijoitettu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 1090€ Lisätty: 28.10.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki - Reitti
020 7296803
http://www.fazer.fi/8thfloor

Vaihtoehtoisia ravintoloita