Hoo

22 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (22)

Restaurant: Sandro Kortteli

Tosi hyvää ruokaa! Alkupalat maistuvat ja runsaat ja kana kunnolla valmistettu. Mausteet kohdallaan - kanasta erityismaininnan: oli kypsää ja mehukasta rapealla kuorella. Tulen toistekin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 18.03.2020
Betyg: 0

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Kaisaniemi restaurang

Huippumesta, huippulounas

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 08.04.2018
Betyg: 1

Restaurant: Bon Temps Cafe

Stadin parhaat korvapuustit. Voilla leivottu.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 6€ Tillagt: 14.11.2017
Betyg: 0

Restaurant: Ravintola White Lady

White Ladyn tarjonnasta löytyy tällä hetkellä kiva yllätys taloyhtiön asukkaille; Suomen juhlavuoden kunniaksi White Lady tarjoaa edullisesti Mannerheimintie 93:n asukkaille (Lotta Svärd-talo) kotiinkuljettuna päivän keiton, johon sisältyy leivät ja jälkiruoka. Kahden päivän kokemuksen perusteella sanoisin, että palvelu ja ruoka ovat loistavia. Toivottavasti kokeilusta tulee pysyvä ;)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 27.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Fazer 8th Floor, Stockmann 8. krs buffetrestaurang

Lehtipihivi oli todella surkean pieni, vaikka maku olikin kohtuullinen. Ranskalaisia perunoita oli sitten liikaakin. Paahdetut kasvikset olivat kaikkiin annoksiin samat eli kärähtäneet kesäkurpitsan ja paprikan palat grillivartaassa. Seuralaisellani annos viipyi ja kävi ilmi, että se kylmeni tiskillä, koska unohtivat ilmoittaa sähköiseen piippariin annoksen valmistumisesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 25.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Graniittilinna restaurang

Hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Alkuruuaksi maa-artisokkakeittoa, pääruuaksi ylikypsää härkää ja jälkiruuaksi porkkanakakkua minttusuklaajäätelön kera. Kaikki annokset sopivat hyvin keskenään ja jokainen oli omalla tavallaan huippu. Hinta/laatusuhde kohdallaan, sillä saimme hyvää palvelua ja kaikki ruuat olivat erityisen hyviä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 34€ Tillagt: 13.10.2017
Betyg: 0

Restaurant: Soppakanuuna Terho Oy

Kävin joitakin päiviä sitten syömässä lohisopan tässä samassa paikassa ja se oli ihan ok. Tänään 30.7.2017 päätin juhlistaa sunnuntaita valitsemalla Mixed-lautasen, koska näyttivät edelläni olevien asiakkaiden lautasilla ihan hyviltä (ja mainoskuvassa). No, sain lohimedaljongin, joka oli lähes nahkaa ja sanoin siitä, johon puolustauduttiin tiskin takana, että annokseen kuuluu vain puolikas medaljonki. Toki voi näin olla, mutta näin kuinka juuri tämä pala oli viimeinen rasvassa lillunut ja uusia laitettiin paistumaan. Tämä pala oli lähinnä nahkaa, koska se oli hyvin ohut ja siitä oli jo paloja tipahtanut. Minusta ei ollut 14€n arvoinen sapuska. Perunoita osaan keittää itsekin. Ehkä en ihan pian poikkea tähän paikkaan uudelleen. Varsinkaan kun myyjättäret kovasti tirskahtelivat valitukselleni. Kuvasta voi jokainen tehdä päätelmänsä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 30.07.2017
Betyg: 0

Restaurant: Brasserie Le Havre franska

Tavallista parempi lounasruoka. Lampaanjauhelihasta valmistettuja pullia ja valinnaisesti kalaa. Salaattipöytä loistava ja tuore, vaikka menimme varsin lounasajan lopussa. Kaikki oli erityisen hyvää. Lounaskeitto jäi minulta kiireessä maistamatta, mutta sekin oli ystäväni mielestä hyvää. Kuva ei anna oikeutta annoksen maulle, mutta tämän kasasinkin minä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 09.06.2017
Betyg: 0

Restaurant: Chalupa Food Machete

Ihan perus Pork Burrito. Cuacamole maksoi erikseen euron. Perusmättöä, jonka otin vähemmän tulisella kastikkeella. Syötävää, muttei erityistä. Olisin kaivannut enemmän sallattimaista sisältöä ja vähemmän "ryynejä".

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.06.2017
Betyg: 2

Restaurant: Ravintola Perho finskt

Viikonlopun venäläinen brunssi osoittautui todella hyväksi; alkukeittona Borch-keittoa, lisänä kaalipiirakkaa, leikkeleitä ja kalaa maan ja taivaan väiltä, blinejä jne. Jälkkäriksi täytettyjä lettuja ja Charlotte Russe. Tänne todella kannattaa mennä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 23.10.2016
Betyg: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites