Avautuu 10:30

Il Duetto

italialaista
Arvosana 1.5 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (124)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

. .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: -6

Pizzeriassa ei ilmeisesti tiedetä, miten hyviä pizzoja Suomessa saa muualta. Suosittelen käyntiä vaikka Kotipizzassa. Pohja lienee ollut pakastetaikinaa, sillä pizza tuli nopeasti. Myös juusto oli käsittämättömän pahaa eikä muitakaan raaka-aineita voi kehua. Hintaan nähden pizzan kokokin pieni. Harmittaa satsaus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.06.2014
Arvosana: 0

Paikka on likainen ja ruoka ei ole tuoretta, se on pakastettu ja ei ole oikeaa italialainen ruoka.
älkää menkö!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.05.2014
Arvosana: 2

Ennen hyvä pizzapaikka, nykyään järjettömän mautonta huttua. Lounaalle tullut valikoimiin buffet, jonka sisältöä ei yksikään italialainen itse suuhunsa pistäisi. Buffetin pizza pelkkää valkoista pullapohjaa, jonka päällä ohkainen sipaisu täysin mautonta tomaattikastiketta ja surkea pieni juustonliru. Toisella kertaa lounaan kanssa tilattu viini oli paikko kiikuttaa takaisin keittiöön, kun lasi haisi järjettömän pahalta. Sääli, mitä paikalle on tapahtunut, sillä sama porukka on ennen kyennyt tekemään todella laadukastakin ruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 17.04.2014
Arvosana: 0

Kaksi gluteenitonta pizzaa facediilillä. Pizzat todella pieniä, lähes mikropizzan kokoisia. Pohja lötköä(pakastepohja?). 0/5.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 15.04.2014
Arvosana: 0

JÄRKYTTÄVÄ palvelu ja palanut pizza. Olimme saaneet lahjaksi diilin kolmen ruokalajin illallinen kahdelle. Soitimme ravintolaan olisiko heillä tilaa samalle illalle. Mies valitteli että on täyttä mutta jos ehdimme tulla puolen tunnin päästä saisimme pöydän. Kun tulimme ravintolaan siellä ei ollut yhtäkään asiakasta. Meitä ei siis haluttu paikalle. Tarjoilija oli todella tyly. Pizzani oli puoliksi aivan palanut pohjasta ja syömä kelvoton. (Pizzat olivat myös melkp mauttomia) Tarjoilija ei pahoitellut asiaa mitenkään vaan vei vain pizzan pois. Lähtiessämme hymy vähän kirposi maksaessamme juomiamme mutta varmaan vain koska hän sain kassaan vähän rahaa ja pääsi naljailemaan meille. KIERTÄKÄÄ TÄMÄ PAIKKA KAUKAA.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 27.03.2014
Arvosana: 2

Surkeaa, ylisuolaista ruokaa. AIvan kelvoton palvelu. Älkää kukaan ikinä menkö tänne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.02.2014
Arvosana: 0

Nyt ei voi muuta sanoa kuin paska paikka. Pizza surkeaa, ei mitään makua. Palvelu tyypillistä italialaista paskaa (ei tietoakaan asiakaspalvelusta, pitäisi varmaa italian-pojan mennä takaisin koulun penkille miettimään...).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 21.10.2013
Arvosana: 2

Voi terve! Mautonta ruokaa, epäsiistiä. Pyyhin servetillä lasin ennenkuin aloin syödä ja servettiin jäi huulipunaa!! Oreganoa piti erikseen pyytää pöytään ja sekin tuotiin kaupan purkissa, jonka valkoinen korkki oli mustana liasta!! Pizzan reunat osittain palaneet. Jos tämä on Helsingin paras pizzapaikka niin heikko on taso!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 10.10.2013
Arvosana: 3

Paskin palvelu ikinä ravintola saralta. Ostin grouponin lahjakortin ja varmistin kahteen kertaan että gluteenitonta pizzaa on. Kun istuimme pöytään ja aloin kysymään että onhan gluteenitonta pizzaa niin omistaja vastasi ettei ole vielä vaan ne on Tapiolassa. Kysyin että voinko syödä jotain muuta gluteenitonta kompromissiksi, vastaus oli että ei ja lisäksi omistaja sanoi ettei ole hänen syy ettei heillä ole pizzaa vaikka niin oli luvattu. Siinä vaiheessa alkoi olla hermot pikkuisen kireällä. Ei siis enää Italian paskaa palvelua minulle eikä grouponin diilejä ravintoloista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2013
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (3)


Sijainti

Malminrinne 6, 00100 Helsinki - Reitti
09 23163085
http://www.ilduetto.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita