Avautuu 10:30

Nepali Chulo

Nepalilainen ravintola
Arvosana 4.3 / 5

NEPALI CHULO on aito nepalilainen ravintola, jonka löytää osoitteesta Meritullinkatu 13, 00170 Helsinki. Me olemme koonneet ruokalistamme perinteisistä ja herkullisista nepalilaisista ruokalajeista. Sen lisäksi tarjoamme myös valikoiman suosittuja eteläaasialaisia annoksia mukaan lukien curry-, tikka-, kofta ja tandoori-annoksia sekä naan-leipää. Useista annoksistamme on tarjolla myös kasvisvaihtoehto. Tulkaa maistamaan, kokemaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta nepalilaisesta vieraanvaraisuudesta!


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (8)

Ravintola Nepali Chulo on kokemukseltaan ja ruoan maultaan sekä laadultaan yksi parhaimmista nepalilaisesta ravintoloista. Henkilökunta on erittäin ystävällinen, eikä ruokaa tarvitse odottaa pitkään. Lounas aikaan tarjoillaan myös selkeä menu hyvään hintaan.
Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 26.08.2018
Arvosana: 0

Tilasin kotiinkuljetulsella malahi koftan. Kasvispyöryköitä oli kaksi kpl. Se on liian vähän. Sen lisäksi raitakastike oli todella juokseva, kuin vettä. Muualta saa täyteläisempää ja maukkaampaa ruokaa, joten en todellakaan suosittele tätä neppistä kenellekkään. Ei jatkoon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.07.2018
Arvosana: 0

Laadultaan perusnepalia. Chicken tikka masala sopivan tulinen, naan-leipä kooltaan perusnepalilaista pienempi.

Sisustus siistihkö, joskin sitä heti rupesi miettimään että mikä kaikki on perua tilassa aiemmin kauan toimineesta venäläisravintola Kasakasta. Musiikki sitä mitä tälläisessa odottaa sopikin.

Henkilökunta kohteliasta ja riittävän tehokasta. Miinusta tosin siitä, että laskua sai hetken odotella huolimatta siitä että tarjoilija päivysti tiskin takana, sattui vaan olemaan pidempi privapuhelu meneillään.

Kaikkineen, ihan OK paikka, voisin käydä toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 01.06.2018
Arvosana: 0

Hieno sisustus, mukava palvelu ja maukasta ruokaa.
Erityisesti pidin jogurttikastikkeesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 26.04.2018
Arvosana: 0

Sangen "perusnepalilainen" joka suhteessa. Lounaan mix-annoksen tuorejuusto oli hyvä, lammasruoka taas hivenen tylsähkö.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 21.03.2018
Arvosana: 0

Mukava, pieni ja kotoisa ravintola, jonka eduksi oli ystävällinen ja sujuva palvelu. Syömämme kasvisruoka-annokset maistuivat kaikille ja koon puolesta sopivat myös isompaan nälkään. Olen tottunut hieman tulisempaan/mausteisempaan nepalilaiseen, mutta ensi kerralla tätä osaa pyytää. Hintataso oli sijaintiinsa nähden hyvin kohtuullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.12.2017
Arvosana: 0

Söimme lammaspyörykät maustekastikkeessa. Riisiä oli runsaasti. Maku oli mielikuvitukseton. Leipä oli, kuten aina, hyvää. Sisustukseen olisi tällä sijainnilla voinut panostaa enemmän. Palvelu oli huomaavaista mutta uutta käyntiä paikkaan en tämän perusteella harkitse.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 22.12.2017
Arvosana: 0

Krunikan ensimmäinen nepalilainen ravintola avasi ovensa kuukausi sitten, ja pienellä viipeellä pääsin vihdoin tutustumaan paikkaan. Sisustuksensa puolesta Nepali Chulo jatkaa kaikista Suomen muista nepalilaisista ravintoloista tutulla linjalla, ja kovin on myös ruokalista tutun oloinen. Kun vielä sama "Tunnelmia Himalajalta" -kasetti soi non-stoppina kaiuttimissa kuin muissakin nepskuissa, ei arvioitavaksi jää kuin se, erottuuko ruoka edukseen verrokkiryhmästä vai ei. Palveluhan nepalilaisissa on pääsääntöisesti erittäin kohteliasta, niin täälläkin.

Yhden käyntikerran perusteella on valitettavasti todettava, että kanta-asiakasta minusta tuskin tulee. Kana-annos oli erittäin suuri, ja itse kana mukavasti kypsennetty, mutta masala-kastike maistui lähinnä purkkikaman ja lihaliemen vahinkolapselta. Tuskin soosi oikeasti tuli purkista, mutta ilmeisesti tuoreista aineksista ja mausteista säästeltiin sen verran, että kovin maistui teolliselta.

Toivon paikallisille yrittäjille aina menestystä, niin nytkin. Tason on kuitenkin noustava reilusti, jos mielii kilpailla Helsingin kärkinepalilaisten kanssa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 04.12.2017
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Meritullinkatu 13, 00170 Helsinki - Reitti
0401785022

Vaihtoehtoisia ravintoloita