jsalokan

138 arvostelua

Rauhallinen, erilaisen hyvää ruokaa, kohtuuhinnalla.

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)
Laatuarvostelija: Saanut eniten +ääniä

Blogi

Arvostelut (138)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Vapiano italialaista

Teinipaikka. Kätevän sijainnin vuoksi minulle ehdotettiin "hyvää pastapaikkaa" Kaisaniemenkadulla. Heti en muistanut mistä paikasta on kyse, joten erehdyin suostumaan. Tässä paikassa ei vielä koskaan ole minulle sopivaa ravintolakonseptia ole ollut, niinpä ei nytkään. Kyseessä ei ole oikea ravintola vaan pikaruokapaikka, josta tarjoilijat puuttuvat ja asiakas itse jonottaa ruuan sekä metsästää istumapaikan. Ympäristö on hälyinen ja tilassa on ohikulkupaikan tunnelma. Suositeltua kuukauden uutuus pastaa (tai siis annoksen pääraaka-ainetta) ei ollut, ja kokki suositteli tilalle kaikkea mitä sattui löytymään. Raaka-aineet kaadellaan annospusseissa pannulle ja asiakkaalta kysellään mitä saisi olla lisäksi, sopii se sitten valitun annoksen makuihin tai ei.
Paikassa oli paljon "opiskelija" -ikäluokassa olevaa väkeä, ja annosten hinta varmaan sopiikin hyvin heidän kukkarolleen. Vaikka ruoka loppujen lopuksi oli "ihan ok" syötävää, en usko että toiste on mitään syytä käydä tätä kokemassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 05.02.2013
Arvosana: -9

Ravintola: Ristorante Il Siciliano Flamingo italialainen

Kaksi kertaa käyty nyt kokeilemassa paikkaa, ja aivan hukassa on sekä salinpuoli että keittiö. Kaikki KESTÄÄ tolkuttoman kauan ja se mitä keittiöstä lopulta tulee eteesi on alle arveostelun. Ehkä tämä tästä paranee kun oppivat hommansa alkupaniikin jälkeen, mutta nyt tuota ei voi suositella...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.09.2008
Arvosana: 1

Ravintola: Stefan's Steakhouse, Helsinki pihviravintola

Iloinen yllätys. Tampereen Stefan käynnin jälkeen en odottanut liikoja, mutta yllätyin iloisesti. Tarjoilijamme oli erityisen iloinen ja avulias ja jaksoi vehdata viinivalintojemme kanssa. Kaikki kehuivat valitsemiaan pihvejä ja itse olin erityisen yllättynyt yhdestä parhaista poron fileistä mitä olen syönyt. Menen mielelläni toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 04.02.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Kosmos suomalaista

Perinteinen ravintola ydinkeskustassa. Täällä voi kokea aidon suomalaisen ravintolaelämyksen niin hyvässä kuin pahassa. Paikka toimii mainiosti jos haluat työ -tai kaveriporukalla istua iloista iltaa nauttien suomalaisen keittiön makuelämyksistä. Ruoka ei ole aivan sieltä parhaasta päästä ja palvelussa on tiettyä pikanttia särmää, mutta kokemuksena hauska kun sen sellaisena osaa ottaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 03.10.2012
Arvosana: 3

Ravintola: Ravintola Heinätori eurooppalaista

Suositeltava kokemus. Söimme lounaslistalta alkuun parsaa ilmakuivatulla kinkulla ja uppokeitetyllä munalla. Hyvä, vaikka kastike munan lisäksi tuntui vähän liialta. Pääruokana porsaan poskea, joka olikin oikein erinomaisesti valmistettua. Myös lisukkeet kohdallaan. Jälkiruoka aika yllätyksetön mousse. Tarjoilu pelasi ja omistajallakin oli aikaa rupatella hetkinen. Tänne kannattaa kävellä keskustastakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 39€ Lisätty: 08.05.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Casseli

Söimme lauantaiselta lounaslistalta. Erinomainen alkupalapöytä kuului hintaan. Tarjolla oli erilaisia kaloja ja terriinejä sekä salaatteja. Hyvin tehtyjä laadukkaista aineista. Pääruokavaihtoehtoina oli paistettua ahventa tai liha (olikohan metsäpeuraa). Molemmat annokset olivat syöjien mielestä maukkaita ja omassa kalassani pidin varsinkin kastikkeista. Vaikka hintataso saattaa tuntua lahtelaisittain kalliilta, ei se sitä kuitenkaan ruoan tasoon nähden ole. Erinomainen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 21.04.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Strindberg ravintola

Joulumenu pari iltaa ennen aattoa. Paikka oli täynnä (myös muutama pikkujulkkis) ja kiireinen mutta pienen odottelun jälkeen paikat löytyivät (ilman varausta).
Alkuruuaksi toast skagen jokiravuista, jotka mielestäni maistuivat vähän liikaa säilykeliemelle. Pääruuaksi haudutettua hanhen rintaa tattirisotolla. Erinomainen annos. Jälkiruokana melko tavanomainen omenastruudeli, varsinkin kastike olisi kaivannut paksuutta. Kokonaisuutena pidin paikasta, sen rennosta tunnelmasta ja ystävällisestä palvelusta. Tulen käymään toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 02.01.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Stefan's Steakhouse, Tampere pihviravintola

Kaverin toiveesta kävimme täällä joululounaalla. Mukava paikka ja ilmapiiri sekä ystävällinen henkilökunta. Paikka oli melko täynnä ja kiireinen mutta palvelu pelasi silti mainiosti. Odotin hieman enemmän ruualta. Alkuruokana lohimousse (hyvä) ja marinoitua lohta (ei ihan minun makuuni). Pääruuaksi melko pieni annos valmiiksi leikattua pihvilihaa. Kastike vaatimaton. Kohtalainen jälikruoka. Tämän vierailun perusteella vähän ylikehuttu paikka, mutta täytyy kokeilla vielä toistekin jos tilaisuus tulee.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 02.01.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Belge bar&bistro belgialaista

Täällä on tullut syötyä hyviäkin annoksia ja nytkin seuralaisen simpukat olivat oikein hyviä maukkaassa kastikkeessa. Meillä muilla sitten oli pari erilaista pasta-annosta ja ne kyllä olivat, no, vaatimattomia. Eli ylikypsää pastaa ja mauttomia kastikkeita. Tarjoilu sujui kun muisti rennon eurooppalaisesti itse pyytää mitä tarvitsi.
Paljon oli lauantai-iltapäivänä turisteja ja muita satunnaisen näköisiä kävijöitä, ehkä muut jo tietävätkin paikan tason?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 19.09.2012
Arvosana: 2

Ravintola: Rice Garden sushia

Iltapalaa pienelle työporukalle listalta. Paikan sisustus vaatimaton mutta ilmapiiri rento ja tarjoilu ystävällistä. Itse ruoka edusti normaalia Helsingin sushitasoa, siis aika keskivertoa tavaraa. Jos kohdalle sattuu voin käydä toistekin, muutoin kunnon sushin etsintä jatkuu...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.09.2012
Arvosana: 1


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit