Keittiö auki

Ravintola Strindberg

ravintola
Arvosana 3.9 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (44)

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Ruoka hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 27.11.2015
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Classical location, classical interior, classical menu: exactly what you are hoping for with friendly and relaxed upper scale atmosphere with normal prices. I warmly recommend.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 08.06.2014
Arvosana: 0

Useamman kerran perusteella ruoka on aina ollut laadukasta ja maukasta. Annokset ovat lähinnä klassikkoja, mutta hyvin tehtyjä sellaisia. Etenkin hiillostettu lohi on aina ollut erinomaista. Palvelu on sujuvaa ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 03.02.2014
Arvosana: 1

Söimme täällä alkusyksystä. Miellyttävä, lämminhenkinen tunnelma. Nuori tarjoilija erittäin ystävällinen ja hallitsi viinilistan ulkoa ja osasi suositella juuri sopivaa viiniä. Alkupaloina mozzarella- ja caesar-salaattia, jotka hyvin maustettuja ja maukkaita. Pääruokana metsästäjänleipä sekä hiillostettua nieriää, joista ensimmäinen oli juuri sitä, mitä tilattiinkin. Nieriä ja punajuuririsotto maukkaita, vaikka lisukkeena olleen fenkolin maku olikin aivan liian hallitseva. Jälkiruoat olivat hyviä. Kyllä tänne menee toistamiseenkin, jos kaipaa viihtyisää ruokaravintolaa ja hyviä makuelämyksiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 02.12.2013
Arvosana: 1

Kuuluu Royal ravintola -ketjuun, mikä näkyy annosten pienuudessa ja karkeassa ylihinnoittelussa. Kolme jättiravun pyrstöä muutaman salaattilehden päällä ja lusikallinen palsternakkapyreetä: 15,60 €. Kaksi pientä palaa nieriää ja niukasti punajuurisottoa: 26,70 €. Oli pakko mennä nakkikioskille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 28.09.2013
Arvosana: -1

Bakfickan lounas. Galleria Esplanadin (ent Kämp Galleria) yläkerroksessa, nimensä mukaisesti Strindbergin takataskussa on oiva lounaspaikka. Sopii smart casual edustuslounaisiin loistavasti, sen verran tyylikäs, muttei liian hieno, paikka on.

Tavallista, mutta tasokasta suomalaista kotiruokaa on tarjolla buffetista, josta saa 9,70e hintaan valita lautaselleen kahdesta eri pääruoasta tai vaikka molemmista.

Harmi, että jos keittoa ottaa, hinta pompsahtaa 12,50 euroon. Salaattipöydän valikoima ei ole suuren suuri, mutta tuore ja laadukas sekin.

Miinusta ahtaasta noutokulmauksesta ja wc-tilojen hieman hankalasta lokaatiosta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.09.2013
Arvosana: 1

Ravintolan suosio perustuu enimmäkseen hyvään sijaintiin ja mukavaan henkilökuntaan. Ruoka-annokset ovat hälyyttävän pieniä ja sama ruokalista pyörii ympäri vuoden, pienet muutokset ovat vuosittain täsmälleen samat. Ruoan taso ei huimaa eikä vastaa hintaa. Viinit ovat järistyttävän kalliita, taitaa kerroin olla 5 Alkon hinnoille, joka on varmasti kaupungin ennätys. Ilmeisesti on vain niin,että ketjuravintolassa syödään ja juodaan ketjukamaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 15.08.2013
Arvosana: 0

Kesäkuun alkupuolella keskiviikkoilta klo 17 ja vaikeuksia saada pöytävarausta tehtyä. Hämmentävää kyllä, paikka oli täyteen ammuttu ja meille annettiin pöytä, mutta myös ukaasi poistua paikalta viimeistään klo 20. Tämä sopi meille, joten ei muuta kuin tilausta tekemään.

Alkuun perusvarma ja usein vähän tylsä toast skagen. Sinänsä ihan OK annos, mutta katkaravut maistuivat ns. kalamaiselle, mikä viestii niiden olleen jotain muuta kuin siitä parhaasta päästä. Omaan makuun suolaa oli hieman liikaa. Tämä on enemmän henkilökohtainen asia, kun olen tottunut melko vähäsuolaiseen ruokaan. Törmään tähän ravintoloissa jatkuvasti.

Parsaviikkojen vuoksi tuli päädyttyä valitsemaan annokseksi lohta ja vihreää parsaa. Lohi oli mukavan rapea ja muutenkin kypsyysaste oli kohdallaan. Parsassa oli juuripäässä tarjolla melko katkeria makuja, joten se toi miinusta ruoan suhteen. Katkeruutta ei osaltaan ainakaan vähentänyt lisäkkeenä ollut kypsennetty tuore pinaatti. Kumpaakaan näistä ei annoksen kastike kyennyt peittoamaan. Jäin kaipaamaan täyteläisempiä makuja.

Kokemus oli hyvä ja palvelu toimi kaikin puolin mukavasti. Ystävällistä oli myös antaa meille pöytä, vaikka sille oli myöhemmin varaus. Tämä ei läheskään aina ole itsestäänselvyys, kun puhutaan Suomesta. Miksi?

Paikan parasta valttia ovat ehdottomasti sijainti ja tunnelma. Ne lienevät suurimmalle osalle ihmisistä tärkein syy valita paikaksi juuri Strindberg. En usko, että sinne tullaan ruoan vuoksi. Itse tulen todennäköisesti asioimaan jatkossakin kahden aiemmin mainitsemani syyn vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 08.06.2013
Arvosana: 0

Melko ahtaasti sijoitetut pöydät tekivät melko meluisan vaikutelman sillä vain yksi pöytä oli tyhjä. Puheensorina ei tietenkään häirinnyt mutta pientä väljyyttä olisi voinut olla. Söimme Strindbergin menun. Toast skagen oli raikas mutta rapuja suhteessa leipään oli ihan liikaa. Loppumetreillä alkoi jo tökkiä.
Pihvi oli mehevä ja kypsyysaste juuri oikea mutta päältä poltettu aivan liian mustaksi. Jouduin kuorimaan pinnan pois,jolloin samalla lähti herkullinen mausteseos. Tästä huomautettuani sain cappucinon veloituksetta. Tarjoilija suhtautui asiaan hyvin.Kasvikset olivat todella hyvin kypsennetty ja ruusukaali todella maukasta.
pottuvoi oli suussasulavaa ja samettista.
Kirsikkauunijäätelö kruunasi aterian. En ole saanut koskaan noin hyvää uunijäätelöä vaikka olenkin itse alalla.
Viinisuositus oli kohdallaan ateriaan nähden.
Palvelu oli juuri sopivasti aikataulutettu ja saimme syödä rauhassa eikä kiirettä tuntunut olevan kellään vaikka paikka oli aivan täynnä. Jokaiselta (4 ) tarjoilijalta irtosi hymy.
Olen varmasti jatkossa paikan asiakkaana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 49€ Lisätty: 10.03.2013
Arvosana: 0

Kiva sisustus, ihan kiva ruoka. Tällä rahalla syö paljon maittavammin vaikkapa Murussa tai Chef & Sommelierissä. Annosten hinta-laatusuhde on surkeahko, vaikka kaikki ruoka oli täysin syömäkelpoista ja semi-maittavaa.

Söin alkupalaksi Toast Skagenin, joka oli pettymys. Annoksesta puuttui pehmeys ja maukkaus, samaa sotkua saisin S-marketin tiskiltä. Nätti annos kuitenkin oli.

Pääruoaksi valitsin chateubriandin maalaisranskalaisilla. Kypsyystoive oli medium miinus, tulos well done. Ei kiva. Pihvi oli kuitenkin hyvää, mutta annoksen yleismeininki aika väsähtänyt ja ketjuravintolamainen.

Jälkiruoaksi syöty passionpiirakka suklaaganachella oli ok.

Mikään annoksista ei ollut pahaa vaan ihan kivaa, mutta näillä hinnoilla ihan kiva ei riitä.

Palvelu vähän väsynyttä, intohimoa ei havaittavissa. Kaikki kuitenkin pelitti.

Sisustus kiva ja tunnelmallinen.

Ei tarvetta mennä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 10.02.2013
Arvosana: 1


Sijainti

Pohjoisesplanadi 33, 00100 Helsinki - Reitti
+358 9 6128 6900
http://www.strindberg.fi/fi/etusivu/