Keittiö auki

Ravintola Strindberg

ravintola
Arvosana 4.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (47)

Kiireetön, huomaavainen palvelu, klassinen, erinomainen ruoka, ja miellyttävän rauhallinen tunnelma yläkerrassa (alakerrassa häiritsevää musiikkia, muttei onneksi kuulunut yläkertaan).

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 46€ Lisätty: 09.02.2018
Arvosana: 0

Strindberg on ehdoton luottopaikkani. Täältä ei ehkä saa uusimpia trendiruokia, mutta klassikoiden ystävälle tämä ravintola on nappivalinta. Laatu on tasaisesti korkea sekä annoksissa että palvelussa, ja tunnelma on Helsingin parhaimpia. Arvostan erityisesti kaiuttimista soivaa ysäriräppiä ja ruudullisia pöytäliinoja, jotka himmentävät onnistuneesti liikaa hienostelua. Kokemuksen maksimoinniksi tilaa alkuun kirjastobaarista cocktail, pyydä ikkunaloosipöytä ja tilaa Rydbergin pannu (oli sitä listalla tai ei, saat sen). Itse tilaan yleensä 3 ruokalajin menun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 20.10.2017
Arvosana: 0

Quite ok food. Nothing special but ok. Traditional place with long history

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 19.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Ruoka hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 47€ Lisätty: 27.11.2015
Arvosana: 0

Classical location, classical interior, classical menu: exactly what you are hoping for with friendly and relaxed upper scale atmosphere with normal prices. I warmly recommend.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 08.06.2014
Arvosana: 0

Useamman kerran perusteella ruoka on aina ollut laadukasta ja maukasta. Annokset ovat lähinnä klassikkoja, mutta hyvin tehtyjä sellaisia. Etenkin hiillostettu lohi on aina ollut erinomaista. Palvelu on sujuvaa ja ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 03.02.2014
Arvosana: 1

Söimme täällä alkusyksystä. Miellyttävä, lämminhenkinen tunnelma. Nuori tarjoilija erittäin ystävällinen ja hallitsi viinilistan ulkoa ja osasi suositella juuri sopivaa viiniä. Alkupaloina mozzarella- ja caesar-salaattia, jotka hyvin maustettuja ja maukkaita. Pääruokana metsästäjänleipä sekä hiillostettua nieriää, joista ensimmäinen oli juuri sitä, mitä tilattiinkin. Nieriä ja punajuuririsotto maukkaita, vaikka lisukkeena olleen fenkolin maku olikin aivan liian hallitseva. Jälkiruoat olivat hyviä. Kyllä tänne menee toistamiseenkin, jos kaipaa viihtyisää ruokaravintolaa ja hyviä makuelämyksiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 02.12.2013
Arvosana: 1

Kuuluu Royal ravintola -ketjuun, mikä näkyy annosten pienuudessa ja karkeassa ylihinnoittelussa. Kolme jättiravun pyrstöä muutaman salaattilehden päällä ja lusikallinen palsternakkapyreetä: 15,60 €. Kaksi pientä palaa nieriää ja niukasti punajuurisottoa: 26,70 €. Oli pakko mennä nakkikioskille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 70€ Lisätty: 28.09.2013
Arvosana: -2

Bakfickan lounas. Galleria Esplanadin (ent Kämp Galleria) yläkerroksessa, nimensä mukaisesti Strindbergin takataskussa on oiva lounaspaikka. Sopii smart casual edustuslounaisiin loistavasti, sen verran tyylikäs, muttei liian hieno, paikka on.

Tavallista, mutta tasokasta suomalaista kotiruokaa on tarjolla buffetista, josta saa 9,70e hintaan valita lautaselleen kahdesta eri pääruoasta tai vaikka molemmista.

Harmi, että jos keittoa ottaa, hinta pompsahtaa 12,50 euroon. Salaattipöydän valikoima ei ole suuren suuri, mutta tuore ja laadukas sekin.

Miinusta ahtaasta noutokulmauksesta ja wc-tilojen hieman hankalasta lokaatiosta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.09.2013
Arvosana: 1

Ravintolan suosio perustuu enimmäkseen hyvään sijaintiin ja mukavaan henkilökuntaan. Ruoka-annokset ovat hälyyttävän pieniä ja sama ruokalista pyörii ympäri vuoden, pienet muutokset ovat vuosittain täsmälleen samat. Ruoan taso ei huimaa eikä vastaa hintaa. Viinit ovat järistyttävän kalliita, taitaa kerroin olla 5 Alkon hinnoille, joka on varmasti kaupungin ennätys. Ilmeisesti on vain niin,että ketjuravintolassa syödään ja juodaan ketjukamaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 60€ Lisätty: 15.08.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (8)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Pohjoisesplanadi 33, 00100 Helsinki - Reitti
+358 9 6128 6900
http://www.strindberg.fi/fi/etusivu/

Vaihtoehtoisia ravintoloita