ninaja

8 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Gringos Locos Lappeenranta tex mex

Annokset suuria, ruoka ihan kelvollista mättöä. Rennompaan syömiseen, juomiseen ja istumiseen sopiva mesta! Välillä ruuhkaisaa ja hidasta, ja kaikki pöydät eivät sijainniltaan ole niitä miellyttävimpiä istua. Kannattaa varata pöytä jos ehdottomasti mielii syömään, muuten saattaa joutua kääntymään ovella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Wanha Makasiini Bistro klassinen keittiö

Siisti, mutta sopivan rento paikka illastamiseen puolison, perheen tai ystävien kanssa. Ruoka on maukasta, annokset riittävän kokoisia (ei valtavia, mutta ei pieniäkään) ja palvelu enimmäkseen miellyttävää. Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin. Suosittelen ehdottomasti pöytävarausta. Jos Jani on paikalla, pitää hän kyllä hyvän huolen vieraistaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 15.09.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Belge bar&bistro belgialaista

Oikein kelvollinen ruokapaikka rennommalle päivälliselle. Ruokalista on simpukoita lukuunottamatta melko perus. Kana, munakoiso ja maksa maistuivat erinomaisesti, ja annokset olivat sopivan, jopa reilun, kokoisia. Juomalistalla mielenkiintoisen kuuloisia siidereitä.

Oikein ruuhkaisenakin aikana saimme juuri ja juuri pöydän ilman varausta ja ystävällistä palvelua. Livemusa soi baarin puolella niin kovaa että seurustelu oli loppuillasta melko mahdotonta. Suosittelen visiittiä mieluiten arkena ja alkuillasta. S-ryhmän paikaksi kokemus yllätti positiivisesti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 25.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Kuurna suomalaista

Ruoka on laadukasta, puhdasta ja pelkistettyä ja hinta-laatusuhde on pettämätön. Itse tehty leipä on hyvää ja sekä liha- että kala-annokset ovat olleet nappivalintoja. Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin (tässä tapauksessa gluteeniton ja vehnätön), mutta niistä kannattaa ilmoittaa varausta tehdessä. Pöytävaraus ehdoton!

Viinilistalta löytyy helmiä, mutta hintahaitari on melkoinen - kannattaa olla tarkkana sen mukaan, millä budjetilla on liikkeellä. Menun lisäksi seinältä löytyy lista päivän erikoisannoksista.

Tila on pieni ja ahtaahko, joten naapuripöytien jutut kuuluu hyvin. Paikalle kannattaakin mennä mielenkiintoisten ja puheliaiden ihmisten kanssa, jotta oma puheensorina peittää naapurien jutut. :) Talvella tila on hieman vetoisa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 25.02.2014
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kielo fine dining

Tunnelma Kielossa on ihana ja asiakas saa kokea olevansa tärkeä ja arvostettu. Vuosien varrella menu alkaa hieman toistaa itseään ja hinnat ovat nousseet tasaisesti, mutta miksi toisaalta erinomaista pitäisi sen suuremmin alkaa parantamaan. Palvelu on kuitenkin se, joka saa palaamaan yhä uudestaan. Kerran on henkilökunnan kiireen takia fiilis kärsinyt, ja kerran on pöytään tullut aivan liian suolainen annos. Ja vierailtuja kertoja on takana lukuisia... Myös viinilistalla on kelpojuomia melko kohtuulliseen hintaan. Tämäkin kuitenkin oikaistiin asianmukaisesti. Jos olet Joensuussa, sinun täytyy käydä Kielossa! Täydellinen paikka juhlimiseen tai treffi-iltaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 55€ Lisätty: 23.11.2013
Arvosana: 4

Ravintola: Ravintola Kreeta kreikkalaista

Herkullisia kreikkalaisia makuja. Erityisesti lounasaikaan hintalaatusuhde on kohdallaan. Etenkin moussaka ja munakoisodippi ovat herkkua! Iltaravintolaksi ei ehkä se kaikkein viihtyisin paikka, ja palvelu on välillä hieman töksähtelevää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.11.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Dolly Meal Maker pikaruokaa

Yleensä Dollyssa on hyvät perusburgerit, rapeat ranskalaiset ja maukkaita pihviannoksia. Välillä on take awayna tullut väärän kokoinen/sisältöinen annos, eikä siitä myöhään ja väsyneenä viitsi tepastella reklamoimaan...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 24.11.2013
Arvosana: -3

Ravintola: Amanda

Menimme Amandaan, koska paikka on lähes ainoita Varkaudessa ja menu oli juuri uudistunut. Uudistusta tuskin huomasi, samat annokset siellä taitaa keikkua? Palvelu ystävällistä, joskin hieman kokemattoman oloista eikä sen takia kovin huomioivaa. Juomalasit ja pöytäliina olivat käynnillämme likaisia. Vesi ja valkoviini olivat valitettavasti aivan liian lämpimiä, vaikka viini olisi muuten maistuvaa ollutkin. Listalta tilattu kanadippi (paneroituja broilerinfileepaloja, talon chipsejä,valkosipuli ja chilidippi) ei ollut panerointia nähnytkään, vaan tarjolla oli kuivaa, erikoisen makuista kanaa hammastikun kokoisissa vartaissa. Vahva veikkaus olisi, että tuote olisi pakastimesta. Ranskalaiset olivat pehmeitä, dipit ihan ok. Pöytäseurueen mukaan pihvit oli ok. Kovasti yritimme, ettei käännyttäisi ketjuravintolan puoleen, mutta Rossossa sentään tietää, mitä saa. Amandasta saa kyllä ruokaa ja sitä pystyy ehkä syömäänkin, mutta tuotteet on hinnoiteltu laatuunsa nähden aivan yläkanttiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 24.11.2013
Arvosana: 3


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)