Suljettu nyt

Patisserie Teemu & Markus

kahvila ja leipomo
Arvosana 3.9 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pari kertaa olen nyt kokeillut ja joka kerta ihastunut. Leivokset ovat aivan taivaalisia ja jokaisessa on ollut monta 'kerrosta' eri makuja. Joka suupala on herkkua!
Varsinkin kirsikka/suklaa leivos on mahtava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2016
Arvosana: 0

Käyn Teemun ja Markuksen luona säännöllisen epäsäännöllisesti. Paikan luomukset tulivat tutuiksi jo Kiseleffin ajoilta. Nykyinen majapaikka on lähempänä keskustan vilinää, mutta kenties kuitenkin valtaväestön askelmerkkeihin nähden hieman syrjäisellä Yrjönkadulla. Sisätilat ovat pienet, mutta kodikkaat. Palvelu on aina nuorekkaan ystävällistä.

Olen syönyt täällä elämäni parhaan pullan. Se oli jonkinlainen nougatpulla ja lienee vielä valikoimassa. Viimeisin käyntini ajoittui Runebergin päivän tienoille, joten luonnollinen valintani kohdistui kyseisen herrasmiehen nimellä kulkevaan torttuun. Se olikin mehevän maukas, mutta ei välttämättä noussut valtiomiesluokkaan. Kahvi on aina laadukasta.

Tämä patisserie on pääkaupungin ehdotonta parhaimmistoa.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 07.02.2016
Arvosana: 3

Mahtavat leivokset ja hyvää leipää.
Korkealaatuista kahvia. Palvelu erittäin asiallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.01.2015
Arvosana: 0

Vihdoin monen kuukauden jälkeen satuin olemaan keskustassa kahvilan aukioloaikaan. Kahvila on pieni mutta tunnelmaltaan oikein mukava. Palvelu oli tosi hyvää. Ostin valkosuklaa-passion kakkupalan, Macaron-leivoksen (eri kuin pelkkä keksi) ja vihreän teen. Leivokset olivat todella hyviä kauniisti aseteltuja. Loistava paikka piipahtaa ystävän kanssa ostosten lomassa tai vaikka iltapäivä treffeille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 27.08.2014
Arvosana: 0

Tutustumisen arvoinen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2013
Arvosana: 0

Helsingissä jo kuuluisat leipurit Teemu & Markus ovat avanneet leivoksiaan sekä leipiään tarjoavan pienen ja viihtyisän kahvilan aivan keskustaan, Yrjönkadulle. Käynnilläni ensimmäisellä viikolla kaikki asiakkaat eivät olleet vielä löytäneet paikkaa eikä vitriini ollut aivan täynnä herkkuja, mutta tarjolla olevat leivät ja leivokset näyttivät sitäkin paremmilta. Kokeilemani Black Forest -leivos sekä cappuccino olivat erinomaisesti tehtyjä, parempia leivoksia Helsingistä saa hakea. Erinomainen lisä kaupungin pienten ja laadukkaiden kahviloiden tarjontaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.10.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Yrjönkatu 25, 00100 Helsinki - Reitti
https://www.facebook.com/PatisserieTM

Vaihtoehtoisia ravintoloita